• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

JAGUAR XE IN-CAR TEHNOLOGIJE

XE koristi čitav paketr najsavremenijih tehnologija koje putniak čine bezbednim, animiranim i konektovanim.

JAGUAR INOVACIJE

Počev od multimedijalnih tehnologija do precizno ugrađenih audio sistema i inteligentnih asistencija za vozača - XE koristi brojne inovativne i besprekorno integrisane tehnologije.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
TOUCH PRO

TOUCH PRO

Unapređujući tehnologiju dostupnu an modelu XE na najviši mogući nivo, Toch Pro uključuje desetoinčni ekran na dodir sa posedivim početnim prozorom i interakcijom u vidu prirodnog dijaloga.

DVOSTRUKI PREGLED*

Dual View omogućava putnicima prednje klupe, dakle vozaču i suvozaču, da uživaju u različitijim medijima na istom desetoinčnom ekranu. Na primer, suvozač može da gleda fiml (i da sluša zvuk putem bežičnih slušalica) dok vozač prati navigaciju.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA*

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA*

XE-ov HD interaktivni displej za vozača koristi grafički interfejs napredne funkcionalnosti kako bi vožnju učinio još prijatnijom. Podesiv tako da odgovara vašim ličnim preferencijama, ovaj displej dozvaljava da izaberete jednu od četiri ponuđene teme kao i režim prikazivanja mapa.

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Podržan od strane XE moćne spoljne antene,Wi-FI Hotspot daje pristup internetu u automobilu i omogučava da se osam bežičnih uredjaja koriste istovremeno. Preko bežične mreže automobila putnici mogu da se povežu na internet i da tokom putovanja surfuju,ažuriraju društvene medije ili uživaju u ostaloj zabavi.

HUD DISPLEJ

Opcioni Head-Up Display (HUD) sa laserskom tehnologijom projektuje ključne informacije o vozilu na vetrobranskom staklu. Gde je to moguće, čak i na direktnoj sunvevoj svetlosti, prikazuju se i podaci koje je očitao sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, zatim informacije o brzini kretanja vozila,navigaciji i kontroli tempomata. HUD dispej vam pomaže da smanjite vreme gledanja na instrument tablu.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

Saznajte više
AUDIO SISTEMI

AUDIO SISTEMI

Kod modela XE na raspolaganju je čitav niz naprednih audio sistema, uključujući i Jaguar audio sistem snage 125W, sa šest zvučnika. Meridian AudioTM obezbeđuje unapređuje čulno iskustvo. Birajte između Meridian Sound ili Meridian Surround Sound sistema, Uz Meridian Surround Sound sistem snage 825W uživaćete u bogatom audio iskustvu bez obzira gde sedite, budući da ovaj sistem koristi 16 zvučnika koji su raspoređeni širom kabine vozila.

ASISTENCIJE PRI PARKIRANJU I VOŽNJI

XE stavlja niz pomoćnih funkcija na dohvat ruke, kako bi svako putovanje učinio bezbednim i sigurnim. Ovo vozilo koristi najnovije inovativne tehnologije kao i čitav niz pomočnih funkcija koje pomažu u izbegavanju eventualnog sudara kao i u savradavanju različitih scenarija vožnje.

SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA**

U slučaju detekcije eventualnog sudara, XE daje zvučni signal kao upozorenje da će vozilo napred udariti u nešto. Sledi vizuelno upozorenje. Ako ne reagujete na ova upozorenja, sistem aktivira kočnice kako bi pomogao smanjivanju posledica eventualnog sudara.

** Deo standardne opreme (u zavisnosti od tržišta).

Saznajte više

Jaguar XE modeli predstavljaju savršenu kombinaciju performansi, naprednih tehnologija i distinktivnog dizajna a sve to pod okriljem lagane aluminikumske arhitekture. Kreirajte vaše XE vozilo uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL