• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

ENTERIJER

Fokusiran,precizan i lepo izradjen, XE je mesto inspiracije za vozača i putnike.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

U SEDIŠTU VOZAČA

Povežite se sa vašim XE-om onog trenutka kada skliznete u njegova elegantno oblikovana sedišta -u Jaguaru su sedišta nisko postavljena. Odmah do sedišta vozača podignuta je centralna konzola koja daje osećaj sportskog kokpita, dok gornji deo centralne konzole elegantno klizi oko vas. Svaka kontrola vam je nadohvat ruke.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

RAZLIKA JE U DETALJIMA

RAZLIKA JE U DETALJIMA

Model XE SPORT ne prati trendove već ih postavlja. Svostruko šivenje u kontrastnoj žutoj bodi predstavlja smelo vizuelno rešenje unutar kabine, i daje enterijeru jedinstveni, sportski izgled.

LUKSUZNI PREDNJI DEO KABINE

Jedinstveni prednji deo akbine pruža osećaj neverovatnog prostora.

XE SE BUDI

XE SE BUDI

Pulsirajući u skladu sa otkucajima vašeg srca, start dugme modela XE kreira emotivnu povezanost izmežu vas i vašeg vozila. Pritisnite Start dugme i XE se budi, igle se zamahuju* i motor počinje da huči. Na motorima sa automatskom transmisijom, Jaguar Drive Control se podiže kako bi Vam izašao u susret.

*Needle sweep nije dostupan ukoliko se opredelite za interaktivni dizplej za vozača.

NAJFINIJI DETALJI

Prirodnu kožu, meku kao rukavica, nabavljamo od najboljih dobavljača iz Velike Britanije i italije. Dvostruki štepovi na koži ne samo da unapređuju trajnost amterijala, već i definišu lukzuzni enterijer budući da je na raspolaganju nekoliko boja šavova.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

Na vama je da kreirate jedinstven izgled i osećaj unutar kabine XE vozila. Nudimo vrhunski kvalitet,savremene materijale i preciznu izradu - samo nam kažite kako želite da izgleda vaš idealan enterijer. Elegantni savremeni furniri sa visokokvalitetnim platnom i kožnim materijalaima dostupni su kako bi dopunili raspon boja.

SEDIŠTA NA MODELU 300 SPORT

Zahvaljujući sportskim sedištima dizajniranim tako da obuhvataju figuru voztača, duž kojoij je porotkan natpis 300 SPORt i koje krase dvosrruki šavovi u kontrastnoj žutoj boji, enterijer vozila XE 300 SPORT izgleda i pruža osećaj najvišeg luksuza.

ISTRAŽITE MODEL XE 300 SPORT
DETALJI DIZAJNA

DETALJI DIZAJNA

U celom XE-u prirodne forme unutrašnjeg dizajna dobijene su kvalitetnim izborom modernih ili tradicionalnih materijala i završnom obradom. Satin Chrome otvori ventilacije na XE-ovim krajevima kontrolne table smešteni su u okvire vrata. Osvetljeni sa zadnje strane XE-ovim ambijentalnim osvetlenjem (opciono rešenje), naglašavaju širinu kabine ali i privlače pažnju na detalje.

KOMFOR ZA PUTNIKE

KOMFOR ZA PUTNIKE

Sa dužinom od 4,672 mm i širinom od 1,850 mm (bez retrovizora), u XE-u pozadi može udobno sesti troje odraslih putnika. Sa volumenom prtljažnika od 455 litara, na raspolaganju je puno prostora za prtljag.

STANDARDNE KARAKTERISTIKE

PROSTOR ZA ODLAGANJE UNUTAR KABINE

PROSTOR ZA ODLAGANJE UNUTAR KABINE

Ergonomski raspored pruža mogućnost za praktično odlaganje stvari unutar kabine vašeg XE vozila. Prostor za naočare predviđen je u komori iznad glave, u centralnoj konzoli predviđen je prostor za odlaganje smartfona, dok prostrana kutija unutar naslona za ruke služi kao idealan dodatni prostor za odlaganje.

PREGRADE U VRATIMA

PREGRADE U VRATIMA

Velike pregrade u prednjim i zadnjim vratima pomažu da vaš XE izgleda uredno i olakšavaju oglaganje predmeta.

2x 12V UTIČNICE ZA PUNJENJE

2x 12V UTIČNICE ZA PUNJENJE

XE sadrži 2x 12 V standardne utikače -idealne kada treba da napunite nekoliko uređaja.

Jaguar XE modeli predstavljaju savršenu kombinaciju performansi, naprednih tehnologija i distinktivnog dizajna a sve to pod okriljem lagane aluminikumske arhitekture. Kreirajte vaše savršeno XE vozilo uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL