Logo jaguar mobile

XF PURE

Srž XF-a. Jaguar-ove performanse su fokusirane na vozača u kombinaciji sa efikasnošću.
CO EMISIJE g/km

niskih 104 sa manuelnim menjačem
niskih 109 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 sa manuelnim menjačem
od 4.1 sa automatskim menjačem

Upečatljiva aerodinamička spoljašnost sa savremenim interijerom. Da bi vožnja bila zabavnija, XF Pure nudi komfort i stavlja na raspolaganje Jaguar-ov novi InControl informatički sistem sa 8 inčnim ekranom na dodir. Široka paleta motora daje vam veliki izbor, bilo da želite naglasiti performanse ili ekonomičnost.

Prijavite se za test vožnju

ČISTA UGLAĐENOST

U XF Pure-u pronaći ćete savremenu tehnologiju i izradu. Podesiva sedišta u 8x8 smera i obrađeni sjajni crni umetci nude komfort i stil. Svaku vožnju poboljšavaju informatički sistem i 80W Jaguar Sound System sa 8 zvučnika.

ŠIRINA PERFORMANSI

ŠIRINA PERFORMANSI

XF nudi široku paletu motora, od 2.0 litarskog motora sa 4 cilindara E-Performance (163 KS) sa niskom emisijom CO2 od samo 104 g/km, sve do 2.0 litarskog motora sa 4 cilindara (300 KS) sa ubrzanjem od 0-100 km/h za 5.8 sekundi. U zavisnosti od toga, želite li Jaguar-ovu efikasnost ili performanse, uvek postoji savršen XF za vas.

IZBOR TRANSMISIJE

IZBOR TRANSMISIJE

U ponudi XF je dostupan sa 6 brzinskim manuelnim menjačem ili 8 brzinskim elektronskim automatskim menjačem. Ručni menjač nudi glatke i precizne izmene i izvrstan komfort, a automatski menjač je uglađen sa brzim izmenama za postizanje ubrzanja bez napora.

KOMPLETNI TROŠAK POSEDOVANJA

KOMPLETNI TROŠAK POSEDOVANJA

Dizajnirali smo XF imajući u vidu nizak trošak posedovanja. Može dati zavidnu efikasnost sa odličnom potrošnjom od 4.0 l/100km i CO2 emisijom od samo 104 g/km. Uštede ne završavaju ovde. XF nudi duže periode održavanja, tako da ne trebate pomišljati na servis pre pređenih 34000 km ili dve godine.

PRILAGODITE XF VAMA

Širokom paletom raspoložive unutrašnje i spoljne dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU