• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

EKSTERIJER

Izvanredan kvalitet i izrada zajedno sa savremenim britanskim dizajnom-XF je automobil sa prepoznatljivim izgledom i dinamičnim luksuzom.
EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 99 kod manuelnog prenosa brzine
Neverovatno nizak skor od 106 kod automatskog prenosa brzine

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km

Od 75.0 (3.8) kod manuelnog prenosa brzine
Od 68.9 (4.1) kod automatskog prenosa brzine

DINAMIČAN DIZAJN

Sami posvedočite koliko ovo vozilo pleni na prvi pogled. Lepo obrađene krive linije unose asertivan karakter dok uspravna maska i njena velika otpornost an habanje govore o izdržljivosti vozila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

LINIJA LEPOTE

Savršeno proporcionalni profil modela XF Saloon naglašen je jedinstvenim, elegantnim lukom koji se pokreće dužinom tela, kulminirajući na prepoznatljivim zadnjim LED svetlima, sa dvostrukim okruglim kuglom inspirisanom F-TYPE-om.

Saznajte više
NAPREDNA AERODINAMIKA

NAPREDNA AERODINAMIKA

Spoljni dizajn XF-a je aerodinamičan.Njegov napredni oblik poboljšava rukovanje,dinamiku i preciznost.Farovi i bočni otvori za napajanje bili su precizno ispitani kroz testove za dizajn kako bi se smanjilo povlačenje i povećao pritisak.

XE 300 SPORT

Metalni točkovi u tamno saten sivoj boji dostupni su u veličinama od 19 i 20 inča , i to samo kdo modela XF 300 SPORT. Uskladjeni detalji eksterijera u tamno saten sivoj boji daju impresivan profil vozila.

ISTRAŽITE 300 SPORT
POTPISNA DNEVA LED SVETLA SA "J" SNOPOM

POTPISNA DNEVA LED SVETLA SA "J" SNOPOM

Adaptivni LED farovi* koji koristi Jaguarov potpisni snop u obliku slova J i pri dnevnom osvetljenju, daju XF vozilima istaknuto prisustvo na putu.

HROMIRANI BOČNI VENTILI

HROMIRANI BOČNI VENTILI

Hromom obloženi, sa utisnutim Jaguar znakom, bočni ventili sa mrežnim provodnicima daju osećaj dinamičnog dizajna XFE-a kao i osećaj latentne snage.

FAROVI INSPIRISANI MODELOM F-TYPE

FAROVI INSPIRISANI MODELOM F-TYPE

Jedan od naročito ekskluzivnih završnih detalja modela XF Saloon jeste jedinstvena grafika na zadnjim LED farovima, čiji izgled je inspirisan modewlom F-TYPE.

Savremeni nagradjeni dizajn Jaguara,napredna vozačka dinamika i najsavremeniji infotainment u automobilu postavili su XF pred konkurencijom. Korisitie naš konfigurator da biste kreirali savršeni XF.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 Opcione karakterisitike. 
2 Dostupnost svih funkcija standardnih ili operacijonih zavisi od tržišta.Za detalje obratite se lokalnom prodavcu Jaguara.