• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

IN-CAR TEHNOLOGIJA

XJ-ovi napredni sistemi za pomoć vozaču omogućuju vam bezbednost, povezanost i zabavu.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

Jaguarov najsavremeniji in-car infotainment sistem, Touch Pro, dolazi kao deo standardne opreme na XJ modelima. Responsivan, intuitivan i besprekorno integrisan - Jaguar nudi rešenja koja na inovativan način unapređuju vožnju.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Play

KONEKTIVNOST VOZILA

Svi XJ modeli koriste Jaguarov najsavremeniji infotainment sistem, Touch Pro.Sistem se besprekorno integriše sa vašim pametnim telefonom kako bi ponudio niz usluga koje unapređuju način vožnje tako što omogućavaju da budete konektovani dok ste u vožnji.

KONTROLA EKRANA NA DODIR

KONTROLA EKRANA NA DODIR

Komandni centar u XJ vozilima je ekran na dodir. Ovaj visoko intuitivni interfejs koji podržava brojne pokrete može se personalizovati, a na njemu koristite iste pokrete kao kod telefona ili tableta - dakle samo dodirnete ekran, napravite pokret "štipanja" da zumirate i pokret kao kad listate kako biste prešli na brže, preciznije operacije.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

Interaktivni HD displej za vozača je 12.3-inčni HD TFT ekran koji zapravo zamenjuje konvencionalnu instrument tablu. Ovaj višeslojni, virtuelni displej kombinuje grafički interfejs koji je lak za korišćenje sa naprednom funkcionalnošću, kako bi vožnju učinio još većim zadovoljstvom. Na vama je da odabrete jednu od prethodno postavljenih tema displeja ili da se opredelite za navigaciju preko celog ekrana (full screen) sa 3D mapiranjem.

ZABAVA NA ZADNJEM SEDIŠTU

ZABAVA NA ZADNJEM SEDIŠTU

Opcioni sistem za zabavu na zadnjem sedištu koristi pojedinačno postavljene desetoinčne HD ekrane. Format slike 16: 9 znači da su ekrani savršeno usklađeni sa gledanjem filmova na celom ekranu. I pošto je sistem opremljen bežičnim slušalicama i daljinskim upravljačem, kao i USB i HDMI portovima koji podržavaju više tableta i pametnih telefona, XJ može da konektuje svakog bez problema.

MERIDIAN™ AUDIO SYSTEMS

XJ nudi izbor audio sistema koji su dizajnirani da ožive vašu muziku. Jaguar Sound System audio sistem ima snagu od 250W i izvanredni akustični raspon zvuka koji se prenosi preko 8 zvučnika. Ostala tri sistema, dizajnirana za XJ u saradnji sa britanskim audio stručnjacima Meridian, nude veću širinu performansi: Meridian 380W Digital Surround Sound System, Meridian 825W Digital Surround Sound System i Meridian Reference 1300W Digital Sound System.

ISTRAŽITE MERIDIAN
POVEĆANA BEZBEDNOST

POVEĆANA BEZBEDNOST

XJ je dizajniran za maksimalnu bezbednost prilikom stajanja i kretanja. Alarm i blokada motora su deo standardne opreme. Možete koristiti vaš ključ za daljinsko zaključavanje i blokiranje XJ-a ili, prema želji, samo približiti ključ do kvake vrata. Prilikom kretanja auta može se programirati automatsko zaključavanje vrata na prethodno postavljenoj brzini.

XJ je Jaguarovo najreprezentativnije salonsko vozilo. Ovaj automobil pruža savršenu kombinaciju najsavremenijih tehnologija,dinamike sportskog vozila i izobilja luksuznih detalja. Kreirajte savršeni XJ uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

*Kada smo izbacili InControl naglasili smo da specifične funkcije ovog sistema koja mogu biti deo dodatne opreme dok dostputnost siistema zavisi od tržišta ili od pogonskog sklopa vozila.Molimo vas konsultujete lokalni Lange Rover sajt ili lokalnog Lange Rovera zastupnika kako biste dobili više informacija o dostupnosti sistema i specifičnim uslovima .Odredjene funkcije zahtevaju odgovarajuće SIM (kartice) sa propratnim ugovorom o pružanju podataka što zahteva dodatnu preplatu.Mobilno povezivanje se ne može garantovati na svim lokacijama.