Logo jaguar mobile

XF PORTFOLIO

Vrhunac XF luksuza i izrade.
CO EMISIJE g/km

niskih 104 sa manuelnim menjačem
niskih 109 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 sa manuelnim menjačem
od 4.1 sa automatskim menjačem

Portfolio je najluksuznija verzija XF-a. XF-ova uglađena spoljašnost je naglašena sa standardnim* 18 inčnim točkovima od lake legure. Unutra, materijali najboljeg mogućeg kvaliteta su ugrađeni sa velikom pažnjom na detalje, kreirajući unutrašnjost sa vrhunskim stilom i udobnošću.

Prijavite se za test vožnju

UNUTRAŠNJA ELEGANCIJA

Izrazite svoj stil sa najvećim izborom na raspolaganju u XF-u. Smestite se u vašem perfektnom interijeru u luksuznim sedištima sa Windsor kožom premium-kvalitete.

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

Windsor koža je korišćena za XF Portfolio sedišta i završnu obradu centralne konzole. Ovaj mekani, fino zrnati premium materijal nudi najbolji komfort. Na raspolaganju je paleta od pet boja sedišta.

PODESIVA SEDIŠTA U 10X10 SMERA

PODESIVA SEDIŠTA U 10X10 SMERA

Kao dodatni luksuz i udobnost, XF Portfolio nudi električna podesiva sedišta u 10x10 smera. Memorijska funkcija* može vratiti sedište, vanjska ogledala i upravljač prema prethodnom podešavanju od strane vozača.

LUKSUZNI IZBOR

LUKSUZNI IZBOR

Izaberite između fino obrađenih drvenih umetaka, savremenog aluminijuma ili sportskog karbona, obloge krova od antilope i Windsor kože. Slika prikazuje InControl Touch Pro screen kao opciju.

PRILAGODITE XF VAMA

Širokom paletom raspoložive unutrašnje i spoljne dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU