• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PURE

Osnovna karaketristika XF performanse usmerena je na vozača u kombinaciji sa efikasnošću.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129 ‡ sa manuelnim menjačem
niskih 138 ‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.9 ‡ sa automatskim menjačem
Od 5.2 ‡ sa automatskim menjačem

Uz izazovan, aerodinamični eksterijer morali smo da osmislimo enterijer koji bi bio jednako smeo da komplementira spoljašnost. kako bi pružio veći užitak tokom svakog putovanja, XF Pure koristi Jaguarov novi InControl infotainment sistem kao i osmoinčni ekran na dodir. Bez obzira da li u fokus želite ad stavite performanse ili ekonomičnost, na raspolaganju vam je širok izbor motora i načina prenosa.

Kreirajte sopstveni model

PREFINJENOST MODELA PURE

Kod modela XF inkorporirane su najsavremenije tehnologije, a ono što ova vozila posebno izdvaja jeste jednako savremen način izrade. Sedišta sa sjajno crnim vinirima, čiji je položaj podesiv u 8 režima, nude udobnu vožnju i odmor bez premca. Svakodnevnu vožnju unapređuju Jaguarov napredni infotainment sistem i audio sistem snage 125W sa 8 zvučnika.

BESPREKORNE PERFORMANSE

BESPREKORNE PERFORMANSE

XF nudi širok niz motora počev od 2.0 litarskog 4 -cilindričnog E-Performance motora snage 163 KS čija CO2 emisija ide do neverovatnih 134 g/km , do 2.0 litarskog 4 cilindričnog motora snage 250 KS koji ubrzava 0-100km/h za 6.9 sekundi. Bilo da više volite Jaguarovu efikasnost ili moćne performanse, znajte da imamo XF baš za Vas.

IZBOR PRENOSA

IZBOR PRENOSA

XF je dostupan sa 6-stepenim manuelnim ili 8-stepenim automatskim prenosom brzina. Manuelni prenosnik omogućava besprekorne, precizne promene brzina i superiorni nivo komfora. Automatski prenosnik omogućuje brzu promenu brzina zarad akceleracije bez napora.

Na slici je prikazana automatska transmisija .

UKUPNI TROŠKOVI ODRŽAVANJA VOZILA

UKUPNI TROŠKOVI ODRŽAVANJA VOZILA

Dizajnirali smo XF kako bi smanjili ukupne troškove održavanja. Ova vozila mogu da ostvare zavidnu efikasnost a da se pri tom ostvari velika efikasnost u potrošnji goriva, skor je 5.1 l / 100 km dok je CO2 g/km emisija neverovatno niska, svega 134g/km.

PERSONALIZUJTE VAŠ XF

Saa bogatom kolekcijom eksterijera i unutršnjeg pribora XF je u mogućnosti da odogvara vašem stilu i vašem načinu života.

ISTRAŽITE AKSESOARE

1 Manuelni prenos brzina dostupan kod 2.0 čitarskog četvoro cilindričnog motora snage 163 KS (e-Performanse) i 2.0 litarski četvoro cilindrični Ingenium dizelski motor sa turbopunjačem snage 180 KS .
2 Dostupnost navedenih funkcija, kao i pitanje da li su adte funkcije deo standardne ili dodatne opreme, zavise od tržišta. Za više informacija obratite se predstavnicima lokalnog Jaguar maloprodajnog salona. 
3 Standardne funkcije samo kod automatskog prenosa brzina .
‡ NEDC (Novi evropski vozni ciklus) je prethodni vozni ciklus koji se koristi za merenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Evropi. WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, energije,opseg vožnje i Co2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevne procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom WLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.