• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF

Distinktivno Jaguar. XF-ov asertivan dizajn izdvaja ga iz mase.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129 ‡ sa manuelnim menjačem
niskih 138 ‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.9 ‡ sa automatskim menjačem
Od 5.2 ‡ sa automatskim menjačem

XF se oslanja na uspeh koji je Jaguar postigao kao kompanija koja je primila najviše nagrada u oblasti autoindustrije. Posedujući neponovljivu kombinaciju stila i performansi, ovaj model donosi izuzetno zavodljiv spoj dizajna, dinamike i prefinjenosti kako bi stvorio automobil koji nudi i uzbuđenje i efikasnost. Sve ovo unapređeno je upotrebom najsavremenijih tehnologija koje vas čine bezbednim, konektovanim i zabavljenim.

Prijavite se za test vožnju Kreirajte sopstveni automobil

XF 300 SPORT

Ono što ovo vozilo izdvaja jeste distinktivan spoljni izgled. Primetićete tragove žute boje na kaliperima kočnica, pažnju će vam privući i ventilacioni otvori u tamno saten sivoj boji kao i oznake 300 Sport. XF 300 SPORT je spreman za pokret.

ISTRAŽITE XF 300 SPORT

LAGAN, INSTINKTIVAN, RESPONSIVAN

Zahvaljujući Jaguarovoj laganoj arhitekturi od aluminijuma, XF je daleko efikasniji, nudi niže troškove održavanja i smanjuje emisiju štetnih gasova do neverovatnih 134g/km1‡.

ISTRAŽITE PERFORMANSE U VOŽNJI

SAVRŠENSTVO IZRADE

XF je mesto koje pruža luksuz i užitak. To je mesto gde su vrhunski materijali elegantno oblikovani u dizajn koji pruža sveobuhvatan komfor.Gde god da sedite savremeni dizajn XF-a ,bogato prirodno svetlo i izvanredna izrada kombinuju se kako bi stvorili atmosferu opuštenog užitka.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

INCONTROL

Budite konektovani i zabavite se uz pomoć XF-ovog InControl infotainment sistema. Svaki XF koristi sistem Touch Pro kao deo standardne opreme. Responsivna, intuitivna i besprekorno integrisana - Jaguarova tehnologija nudi rešenja koja na inovativan način unapređuju vašu vožnju2.

OTKRIJTE VIŠE TEHNOLOGIJE

PET ZVEZDICA PO OCENI EURO NCAP-A

Jaguar XF je postigao maksimalni rejting od 5 zvezdica u Euro NCAP-ovim sigurnosnim testovima 2015 godine3.

Obezbedjujući izvanrednu zaštitu od udara,vozilo je dobilo visoke ocene u svim testovima uključujući Occupant i Pedestrian (dakle bezbedan je i po putnike u automobilu, kao i po pešake). XF jedan je od modela sa najvišim ocenama u svojoj klasi vozila.

XF nudi niz aktivnih bezbednosnih sistema uključujući Emergency Braking a sve sa ciljem daljeg poboljšanja nivoa sigurnosti.

Otkrijte više
XF ZA POSAO

XF ZA POSAO

Prilikom dizajniranja linije modela XF, pokušali smo da sagledamo sve troškove održavanja vozila. Rezultati naših testiranja kažu da je servis potrebno raditi na svake dve godine ili na pređenih 34,000 kilometara; da je emisija CO2 134/km1‡, potrošnja goriva 5.1 litres/100km‡4. Po ovim rezultatima XF se svrstava u grupu lidera u ovoj klasi automobila.

ODABERITE IZMEĐU PET MODELA

Pronađite svoju ravnotežu efektivnosti, performansi i luksuza u XF gami modela.

IZABERITE VAŠ MODEL XF

XF PURE

Srž XF-a. Jaguar-ove performanse su fokusirane na vozača u kombinaciji sa efikasnošću.

XF PRESTIGE

Postavite luksuz na viši nivo sa savremenim materijalima i najfinijom izradom.

XF PORTFOLIO

Vrh XF-ovog luksuza i izrade.

XF R-SPORT

Odvažan i samopouzdan. Nepogrešiv sportski izgled izvana i iznutra.

XF 300 SPORT

Prefinjene linije i aerodinamični eksterijer leže u osnovi moći ovog vozila.

XF S

Za prave sportske performanse, sa fenomenalnim 3.0 litarskim V6 motorom.

1 Podaci o performansama motora i efikasnosti odnose se samo na model XF Saloon.
2 InControl funkcije,opcije i njihova dostupnost zavise od tržišta-proverite kod svog Jaguar prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i saznajte više o uslovima ugradnje. Prikazane informacije i slike koje se odnose na Incontrol tehnologiju,uključujući ekrane ili sekvence,podležu ažuriranju softvera,kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama.
3 XF Saloon.
4 podaci o performansama motora i efikasnosti odnose se samo na model XF Saloon.
‡ NEDC (Novi evropski vozni ciklus) je prethodni vozni ciklus koji se koristi za merenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Evropi. WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, energije,opseg vožnje i CO2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevne procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom WLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.