Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

UNUTRAŠNJOST

XF-ova unutrašnjost nudi izvrstan izbor luksuza i obilje prostora.

U unutrašnjosti XF-a raznovrsni savremeni materijali su detaljno izrađeni kako bi ponudili izvrstan komfor i osećaj blagostanja. Centralno mesto u unutrašnjosti je integrisani dizajn koji XF deli sa ostalim modelima Jaguar-a. Ovaj dizajn proteže se iznad centralne konzole duž vozačkih i suvozačkih vrata.

Kreirajte sopstveni automobil

U SEDIŠTU VOZAČA

U SEDIŠTU VOZAČA

Pulsirajući u skladu sa otkucajima vašeg srca, start dugme modela XF kreira emotivnu povezanost izmežu vas i vašeg vozila. Pritisnite Start dugme i XF se budi. Uz savršenu koreografiju, ventilacioni kanali se otvaraju rotiranjem, diže se rotacioni selektor saten crne boje i motor počinje da "huče" - neka vas sve ovo inspiriše da predviđate kakvo vas iskustvo vožnje očekuje sa ovim modelom.

*Samo sa automatskim menjačem.

NAJBOLJI MATERIJALI

Koža i detalji su odabrani sa najvećom pažnjom da bi osigurali osećaj luksuza svega što se dodiruje u unutrašnjosti XF-a. Bilo da volite karbonske ili drvene detalje koji nadopunjuju prekrasni izbor kože, vaš XF će vam uvek nuditi poseban osećaj.

DIZAJNERSKI DETALJI

DIZAJNERSKI DETALJI

XF kombiniše ručnu izradu sa modernim materijalima da bi ponudio bogate mogućnosti dizajna unutrašnjosti. Dvojno prošivena, izrazito mekana koža, uključujući premium Windsor Grain kožu, može biti kombinirana sa uglađenim detaljima i kvalitetnim tkaninama u više boja.

PERSONALIZACIJA

Od uglađenih detalja, visokokvalitetnih tkanina i koža do široke palete boja, možete kreirati XF koji će odgovarati vašem stilu. Možete čak dodati natpis po vašem izboru na osvetljenim pragovima vrata*. *Opcija.

Kreirajte sopstveni automobil
PRTLJAŽNIK

PRTLJAŽNIK

Sa prtljažnikom kapaciteta 540 litara* model XF nudi veliku nosivost. Ukoliko želite još prostora izaberite opcionu konfiguraciju sedišta 40:20:40 čime se teretni prostor povećava na impresivnih 885 litara.

*Uz sistem rekuperacije pneumatika. Prtljažnik od 505 litara sa prostorom za rezervni točak.

PROSTOR ZA ODMARANJE

PROSTOR ZA ODMARANJE

Kabina modela XF je destinacija luksuza koja putnicima nudi obilje prostora. Neobično velike dimenzije zadnje klupe i dodatnog prostora za noge pružaju izuzetan komfor za putnike.Podešavanje unutrašnjeg osvetljenjaunapređuje atmosferu unutar vozila dok LED svetla za čitanje daju ajsnu, personalizovanu iluminaciju.