• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

ENTERIJER

Počev od desetoinčnog ekrana na dodir do ručno rađenih vinira, XJ nudi izuzetno visoke standarde tehnologije, luksuza i komfora†. Otkrijte kvalitet ručne izrade u kabini vozila koji model XJ zaista izdvaja od drugih automobila.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

†Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije

Enterijer modela XJ je tehnološki napredniji i luksuzniji. Kvalitet ručne izrade unutra kabine čini da se ovo vozilo zaista izdvaja od drugih. XJ koristi najsavremeniju tehnologiju za konektovanje unutra vozila, kako bi putnici svo vreme bili blagovremeno informisani i zabavljeni. Uz širok izbor boja, materijala i završnih obrada, enterijer odražava jasnoću i čistinu eksterijera.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PROSTOR U KOME MOŽETE DA DIŠETE PUNIM PLUĆIMA

PROSTOR U KOME MOŽETE DA DIŠETE PUNIM PLUĆIMA

Unutar XJ vozila, utisak prostora dodatno naglašava panoramski krov kao i ručno rađeni viniri koji se nalaze svuda unutar kabine. Osećaj luksuza posebno daju sportski elementi kao i fosforno plavo osvetljenje unutar kabine. Tako da, kada se vozite u XJ-u, vi ne putuje samo već se prevozite i u jedan sasvim novi svet.

DRUGA DIMENZIJA

DRUGA DIMENZIJA

Dugo međuosovinsko rastojanje na XJ modelima uzdiže luksuz prostora na viši nivo, bez kompromisa po spoljašnju lepotu vozila. Budući da zadnja klupa ima više od jednog metra prostora za putnike, ovo vozilo je savršena sredina za rad, a pored toga pruža i mnoštvo opcija za zabavu. Ukoliko ne radite, veliki prostor pozadi daje mogućnost da se putnici lepo protegnu i opuste.

BESPREKORNA RUČNA IZRADA

Na modelu XJ, na uzglavljima sedišta utisnut je Jaguar znak. Na kontrolnoj tabli i centralnom naslonu za ruke napred postavljen je XJ50 logo, dok viniri od orahovine u sjaju pružaju bogat kontrast unutar kabine vozila.

PAŽNJA POSVEĆENA SVAKOM DETALJU

PAŽNJA POSVEĆENA SVAKOM DETALJU

Prostrani zadnji deo kabine dizajniran je kako bi se putnici ušuškali. Na zadnju klupu se dodatno mogu ugraditi 10.2" HD ekrani kao i središnji naslon za ruke koji bi predstavljao prostor za priključivanje multimedijalnih sadržaja, a služio bi ujedno kao baza za kontrolu prednjih i zadnjih sedišta i mesto za odlaganje stvari. Zarad udobnosti i veće privatnosti, dodatno se mogu ugraditi poslovni stolovi na rasklapanje, LED svetla za čitanje, podnožja na izvlačenje kao i zatamnjena zadnja stakla.

KOŽA PROTKANA DIJAMANTSKIM NITIMA

KOŽA PROTKANA DIJAMANTSKIM NITIMA

Na modelima XJ Portfolio, Autobiography i XJ50, kožnji tapacirung prošiven je dijamantskim nitima što odaje utisak najvećeg luksuza.

TEHNOLOGIJA ISPOD VAS

XJ-ova višenamenska sedišta daju vam potpunu kontrolu vaše lične udobnosti. Prednja i zadnja sedišta imaju električno podešavanje kako bi savršena pozicija bila udaljena samo jedan dodir dugmeta. Čak i nakon više sati provedenih ispred upravljača, iz vašeg XJ-a izaći ćete sveži i odmorni.

KROZ PROZIRNO STAKLO

Pogled iz unutrašnjosti XJ-a je poseban: panoramski krov od stakla koje odbija toplinu proteže se od krova preko zadnjih sedišta. Ovo staklo filtrira UV zrake i puni unutrašnjost prirodnim svetlom stvarajući lepu atmosferu, zavidno prostrano i, zahvaljujući efikasnom prelazu boja, privatno okruženje.

PERSONALIZOVANI LUKSUZ

PERSONALIZOVANI LUKSUZ

XJ-ova unutrašnjost je moderna i luksuzna, stvorena da uzbudi osećaje. Možete personalizovati unutrašnjost izborom materijala i završnih obrada kako biste zadovoljili svoje stroge zahteve. Velike površine mekane kože i lepog furnira daju XJ-u kompletno luksuzan izgled.

XJ je Jaguarovo najreprezentativnije salonsko vozilo. Ovaj automobil pruža savršenu kombinaciju najsavremenijih tehnologija,dinamike sportskog vozila i izobilja luksuznih detalja. Kreirajte savršeni XJ uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

* Karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati po specifikaciji vozila i tržišta. Za više informacija posetite lokalni Jaguar maloprodajni salon.