• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

EKSTERIJER

XJ nudi istinski luksuz.Na raspolaganju je veliki izbor boja i točkova,uključujući ekskluzivne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5045 sa dijamantsko sjajnom crnom završnicom.

Autoritativan, elegantan i snažan. XJ-ov oblik kapljice je stvoren za optimalnu aerodinamičnu efikasnost, smanjujući otpor vazduha na minimum, poboljšava ubrzanje, iskorištavanje goriva i emisije CO2.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

ZAUZMITE STAV

XJ u pokretu je slika koju treba zadržati u mislima. Čak i u mirovanju ima sposobnost da vam ubrza ritam srca, njegov snažni karakter oslikava se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji. Svojom kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije XJ ispunjava Jaguar-ovo obećanje o specijalnom, dinamičnom i čistom dizajnu.

INTELIGENCIJA U POKRETU

Dizajn i način izrade su nešto što posebno karakteriše model XJ. Prednji deo vozila je smeo i asertivan, sa impozantnom prednjom rešetkom koju krase precizni detalji. Rešetka je uokvirena energetski efikasnim LED farovima koja daju, za Jaguar jedinstveno, dnevno osvetljenje u obliku duplog slova J.

MOMENTALNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

MOMENTALNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

Upečetljiva nova zadnja svetla sa karakterističnim 'J' LED dnevnim svetlima i eliptičnim oblikom izduvnih cevi naglašavaju XJ-ovu snagu i agilnost.

BAMPER

Model XJ50 krasi isti stil prednjih i zadnjih bampera kao kod modela XJ Autobiography, kako bi se istakao asertivni stil vozila. Prednji brank ima još hromirane ukrasne prstenove za dovod vazduha i okruženje grila u crnoj boji.

ISTRAŽITE XJ50
ELEGANTNA LINIJA KROVA

ELEGANTNA LINIJA KROVA

XJ-ovo zadnje staklo neprimetno se obavija oko vozila kako bi se stvorila plivajuća linija krova koja naglašava dugi, niski i široki profil.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport spaja dinamične stilske detalje koji sadrže sjajnu crnu masku i zadnju zavesu kao i prednji odvajač, 'R' logotip na oblogama pragova i zadnji spojler.

XJ je Jaguarovo najreprezentativnije salonsko vozilo. Ovaj automobil pruža savršenu kombinaciju najsavremenijih tehnologija,dinamike sportskog vozila i izobilja luksuznih detalja. Kreirajte savršeni XJ uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL