Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF S

XF sa najuzbudljivijim i najboljim perfomansama. XF sa V6 motorom.
CO EMISIJE g/km

niskih 198 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 8.3 sa automatskim menjačem

XF S u kombinaciji sa V6 motorom i sportskim luksuzom oduzima dah svojim stilom. Uživajte u preciznom upravljanju zahvaljujući sportskoj suspenziji i izvrsnoj vožnji uz prilagodljivu dinamiku (Adaptive Dynamics) sa podesivom dinamikom* (Configurable Dynamics*). Postignite performanse sa uverljivim S stilom karoserije nadopunjenim crvenim šapama kočnica, 19 inčnim točkovima od lake legure, dvostrukim auspuhom, uglađenim zadnjim spojlerom i jedinstvenim unutrašnjim stilom.

Prijavite se za test vožnju

SPORTSKI INSPIRISAN LUKSUZ

XF S nudi luksuz sa sportskim stilom. Sportska kožna sedišta sa Taurus kožom i antilop umetcima, metalne obloge pragova i višenamenski upravljač čine S-ov izgled ekskluzivnim.

PODESIVA DINAMIKA

PODESIVA DINAMIKA

Za maksimalnu udobnost i preciznu kontrolu, podesiva dinamika podešava elektronski upravljane amortizere kako bi se optimizirala suspenzija XF-a. Sistem analizira upravljanje do 500 puta u sekundi i kretnje karoserije do 100 puta u sekundi, kao i druge zahteve vozača, vrši stalnu kontrolu i podešava optimalnu suspenziju prema uslovima na putu i zahtevima vozača.

SPORTSKI STIL

SPORTSKI STIL

Sa naglašenim unutrašnjim i spoljnim stilom, XF S ima izgled koji odgovara njegovim performansama. Dodajući mišićav izgled XF-ovoj već dinamičnoj formi, S izgled karoserije sadrži sportski prednji branik, spojler i sjajne crne pragove. U unutrašnjosti, sportska sedišta i jedinstvena Dark Hex obrada kreiraju unutrašnjost koja ima performanse u svom srcu.

APSOLUTNA SNAGA

APSOLUTNA SNAGA

XF S je dostupan sa snažnim 3.0 litarskim V6 380 KS benzinskim motorom sa turbo-punjačem koji se nalazi i u modelu F‑TYPE S. Ovaj motor daje uzbudljive performanse sa optimalnom efikasnošću i rafiniranošću. Obrtni momenat od 450 Nm ubrzava automobil 0-100km/h za samo 5.3 sekundi i maksimalnom brzinom od 250 km/h.

PRILAGODITE XF VAMA

Širokom paletom raspoložive unutrašnje i spoljne dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU