Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

BEZBEDNOST

Paleta naprednih sistema za pomoć vozaču i bezbednost dizajnirani su da vas štite na svakom putovanju.
CO2 EMISIJE g/km

od 99 sa manuelnim
od 106 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinovana l/100km

od 3.8 sa manuelnim
4.1 sa automatskim menjačem

XJ je opremljen paletom sistema za pomoć vozaču koji daju sveobuhvatnu podršku, radi integrisano kako bi vožnja bila lakša i bezbednija.

DIZAJNIRAN DA BUDE UVERLJIV

Koji god bio vaš zadatak, uslovi na putu ili okolina, možete biti sigurni da će XJ ići još dalje samo da bi pomogao, asistirao i zaštitio vas i vaše suputnike.

FANTASTIČNO SVETLO

FANTASTIČNO SVETLO

XJ-ova nova, snažnija i efikasnija, kompletna LED prednja svetla daju izvanredno gladak oblik snopa i svetla, koja su bliža prirodnom dnevnom svetlu, pomažu da se predmeti brže raspoznaju. Dostupna i sa opcijom sa prilagodljivim prednjim osvetlenjem koja je povezana sa upravljanjem kako bi poboljšala ostvetljenje u zavojima. Opcijsko inteligentno dugo svetlo automatski smanjuje snop prilikom dolaska vozila iz suprotnog smera.

DEČIJA SEDIŠTA

DEČIJA SEDIŠTA

Brojna dečija sedišta kompatibilna sa XJ-om su na raspolaganju kako bi mališani bili zaštićeni i bezbedni. Od nosilica za bebe do uzdignute podloge sedišta za stariju decu, sva oprema je dizajnirana kako bi se lako postavila, uklonila ili održavala.

UVEK POD KONTROLOM

UVEK POD KONTROLOM

InControl Protect sistem sadrži SOS Emegency Call funkciju - pomoć za hitni poziv, koja automatski dovodi odgovarajuće službe do vaše tačne lokacije prilikom kritične situacije. Takođe sadrži optimiziranu asistenciju Jaguar-a koja prenosi vašu tačnu lokaciju i dijagnostičke podatke kako bi smanjili kašnjenja prilikom putovanja. Aplikacija Remote Essentials omogućava vam da nadgledate vaš XJ preko vašeg pametnog telefona kako biste, na primer, proverili nivo goriva ili dali je auto zaključan ili ne.