• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XJ AUTOBIOGRAPHY LWB

XJ Autobiography je vrhunac XJ ponude modela sa luksuznim i jedinstvenim stilom, bilo da ste pred upravljačem ili na putničkom mestu.

MAKSIMALNA SNAGA (5.0 V8)

510 KS
625 Nm

UBRZANJE

4.9 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

Izaberite dinamičnost i efikasnost poboljšanog 3.0 litarskog 300 KS Turbocharged dizelskog motora ili rafiniranu snagu 3.0 litarskog V6 Supercharged 340 KS benzinskog motora, dostupnim sa zadnjim (RWD) ili pogonom na sve točkove (AWD). Vrhunske performanse su dostupne kod 5.0 litarskog 510 KS V8 Supercharged benzinskog motora.

Prijavite se za test vožnju

JEDINSTVENI XJ UNUTRAŠNJI STIL

XJ-ov prostrani zadnji putnički prostor je izrađen da bi vas razmazio. Može biti dodatno opremljen individualnim, ugrađenim 10.2" HD ekranima i centralnim naslonom za ruke sa multimedijskim uređajima i kontrolama za prednja i zadnja sedišta, kao i korisnom fiokom za čuvanje predmeta.

ASISTENCIJA PRILIKOM PARKIRANJA UZ POMOĆ PRI PARKIRANJU OD 360°

Ova funkcija koristi ultrasonične senzore locirane napred, nazad i sa strane kako bi vozača upozorila o razdaljini predmeta i drugih vozila prilikom uparkiravanja ili izlaska sa parking mesta. Park assist automatski upravlja XJ na zadato mesto dok vozač komanduje pedalama. Sistem kružne kamere koristi pet kamera kako bi obezbedio nekoliko pregleda oko vozila.

Istražite In-Car tehnologiju

MERIDIAN AUDIO SYSTEMS

Uživajte u svom izboru muzike, uz jasan i precizan zvuk bolji nego ikada pre zahvaljujući najboljim audio sistemima koje je kompanija Meridian razvila namenski za autoindustriju. Izaberite jedan od tri ponuđena Meridian audio sistema i uživajte u koncertnoj atmosferi muzike u vašem Jaguaru. Inovativna tehnologije, kao što su dvokanalni subvoofer, korekcija zvuka unutar kabine, digitalno oblikovanje ditera i obrada digitalnog signala (DSP), obezbeđuju autentični hi-fi za sva vaša putovanja.

ISTRAŽITE MERIDIAN

SPECIFIKACIJA MODELA XJ AUTOBIOGRAPHY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Autobiography

Pogledajte specifkacije XJ-a

PERSONALIZUJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

Kreirajte vaš sopstveni XJ