• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost XF-a karakteriše veliki prostor i izuzetani luksuz.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovom vebsajtu možda ne predstavljaju pravi prikaz ažuriranja i nadogradnji. Za informacije o anjnovijim specifikacijama vozila molimo Vas obratite se zaposlenima u najbližem Jaguar maloprodajnom salonu.

SAVREMENI NAČIN IZRADE

Unutar XF, niz savremenih materijala izuzetno je precizno obrađen tako da nudi izuzetan komfor i osećaj blagostanja.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

NI NALIK BILO KOM DRUGOM VOZILU

Počev od pedala za promenu brzina, koje su mašinski izrađene od aluminijuma, do kožom obloženog volana - svaki element u kokpitu XF 300 SPORT-a dizajniran jesa velikom pažnjom kako bi pobudio osećaj lepote.

U SEDIŠTU VOZAČA

U SEDIŠTU VOZAČA

Otvorite vrata XF-a i start dugme namamiće vas da uđete. Pulsiranjem srca, stvara se emotivna veza između vozača i mašine. Sada pritisnite taster Start i XF se buni. Uz savršenu koreografiju, otvori za vazduh se otvaraju , savremeni Satin Black rotacijski selektor1 se pokreće glatko, motor počinje da radi - sveovo vas inspiriše da unapred predvidite kakva vas vožnja čeka.

NAJBOLJI MATERIJALI

Koža i furniri birani su sa najvećom pažnjom kako bi sve u vašem XF-u bilo luksuzno na dodir. Bilo da vam se više dopadaju završne obrade od ugljeničnih vlakana ili finišeri od drveta koji bi se lepo nadovezali na enterijer od kože, vaš XF će jednostavno uvek izgledati lepo.

XF 300 SPORT SEDIŠTA

Sportska sedišta sa podesivih 14-polažaja ,prepoznatljivim žutim dvostukim kontrasnim šavom sa protkanim natpisom 300 SPORT na naslonu za glavu.

OTKTIJ VIŠE
DETALJI DIZAJNA

DETALJI DIZAJNA

Kod modela XF Jaguar kombinuje preciznu i savremenu obradu sa kvalitetnim materijalima kako bi kupcima ponudio pregršt opcija u uređenju enterijera. Dvostruko prošivena, mekana koža, bilo granirana ili Windsor, može se upariti sa glartkim vinirima ili kvalitetnom tkaninom raznih boja.

PERSONALIZACIJA

Počev od elegantnih savremenih furnira, visokokvalitetnih tkanina i kože dostuipne u širokoj paleti boja,kreirajte XF u skladu sa vašim stilom. Na osvetljene pragove mogu se dodati natpisi po vašem izboru.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MESTO ZA OPUŠTANJE

MESTO ZA OPUŠTANJE

Kabina XF-a je destinacija luksuza, izbora i obilja prostora.Obilne dimenzijena zadnjoj klupi doprinose izuzetnoj udobnosti za putnike.Osvetljenje unutrašnjeg ambijenta poboljšava atmosferu XF-a dok LED svetla nude bolju osvetljenost i lakše čitanje u vozilu.

Jaguarov savremeni dizajn, zahvaljujući kome je ova kompanija dobila brojne nagrade, napredna dinamika vožnje kao i najsavremeniji infotainment sistem čine da se XF vozila izdvajaju od konkurencije. Kreirajte vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama uz pomoć Jaguarovog Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 Samo kod automatskog prenosa