Logo jaguar mobile

TEHNOLOGIJE U VOZILU

XF-ove intuitivne tehnologije čine putovanje sigurnijim, povezanijim i ugodnijim.
CO2 EMISIJE g/km

samo 99 sa manuelnim menjačem
samo 106 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinirana (l/100km)

od 3.8 sa manuelnim menjačem
od 4.1 sa automatskim menjačem

JAGUAR INOVACIJE

Od sveobuhvatne multimedijalne tehnologije za precizno izgradjenim zvučnim sistemom i upravljačkim programom pomagala-svaki XF Jaguar ima svoju inovativni i naprimetno integrisanu Incontrol tehnologiju.

Kreirajte sopstveni automobil

INCONTROL

Uživajte u savremenim informatičkim sistemima i ostanite povezani sa vašim XF-om i svetom preko InControl sistema, Jaguar-ovom lepezom naprednih tehnologija. Inteligentna rešenja InControl sistema neprimetno se povezuju sa vašim ličnim uređajima, podatcima i medijima, čime poboljšavaju i obogaćuju posedovanje i korišćenje vašeg vozila.

InControl

TOUCH*

TOUCH*

Touch informatički sistem je XF-ovo središte za povezanost, kontrolu i zabavu. Njegov 8" ekran sa intuitivnom kontrolom na dodir i kliznim pokretom omogućavaju potpunu kontrolu široke lepeze funkcija uključujući audio, klimatizaciju i navigaciju.

Opcijski Connect Pack poboljšava funkcije Touch sistema i omogućava vam da kreirate Wi-Fi Hotspot koristeći antenu vašeg vozila. Druge funkcije uključuju multifunkcijsku aplikaciju koja vam omogućava nadzor i interakciju sa vašim XF-om preko vašeg smartfona*.

*Opcijske funkcije.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Unapređujući XF-ovu tehnologiju na viši nivo, Touch Pro** ima 10.2" ekran na dodir sa brzom reakcijom. Funkcije sistema Touch Pro uključuju glasovnu kontrolu sa prirodnim glasom, memoriju za multimediju od 10 GB i potpuno novi navigacijski sistem sa 2D i 3D mapama, satelitskim pogledima i funkcijom predviđanja saobraćaja.

Osim postojećih funkcija sistema InControl Connect, opcijski InControl Connect Pro Pack nudi paletu ostalih usluga koje su dostupne samo u sistemu Touch Pro. Jedinstvene usluge uključuju Online Routing sistem koji nadgleda trenutne uslove u prometu, osiguravajući vam najbrži put do vašeg odredišta*.

*Opcijske funkcije.

DVOSTUKI PREGLED

DVOSTUKI PREGLED

Opcioni samo uz Touch Pro, Dual View omogućava da suvozač i vozač uživaju uz različite medije na istom 10.2-inčnom ekranu osetljivom na dodir. Na primer, suvozač može da gleda film ( slušanje audio sa bežičnim slušalicama) , dok vozač gleda navigaciju.

IN-CAR WIFI

IN-CAR WIFI

Opcijske funkcije Connect ili Connect Pro nude Wi-Fi Hotspot koji koristi XF-ovu moćnu vanjsku antenu omogućavajući putnicima bežično povezivanje do 8 uređaja sa XF-ovom Wi-Fi mrežom*.

*Kako mi sistemski uvodimo InControl, specifične funkcije, opcije i raspoloživost zavise od tržišta.

HEAD-UP DISPLAY SA LASERSKOM TEHNOLOGIJOM

HEAD-UP DISPLAY SA LASERSKOM TEHNOLOGIJOM

Usredsredite se na put sa XF-ovim Head-Up Display ekranom koristeći lasersku tehnologiju*. Ovaj vrhunski sistem projektira mnogo važnih informacija na vetrobransko staklo. Ostajući čitljiv pri direktnom suncu, njegove jasne i čiste, laserski generirane slike prikazuju brzinu vozila, navigaciju, obaveštenja tempomata kao i podatke sistema za prepoznavanje saobraćajnih znakova (Traffic Sign Recognition) ukoliko su dostupni.

*Opcijska funkcija.

AUDIO

AUDIO

Vrhunski zvučni sistem na modelu XF bukvalno daje život muzici.Standardni audiobsistem Jaguara pruža akustičnost pomoću 8 zvučnika.Za još bolji kvalitet zvuka, opredelite se i za sistem Touch Pro* i uživajte u jednom od opcionih Meridian sistema - Meridian sistemom snage 380w sa 11 zvučnika ili Meridian audio sistemom snage 825 W koji nudi zvuk nalik na koncertni a sve to uz pomoć 17 zvučnika. Bez obzira na koji sistem se opredelite, svaki od njih garantuje da će svaki putnik u vozilu bez obzira na mesto gde sedi uživati u zvuku istog kvaliteta.

VIRTUELNI EKRAN SA INSTRUMENTIMA

VIRTUELNI EKRAN SA INSTRUMENTIMA

XF-ov 12.3" virtuelni ekran instrumenata (Virtual Instrument Display)* sa visokom rezolucijom sadrži potpuno nov grafički interfejs sa naprednim funkcijama kako bi učinio vožnju još ugodnijom. Možete odabrati između četiri definisana izgleda ekrana ili celosni 3D pogled, prema vašim željama.

*Opcijska funkcija dostupna samo kao deo Touch Pro sistema.