• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

IN-CAR TEHNOLOGIJA

Intuitivne tehnologije kod modela XF čine putovanje bezbednim,bolje konektovanim i prijatnijim.
EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 99 kod manuelnog prenosa brzine
Neverovatno nizak skor od 106 kod automatskog prenosa brzine

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km

Od 75.0 (3.8) kod manuelnog prenosa brzine
Od 68.9 (4.1) kod automatskog prenosa brzine

JAGUAR INOVACIJE

Od sveobuhvatne multimedijalne tehnologije do precizno ugradjenih zvučnih sistema i ineligentnih pomagala za vozača -svaki Jaguar XF je inovativan i besprekorno integrisan Incontrol tehnologijom.

kreirajte sopstveni model

Slogan

Lorem ipsum dolor si.

Istražite
Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije. Sub>

INCONTROL1

Uživajte u najsavremenijim in-car infotainment tehnologijama i ostanite konektovani sa vašim XF-om kao i sa čitavim svetom uz pomoć sistema InControl, Jaguarovog skupa naprednih tehnologija. Inteligentna rešenja Incontrol sistema besprekorno su integrisana sa vašim uređajima, podacima i medijima, što pomaže ne samo u unapređenju iskustva vožnje već i u uživanju koje pruža vlasništvo nad ovim vozilom.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

XF nudi naprednu tehnologiju Touch Pro-a u kompetu sa 10-inčnim ekranom osetljivim na dodir sa brzim vremenskim odzivom.Funkcija Touch Pro uključuje glasovnu kontrolu prirodnog dijaloga,navigacioni sistem ,2D ili 3D mape i funkciju navigacije 2.

DVOSTRUKU PRIKAZ

Dual View omogućava putnicima prednje klupe, dakle vozaču i suvozaču, da uživaju u različitijim medijima na istom desetoinčnom ekranu. Na primer, suvozač može da gleda fiml (i da sluša zvuk putem bežičnih slušalica) dok vozač prati navigaciju.3

IN-CAR WI-FI

IN-CAR WI-FI

Opcioni Connect Pro pack nudi Wi-Fi hotspot koji koristi moćnu spoljašnju antenu ,koja omogućava putnicima da se bežično povežu,moguće je do osam uredjaja na Wi-Fi mreži povezanih1.

HUD DISPLEJ

Opcioni Head-Up Display (HUD) sa laserskom tehnologijom projektuje ključne informacije o vozilu na vetrobranskom staklu. Gde je to moguće, čak i na direktnoj sunvevoj svetlosti, prikazuju se i podaci koje je očitao sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, zatim informacije o brzini kretanja vozila,navigaciji i kontroli tempomata.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

Kod modela XF na raspolaganju je čitav niz naprednih audio sistema, uključujući i Jaguar audio sistem snage 125W, sa šest zvučnika. Meridian AudioTM obezbeđuje unapređuje čulno iskustvo. Birajte između Meridian Sound ili Meridian Surround Sound sistema, Uz Meridian Surround Sound sistem snage 825W uživaćete u bogatom audio iskustvu bez obzira gde sedite, budući da ovaj sistem koristi 16 zvučnika koji su raspoređeni širom kabine vozila.

AUDIO

Jaguar Sound System snage 180W raspolaže sa naprednim audio sistemom sa 8 zvučnika.Za poboljšano iskustvo u slušanju birajte izmedju Meridian™ Sound System snage (380W) sa 10 zvučnika i dvokanalni subvufer ili Meridian Surround Sound System snage (825W) sa 16 zvučnika i dvokanalnim subvuferom.Gde god da vi ili vaši putnici sedite u XF-u svi će uživati u bogatom sjajnom audio iskustvu.

ISTRAŽITE MERIDIAN

Jaguarov savremeni dizajn, zahvaljujući kome je ova kompanija dobila brojne nagrade, napredna dinamika vožnje kao i najsavremeniji infotainment sistem čine da se XF vozila izdvajaju od konkurencije. Kreirajte vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama uz pomoć Jaguarovog Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 Online funkcionisanje i Wi-Fi povezivanje zavise od instalacije mikro SIM kartice uz ugovor o prenosu podataka. Connect Pro Pack sadrži usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar Retailer. InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Jaguar Retailer-a za dostupnost lokalnog tržišta i pune uslove instalacije. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App se preuzimaju iz prodavnice Apple / Play. Sve pomoćne funkcije za vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba potpuno bezbedna. Vozači se moraju postarati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
2 Secure Tracker je preplatnička usluga koja se može produžiti posle prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar prodavac. 
3 Zahteva Navigaciju Pro, CD/DVD Player i Meridian™ Sound System/MeridianTM Surround Sound System". 
4 Zahteva navigaciju Pro 
5 Zahteva solarno osvetljenje vetrobranskog stakla . 

Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u odnosu na Incontrol thnologiju,uključujući ekrane ili sekvence podležu ažuriranju softvera,kontroli verzije i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.Molimo vas da proverite kod lokalnog prodavca Jaguar vozila za najsavremenij i specifične informacije o tržištu.
Sve pomoćne funkcije za vozača moraju se koristiti samo ukoliko je njihova upotreba bezbedna. Vozač se u svakom trenutku mora postarati da ima punu kontrolu nad vozilom.