• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

XF PORTFOLIO

Vrhunski prikaz luksuza i načina izrade kod svih XF modela.

CO2 EMISIJE g/km

niskih 129 ‡ sa manuelnim menjačem
niskih 138 ‡ sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.9 ‡ sa automatskim menjačem
Od 5.2 ‡ sa automatskim menjačem

Portfolio XF u svom najluksuznijem elegantnom eksterijeru naglašava standardne aluminijumske felne sa 18-inča.Unutrašnji materijali su najkvalitetnijeg kvaliteta sa dodatnim detaljima koji kreiraju unutrašnjost vrhunskog stila i udobnosti.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

ELEGANCIJA ENTERIJERA

Izrazite vlastiti stil uz pomoć širokog izbora materijala i aksesoara dostupnih na XF modelima. Ušuškajte se u svom savršenom enterijeru u kome ćete imati sedišta od najkvalitetnije Windsor kože.

WINDSOR KOŽNA SEDIŠTA

WINDSOR KOŽNA SEDIŠTA

Windsor koža koristi se za sedišta kod XF Portfolio i za završnicu kod instrument table.Ovaj mekani fino zrnasti materijal nudi najbolju udobnost. Sedišta se mogu izraditi u pet boja

PODEŠAVANJE SEDIŠTA U 10 POLOŽAJA

PODEŠAVANJE SEDIŠTA U 10 POLOŽAJA

Za dodatni luksuz i udobnost XF Portfolio nudi kožna sedišta sa elektronskim podešavanjem u 10 režima.Funkcija memory1 ima mogućnost da vrati vozačko sedište,spoljnje retrovizore i volan na personalizovan položaj u vožnji.

UZBOR LUKSUZA

UZBOR LUKSUZA

Na raspolaganju su vam viniri od drveta i aluminijuma, kao i navlake za uzglavlja sedišta od antilopa.

Slika prikazuje dodatni ekran Touch Pro

PERSONALIZUJTE VAŠ XF

Saa bogatom kolekcijom eksterijera i unutršnjeg pribora XF je u mogućnosti da odogvara vašem stilu i vašem načinu života.

ISTRAŽITE AKSESOARE

2 Dostupnost navedenih funkcija, kao i pitanje da li su adte funkcije deo standardne ili dodatne opreme, zavise od tržišta. Za više informacija obratite se predstavnicima lokalnog Jaguar maloprodajnog salona. 
3 Standardne funkcije samo kod automatskog prenosa brzina .
‡ NEDC (Novi evropski vozni ciklus) je prethodni vozni ciklus koji se koristi za merenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Evropi. WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, energije,opseg vožnje i CO2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevne procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom WLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.