Logo jaguar mobile

Spoljašnost

Svojom kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije XJ ispunjava ključne postavke Jaguar-a o lepoti, čistoći i jednostavnosti.

Autoritativan, elegantan i snažan. XJ-ov oblik kapljice je stvoren za optimalnu aerodinamičnu efikasnost, smanjujući otpor vazduha na minimum, poboljšava ubrzanje, iskorištavanje goriva i emisije CO2.

ZAUZMITE STAV

XJ u pokretu je slika koju treba zadržati u mislima. Čak i u mirovanju ima sposobnost da vam ubrza ritam srca, njegov snažni karakter oslikava se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji. Svojom kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije XJ ispunjava Jaguar-ovo obećanje o specijalnom, dinamičnom i čistom dizajnu.

INTELIGENCIJA U POKRETU

INTELIGENCIJA U POKRETU

Dizajn i tehnologija u XJ-u dolaze do izražaja. Prednji deo vozila je naglašen i uverljiviji nego bilo kada sa impozantnom prednjom maskom koja je ispravljena i oivičena sa snažnim i efikasnim kompletnim LED prednjim svetlima i naglašava upadljivi osvetljeni 'dvostruki J' dizajn.

MOMENTALNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

MOMENTALNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA

Upečetljiva nova zadnja svetla sa karakterističnim 'J' LED dnevnim svetlima i eliptičnim oblikom izduvnih cevi naglašavaju XJ-ovu snagu i agilnost.

ELEGANTNA LINIJA KROVA

ELEGANTNA LINIJA KROVA

XJ-ovo zadnje staklo neprimetno se obavija oko vozila kako bi se stvorila plivajuća linija krova koja naglašava dugi, niski i široki profil.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport spaja dinamične stilske detalje koji sadrže sjajnu crnu masku i zadnju zavesu kao i prednji odvajač, 'R' logotip na oblogama pragova i zadnji spojler.