• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PRAKTIČNOST I BEZBEDNOST

XF nudi prostranost, praktičnost i 5 zvezdica za bezbednost na Euro NCAP testu.
prikazano vozilo : XF S Sportbrake sa dodatnim opcijama.

PRAKTIČNI DETALJI

Svestrani enterijer XF-a pomaže vam da maksimalno iskoristite svoj životni stil.Njegova praktičnost i napredna tehnologija čine svoko putovanje lakšim i opuštenijim.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

PROSTOR ZA ODMARANJE

Kabina modela XF je destinacija luksuza koja putnicima nudi obilje prostora. Neobično velike dimenzije zadnje klupe i dodatnog prostora za noge pružaju izuzetan komfor za putnike.Podešavanje unutrašnjeg osvetljenjaunapređuje atmosferu unutar vozila dok LED svetla za čitanje daju ajsnu, personalizovanu iluminaciju.

BEZBEDONOSNE I DRUŠTVENE POMOĆI

Da bi se svako putovanje učinilo sigurnijim XF pruža niz pomoći za vozača.Koristeći najnovije inovativne InControl tehnologije ovaj skup funkcija pomaže u izbegavanju potencijalnih sudara i upravljanju nizom različitih scenarija vožnje

NAPREDNE ASISTENCIJE ZA PARKIRANJE

Napredna asistencija parkiranja čini parkiranje u uskim prostorima lakšim nego ikad. Senzori mere prostor, tako da XF pravi samostalne manevre prilikom bilo paralelenog ili bočnog parkiranje - na vama je samo da kontrolišete kočnicu i pedalu gasa. Asistenciaj pri izlasku pomaže vašem XF vozilu da lakše napusti paralelni prostor. Sistem za detekciju saobraćaja iza vašeg vozila pomoću senzora koje koristi monitor za praćenje mrtvog ugla, može da detektuje dolazeća vozila koje vozač možda ne može da vidi, i u tom slučaj sistem šalje prvo audio upozorenje a zatim se i pojavljuje obaveštenje na ekranu na dodir. 3

Pusti sadržaj

MONITOR ZA PRAĆENJE MRTVOG UGLA I SAOBRAĆAJA IZA VOZILA

Ukoliko sistem detektuje da se drugo vozilo približava ili ulazi u vaš mrtav ugao, vozač se odmah upozorava tako što sistem automatski počinje da emituje blago svetlo u odgovarajućem spoljnem retrovizoru vozila. Isti radarski sistem koristi i funkcija praćenja saobraćaja iza vašeg vozila - - pa tako na ekranu na dodir dobijate informacije o vozilima koaj se kreću iza vas dok se vaše vozilo kreće unazad tj rikvercom - ova funkcija može biti jako korisna na primer kada napuštate parking prostor sa veoma slabom vidljivošću okoline.

Saznajte više

Jaguarov savremeni dizajn, zahvaljujući kome je ova kompanija dobila brojne nagrade, napredna dinamika vožnje kao i najsavremeniji infotainment sistem čine da se XF vozila izdvajaju od konkurencije. Kreirajte vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama uz pomoć Jaguarovog Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 XF Saloon.
2 Opciona funkcija (potreban je unos bez ključa i pomoć pri parkiranju unazad).
3 Opciona funkcija, dostupnost i ugradjivanje zavisi od tržišta
4 Zahteva Navigation Pro.