Logo jaguar mobile

JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Prilagodite XF vašem životnom stilu. Odaberite iz široke ponude praktičnih i stiliziranih dodataka koji su vam na raspolaganju.

Sa Jaguar-ovom dodatnom opremom možete dodati vaš stil vašem XF-u. Ova oprema može poboljšati vaš XF na mnogo načina, bilo da treba pokazati vaš stil, zadovoljiti praktične potrebe ili pomoći u uživanju vašeg slobodnog vremena. Naša najpoznatija dodatna oprema za vas je grupirana u 4 paketa: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle i Business. Odaberite jedan od ovih paketa ili napravite svoju vlastitu kombinaciju dodatne opreme.

Kreirajte sopstveni automobil Katalog dodatne opreme

Carbon fibre pack - karbonski paket

Naglasite XF-ov sportski karakter sa ovim glatkim stilskim dodacima.

CARBON FIBRE PACK:

CARBON FIBRE PACK:

Naglasite XF-ov sportski izgled dodacima inspirisanim performansama, visokokvalitetnim karbonskim maskama za retrovizore i karbonskim ukrasima bočnih otvora za ventilaciju. Iznutra, luksuzni tekstilni tepisi daju dašak udobnosti i stila.

Kreirajte sopstveni automobil

STYLING PACK - STILSKI PAKET

Ovi dodaci suptilno usavršavaju XF-ov prefinjen izgled.

Lifestyle pack - paket za slobodno vreme

Bilo kojim sportom ili hobijem da se bavite, ova oprema će vam omogućiti potpuno uživanje štiteći vaš XF iznutra i spolja.

Styling pack - Stilski paket:

Styling pack - Stilski paket:

Uživajte u skretanju pažnje sa ovim sjajnim crnim maskama i sjajnim crnim bočnim otvorima za ventilaciju.

Lifestyle pack - Paket za slobodno vrijeme

Lifestyle pack - Paket za slobodno vrijeme

Izvucite više od vašeg XF-a sa ovim paketom. Krovni nosači sa Jaguar-ovim logotipom omogućavaju vam nositi sve, od sportske opreme do prtljage. Prednje i zadnje zavesice daju dodatnu zaštitu od nečistoće i kamenčića, štiteći boju karoserije vašeg XF-a. U unutrašnjosti, gumena kadica za prtljažnik i gumeni tepisi, koji se lako čiste, štite materijale od habanja i trošenja.

BUSINESS PACK - POSLOVNI PAKET:

BUSINESS PACK - POSLOVNI PAKET:

Vešalica za odelo montirana na naslonu za glavu omogućava prevoz odela bez gužvanja. Premium fioke na zadnjem delu sedišta nude više prostora na raspolaganju za čuvanje većih stvari, kao na primer mapa.

BUSINESS PACK - POSLOVNI PAKET

Sa ovim paketom održite vaše lične stvari čistim, urednim i sigurnima.