• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF S

XF u najzanimljivijoj i najuspešnijoj šerformansi sa V6 snagom

CO2 EMISIJE g/km

niskih 158 ‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 6.0 ‡ sa automatskim menjačem

XF S kombinuje snagu i sportski luksuz u uzbudljivom stilu. Uživajte u sportskom upravljanju vozilom zahvaljujući sportskoj suspenziji i izvanrednom kvalitetu vožnje koji potiče od adaptivne i konfigurabilne dinamike. Moćne performanse prati izazovan stil sa crvenim kaliperima na kočnicama, alufelnama od 19 inča, elegantnim zadnjim spojolerom i jedinstvenim stilom enterijera.

Kreirajte sopstveni model

LUKSUZ INSPIRISAN SPORTOM

XF S nudi luksuzni sportski stil automobila. Kod ovog modela naićićete na kožni tapacirung,kožna sportska sedišta,metalna završnica i multi-funkcionalni volan; na svemu ovde navedenom postavljen je S bedž.

ADAPTIVNA DINAMIKA

ADAPTIVNA DINAMIKA

Adaptivna dinamika kontinuirano prati rad vozila do 500 puta u sekundi, prilagođavajući dampiranje kako bi odgovaralo uslovima vožnje (dampiranje je zvučna izolacija vozila, tj ustaljen naziv za utišavanje i umirivanje vibracija u putničkoj kabini). Ova kontinuirana podešavanja pomažu u održavanju stabilnog rada vašeg XF vozila, poboljšavajući kontrolu bez gubitka udobnosti vožnje.

SPORTSKI STIL

SPORTSKI STIL

Sjajnim stilom i iznutra i spolja, XF S ima izgled koji odgovara njegovim performansama. Dodavanje mišićne ivice u već dinamičnu formu KSF-a, stilski stil S uključuje sportski prednji branik, spojler i sjajne crne bočne pragove. Unutrašnjost, sportska sedišta i jedinstveni finišer Dark Hek kreiraju unutrašnjost koja ima performanse u svom srcu.

ABSOLUTNA SNAGA

ABSOLUTNA SNAGA

XF S je dostupan sa moćnim 3.0 litarskim V6 benzinskim motorom na super punjenje snage 380 KS koga takođe susrećemo i kod modela F-TYPE S. Ovakav motor stvara uzbudljive performanse uz optimalnu efikasnost i prefinjenost.450 Nm obrtnog momenta isporučuje ubrzanje od 0-100 km/h za 5.3 sekundi sa maksimalnom brzinom kretanja od 250 km/h.

PERSONALIZUJTE VAŠ XF

Saa bogatom kolekcijom eksterijera i unutršnjeg pribora XF je u mogućnosti da odogvara vašem stilu i vašem načinu života.

ISTRAŽITE AKSESOARE

2 Dostupnost navedenih funkcija, kao i pitanje da li su adte funkcije deo standardne ili dodatne opreme, zavise od tržišta. Za više informacija obratite se predstavnicima lokalnog Jaguar maloprodajnog salona. 
3 Standardne funkcije samo kod automatskog prenosa brzina .
‡ NEDC (Novi evropski vozni ciklus) je prethodni vozni ciklus koji se koristi za merenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Evropi. WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, energije,opseg vožnje i CO2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevne procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom WLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.