• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PRESTIGE

Uživajte u luksuzu ovog modela koga krase najfiniji materijali i najfinija izrada.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129 ‡ sa manuelnim menjačem
niskih 138 ‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.9 ‡ sa automatskim menjačem
Od 5.2 ‡ sa automatskim menjačem

XF Prestige odiše luksuzom i stilom. Sedišta od granirane kože mogu se ukombinovati uz dodatne fino izrađene završne obrade. Unutrašnje osvetljenje dopunjuje elegantan prostor unutar kabine. Bi-funkcionaolni HID prednji farovi koji emituju ‘J’ senku čine krunu dinamične spoljašnjosti.

Kreirajte sopstveni model

SAVREMENI LUKSUZ

Uživajte u dodatnom luksuzu sa modelom XF Prestige. Prednja sedišta su elektro-podesiva u 10 položaja,pružaju udobnost i svestranost,dok unutrašnje ambijentalno osvetljenje u fosforno plavoj boji naglašava savremeni način izrade.

ENTERIJER OD KOŽE

ENTERIJER OD KOŽE

Kod modela XF Prestige, sedišta se izrađuju od granirane (sitno zrnaste) kože u širokom spektru boja, a pored sedišta koža je prisutna i na volanu - obod volana izrađen je od granirane kože, što pruža dodatni osećaj luksuza.

KSENON FAROVI VISOKOG INTENZITETA

KSENON FAROVI VISOKOG INTENZITETA

Bi-funkcionalni ksenon farovi vosokog intenziteta pružaju jasno osvetljenje putanje pri podignutim i spuštenim snopovima, tako da omogućavaju lakšu i bezbedniju noćnu vožnju. Integrisana Led svetla koja pri aktivaciji dvevne rasvete emituju "J" senku, daju ovom modelu distinktivni vizuelni potpis.

AMBIJENTALNA UNUTRAŠNJA RASVETA

AMBIJENTALNA UNUTRAŠNJA RASVETA

Kabina je osvetljena pažljivo pozicioniranim fosforno plavim svetlom tako da naglašava ključne karakteristike dizajna i funkcija u kabini kako bi se ostvario bogat vizuelni efekat.

PERSONALIZUJTE VAŠ XF

Saa bogatom kolekcijom eksterijera i unutršnjeg pribora XF je u mogućnosti da odogvara vašem stilu i vašem načinu života.

ISTRAŽITE AKSESOARE

2 Dostupnost navedenih funkcija, kao i pitanje da li su adte funkcije deo standardne ili dodatne opreme, zavise od tržišta. Za više informacija obratite se predstavnicima lokalnog Jaguar maloprodajnog salona. 
3 Standardne funkcije samo kod automatskog prenosa brzina .
‡ NEDC (Novi evropski vozni ciklus) je prethodni vozni ciklus koji se koristi za merenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Evropi. WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, energije,opseg vožnje i CO2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevne procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom WLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.