• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF R-SPORT

Bolje i sigurnije.Nepogrešivi sportski izgled spolja i iznutra.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129 ‡ sa manuelnim menjačem
niskih 138 ‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.9 ‡ sa automatskim menjačem
Od 5.2 ‡ sa automatskim menjačem

XF R-Sport je smeo izraz sportskog karaktera linije XF modela. Muskularni stil karoserije i R-Sport znaci naglašavaju distiktivni dizajn eksterijera. Unutar kabine, savršeno dizajnirana sedišta pružaće vam potporu kuda god se okrenete. 1.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

INSPIRISAN PERFORMANSAMA

Sportski duh modela XF naročito se odražava u unutrašnjosti vozila. Komandnu tablu krase aluminijum finišeri u boji Dark Morse, dok je znak R-Sport postavljen na više mesta unutar kabine kako bi se naglasio distinktivan stil vozila.

SPORTSKI ENTERIJER

SPORTSKI ENTERIJER

Enterijer modela R-Sport pruža zaista jak vizuelni utisak. Ovo vozilo se razlikuje od drugih zahvaljujući jedinstvenom stilu karoserije koji uključuje sportske bampere napred, dok R-Sport znak an volanu naglašava atletski karakter kabine.

SPORTSKI EKSTEIJER

SPORTSKI EKSTEIJER

Enterijer modela R-Sport pruža zaista jak vizuelni utisak. Ovo vozilo se razlikuje od drugih zahvaljujući jedinstvenom stilu karoserije koji uključuje sportske bampere napred, bočne silove u boji karoserije, zadnji spojler kao i R-Sport znak na bočnim ventilacionim otvorima.

SPORTSKA SUSPENZIJA

SPORTSKA SUSPENZIJA

Sportsko vešanje u R-Sportu sadrži čvrste spiralne opruge i napredne sportske amortizere. Ove opruge i amortizeri podešeni su tako da pružaju izuzetno rukovanje i agilnost, uz istovremeno održavanje Jaguarovog legendarnog kvaliteta vožnje. 1

PERSONALIZUJTE VAŠ XF

Saa bogatom kolekcijom eksterijera i unutršnjeg pribora XF je u mogućnosti da odogvara vašem stilu i vašem načinu života.

ISTRAŽITE AKSESOARE

1 Dostupno samo kod motora Ingenium 2.0 litarski benzinski snage l 200 KS i 250 KS pogon na zadnje točkove RWD i motori Ingenium Dizelski snage 180 KS i 240KS pogonom na zadnje točkove RWD  
2 Dostupnost navedenih funkcija, kao i pitanje da li su adte funkcije deo standardne ili dodatne opreme, zavise od tržišta. Za više informacija obratite se predstavnicima lokalnog Jaguar maloprodajnog salona. 
3 Standardne funkcije samo kod automatskog prenosa brzina .
‡ NEDC (Novi evropski vozni ciklus) je prethodni vozni ciklus koji se koristi za merenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Evropi. WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, energije,opseg vožnje i CO2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevne procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom WLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.