Logo jaguar mobile

XF R-SPORT

Odvažan i samopouzdan. Nepogrešivi sportski izgled izvana i iznutra.
CO EMISIJE g/km

niskih 104 sa manuelnim menjačem
niskih 109 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 sa manuelnim menjačem
od 4.1 sa automatskim menjačem

XF R-Sport je hrabar izraz XF-ovog sportskog karaktera. Mišićav stil karoserije kao dodatak XF-ovom posebnom dizajnu i Sportskoj suspenziji* omogućavaju preciznu upravljivost i osećaj povezanosti.

Prijavite se za test vožnju

INSPIRISAN PERFORMANSAMA

XF-ova sportska osobina oslikava se u unutrašnjosti. Jedinstvena Dark Morse Aluminium završna obrada centralne konzole i ključni detalji sa R-Sport logotipom daju prepoznatljiv stil.

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST

Sportske odlike kombinirane sa XF-ovom prefinjenošću i luksuzom. Kožna sportska sedišta sa Technical Mesh i Taurus kožom obuhvaćaju i podržavaju vozača prilikom dugih putovanja i zadržavaju ga u oštrim krivinama. R-Sport oznake na pragovima i R-Sport logotip na upravljaču naglašavaju atletski karakter unutrašnjosti.

SPORTSKA SPOLJAŠNOST

SPORTSKA SPOLJAŠNOST

Spoljašnost R-Sport-a ima jak vizuelni uticaj. Specifična je zahvaljujući jedinstvenom spoljnom stilu koji se sastoji od sportskog prednjeg branika, R-Sport-ovih bočnih pragova u boji karoserije, zadnjeg spojlera kao i R-Sport oznake na bočnim otvorima za vazduh.

SPORTSKA SUSPENZIJA (VEŠANJE)*

SPORTSKA SUSPENZIJA (VEŠANJE)*

Sportska suspenzija u R-Sport-u sadrži tvrđe opruge i progresivne sportske amortizere. Ove opruge i amortizeri su podešeni tako da omoguće izvrsnu upravljivost i agilnost, zadržavajući Jaguar-ov legendaran kvalitet vožnje.

PRILAGODITE XF VAMA

Širokom paletom raspoložive unutrašnje i spoljne dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU