Logo jaguar mobile

XF PRESTIGE

Postavite luksuz na viši nivo sa savremenim materijalima i najfinijom izradom.
CO EMISIJE g/km

niskih 104 sa manuelnim menjačem
niskih 109 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 sa manuelnim menjačem
od 4.1 sa automatskim menjačem

XF Prestige raspolaže stilskim luksuzom. Na raspolaganju su Grained kožna sedišta i izbor fino izrađenih detalja. Ambijentalno unutrašnje osvetljenje nadopunjuje elegantnu unutrašnjost kabine. Prednja bifunkcijska Xenon HID svetla sa LED J-oblikom su kruna dinamične spoljašnosti.

Prijavite se za test vožnju

SAVREMENI LUKSUZ

Uživajte u dodatnom luksuzu XF Prestige-a. Prednja sedišta sa 10x10-smernim električnim podešavanjem i zadnja sedišta sa odvojenim preklapanjem* omogućavaju udobnost i raznolikost, dok fosforno plavo unutrašnje ambijentalno osvetljenje naglašava savremenu izradu.

KOŽNA UNUTRAŠNJOST

KOŽNA UNUTRAŠNJOST

XF Prestige, dostupan sa Grained kožnim sedištima u širokoj paleti boja kao i upravljačem presvučenim finom kožom, daju osećaj luksuzne izrade.

XENON PREDNJA SVETLA SA JAKIM INTENZITETOM

XENON PREDNJA SVETLA SA JAKIM INTENZITETOM

Bifunkcijska HID Xenon prednja svetla su jasna i čista, omogućavaju odlično osvetljenje puta, kako sa dugim tako i sa kratkim svetlima, za lakšu i sigurniju vožnju noću. Njihova LED dnevna svetla sa J-oblikom daju XF Prestige-u poseban vizuelni potpis. Ugrađene prskalice za pranje dio su standardne opreme.

UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVETLJENJE

Unutrašnjost kabine je oživljena sa pažljivo pozicioniranim fosforno plavim ambijentalnim osvetljenjem koje naglašava ključne detalje dizajna i funkcije kreirajući bogati vizuelni efekt.

PRILAGODITE XF VAMA

Širokom paletom raspoložive unutrašnje i spoljne dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU