Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

XJ Autobiography je vrhunac XJ ponude modela sa luksuznim i jedinstvenim stilom, bilo da ste pred upravljačem ili na putničkom mestu.
MAKSIMALNA SNAGA (5.0 V8)

510 KS
625 Nm

UBRZANJE

4.9 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

Izaberite dinamičnost i efikasnost poboljšanog 3.0 litarskog 300 KS Turbocharged dizelskog motora ili rafiniranu snagu 3.0 litarskog V6 Supercharged 340 KS benzinskog motora, dostupnim sa zadnjim (RWD) ili pogonom na sve točkove (AWD). Vrhunske performanse su dostupne kod 5.0 litarskog 510 KS V8 Supercharged benzinskog motora.

Prijavite se za test vožnju

JEDINSTVENI XJ UNUTRAŠNJI STIL

XJ-ov prostrani zadnji putnički prostor je izrađen da bi vas razmazio. Može biti dodatno opremljen individualnim, ugrađenim 10.2" HD ekranima i centralnim naslonom za ruke sa multimedijskim uređajima i kontrolama za prednja i zadnja sedišta, kao i korisnom fiokom za čuvanje predmeta.

SISTEM ZA KONTROLU UDALJENOSTI PRI PARKIRANJU OD 360 STEPENI

Sistem za kontrolu udaljenosti pri parkiranju od 360 stepeni (360 Park Distance Control) i sistem za otkrivanje kretanja iza vozila (Reverse Traffic Detection) koriste prednje, zadnje i bočne ultrazvučne senzore da bi vas upozorili na objekat u blizini i na ostala vozila za vreme parkiranja ili izlaska sa parkirnog mesta. Sistem za pomoć pri parkiranju (Park Assist) automatski upravlja XJ-om na parkirno mesto dok vozač upravlja pedalama. Sistem kružnih kamera (Surround Camera System) koristi pet kamera koje omogućavaju više pogleda oko vozila.

Istražite In-Car tehnologiju

MERIDIAN REFERENCE DIGITAL SOUND SYSTEM (1300W)

Neverovatan audio sistem Meridian Reference 1300W Digital Sound System koristi 26 zvučnika. Ovaj ultra-premium audio sistem koristi psihoakustiku da bi proizveo zvuke koji su toliko verni stvarnosti da ih mozak percepira kao realni doživljaj.

*Opcijska funkcija

Istražite In-Car tehnologiju

DIGITALNA TELEVIZIJA

Putnici mogu gledati svoje omiljene serije u toku putovanja pomoću digitalne televizije. Za vozača ostaje mogućnost gledanja omiljenih programa na ekranu sa dodirom uvek kada je auto u stanju mirovanja.

*Opcijska funkcija

Istražite In-Car tehnologiju

SPECIFIKACIJA MODELA XJ AUTOBIOGRAPHY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Autobiography

Pogledajte specifkacije XJ-a

PERSONALIZUJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte vaš sopstveni XJ