• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Bezbednost

Paleta naprednih sistema za pomoć vozaču i bezbednost dizajnirani su da vas štite na svakom putovanju.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

XJ je opremljen paletom sistema za pomoć vozaču koji daju sveobuhvatnu podršku, radi integrisano kako bi vožnja bila lakša i bezbednija.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

DIZAJNIRAN DA BUDE UVERLJIV

Koji god bio vaš zadatak, uslovi na putu ili okolina, možete biti sigurni da će XJ ići još dalje samo da bi pomogao, asistirao i zaštitio vas i vaše suputnike.

FANTASTIČNO OSVETLJENJE

Moćni i efikasni LED farovi proizvode izuzetno jasan snop svetlosti koji umnogome naliči dnevnom svetlu - što omogućava vozaču da brže prepoznaje objekte koji mu dolaze u susret. Uz LED farove možete uzeti i adaptivno frontalno osvetljenje1, koje radi u kombinaciji sa volanom tj načinom upravljanja vozila, radi povećanja osvetljenja u krivinama; ili se možete opredeliti za automatsku asistenciju visokog snopa svetlosti (AHBA) koja obara svetlo čim detektuje dolazeće vozilo.

DEČIJA SEDIŠTA

DEČIJA SEDIŠTA

Brojna dečija sedišta kompatibilna sa XJ-om su na raspolaganju kako bi mališani bili zaštićeni i bezbedni. Od nosilica za bebe do uzdignute podloge sedišta za stariju decu, sva oprema je dizajnirana kako bi se lako postavila, uklonila ili održavala.

UVEK POD KONTROLOM

UVEK POD KONTROLOM

InControl Protect sistem sadrži SOS Emegency Call funkciju - pomoć za hitni poziv, koja automatski dovodi odgovarajuće službe do vaše tačne lokacije prilikom kritične situacije. Takođe sadrži optimiziranu asistenciju Jaguar-a koja prenosi vašu tačnu lokaciju i dijagnostičke podatke kako bi smanjili kašnjenja prilikom putovanja. Aplikacija Remote Essentials omogućava vam da nadgledate vaš XJ preko vašeg pametnog telefona kako biste, na primer, proverili nivo goriva ili dali je auto zaključan ili ne.

XJ je Jaguarovo najreprezentativnije salonsko vozilo. Ovaj automobil pruža savršenu kombinaciju najsavremenijih tehnologija,dinamike sportskog vozila i izobilja luksuznih detalja. Kreirajte savršeni XJ uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
1 Karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati po specifikaciji vozila i tržišta. Za više informacija posetite lokalni Jaguar maloprodajni salon. 2 Funkcija nije dostupna kod derivata sa pogonom na sva četiri točka (AWD).
Sve pomoćne funkcije za vozača moraju se koristiti samo ukoliko je njihova upotreba bezbedna. Vozač se u svakom trenutku mora postarati da ima punu kontrolu nad vozilom.
* Kada smo izbacili InControl naglasili smo da specifične funkcije ovog sistema koja mogu biti deo dodatne opreme dok dostputnost siistema zavisi od tržišta ili od pogonskog sklopa vozila.Molimo vas konsultujete lokalni Lange Rover sajt ili lokalnog Lange Rovera zastupnika kako biste dobili više informacija o dostupnosti sistema i specifičnim uslovima .Odredjene funkcije zahtevaju odgovarajuće SIM (kartice) sa propratnim ugovorom o pružanju podataka što zahteva dodatnu preplatu.Mobilno povezivanje se ne može garantovati na svim lokacijama.