Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  Novi E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

IN-CAR TEHNOLOGIJA

XE je kompletiran najmodernijom tehnologijom da biste bili bezbedni, zabavljeni i povezani.

JAGUAR INOVACIJE

Od kompleksne multimedijske tehnologije do preciznog audio sistema i inteligentnih sistema za pomoć - XE je spoj mnogo inovativnih i neprimetno integrisanih tehnologija.

Kreirajte sopstveni model

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

TOUCH

TOUCH

XE-ov komandni centar zove se Touch. Njegov 8" ekran osetljiv na dodir i klizne pokrete omogućava potpunu kontrolu brojnih funkcija, uključujući audio, klimatizaciju i satelitsku navigaciju.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Unapređujući XE-ovu tehnologiju na viši nivo, Touch Pro ima 10.2" ekran na dodir sa brzom reakcijom. Funkcije Touch Pro uključuju potpuno novi predviđajući navigacijski sistem, glasovnu kontrolu sa prirodnim glasom i multimedijsku memoriju od 10 GB.

DVOSTUKI PREGLED

DVOSTUKI PREGLED

Opcioni samo uz Touch Pro, Dual View omogućava da suvozač i vozač uživaju uz različite medije na istom 10.2-inčnom ekranu osetljivom na dodir. Na primer, suvozač može da gleda film ( slušanje audio sa bežičnim slušalicama) , dok vozač gleda navigaciju.

VIRTUELNA INSTRUMENTALNA TABLA**

VIRTUELNA INSTRUMENTALNA TABLA**

Visoko definisani 12.3 inčni virtualni instrument displej na modelu XE ima potpuno novi grafički dizajn sa naprednim funkcijama koji čini da se vozi sa što većim zadovoljstvom. Kako biste zadovoljilili lične preferencije, možete birati izmedju četiri unapred postavljena tematska ekrana ,ili potpuni 3D mapiran prikaz.

**Opciono i dostupno samo kao deo Touch Pro .

INCONTROL APLIKACIJE *

INCONTROL APLIKACIJE *

InControl Aplikacije vam omogućava da koristite različite aplikacije za pametne telefone u vozilu - optimizovane za ekran osetljiv na dodir.Sa sve većim spektrom usluga InControl aklikacija može pomoći da planirate putovanje,organizujete svoj sledeći sastanak,i otkrijete svet oko sebe.

CONNECT*

CONNECT*

Poboljšava povezanost vašeg XE-a do najvišeg stepena. InControl Connect omogućava da kreirate 3G tačku koristeći antenu vašeg vozila. Ostale funkcije sadrže multifunkcionalnu aplikaciju koja vam omogućava da nadgledate i kontrolišete vaš XE preko vašeg pametnog telefona.

CONNECT PRO*

CONNECT PRO*

Kako bi se dalje unapredio sistem Touch Pro, opcioni Connect Pro sastoji se od InControl aplikacija, Remote Premium startphone aplikacije (kontrola "na daljinu" putem pametnog telefona), Wi-Fi hotspota i Pro usluga uključujući i funkciju Real Time Trafic Information (pružanje podataka o stanju u saobraćaju u realnom vremenu). Sve ove fuknkcije omogućuju vam da sinhronizujete omiljena putovanja kroy in-car Touch Pro navigacioni sistem , aplikaciju Route Planner ( na vašem pametnom telefonu) i Route Planner vebsajtu.

SECURE TRACKER*

SECURE TRACKER*

Praćenjem vašeg XE-a u slučaju krađe ili neovlaštenog pokretanja, Secure skuplja informacije da bi što pre locirao i pronašao vaše vozilo. Čak i u slučaju da je vaše vozilo odvezeno vašim ključevima, možete aktivisati uzbunu pozivajući Centar za praćenje koristeći InControl Remote aplikaciju.

PROTECT*

PROTECT*

Protect nudi bezbednost preko SOS Emergency Call i Optimised Jaguar Assistance sistema. Aplikacija za pametne telefone Remote Essentials daje važne informacije o vašem XE-u gde god se nalazili. Proverite nivo goriva na bilo kojem rastojanju, pronađite vaš XE na punom parkiralištu, snimite vaša putovanja ili proverite dali ste ostavili otvoreni prozor.

SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)*

SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)*

U slučaju predviđanja eventualnog sudara, XE daje zvučni signal za prednji sudar. Sledi vizuelno upozorenje. Ako ne reagujete na ova upozorenja, sistem aktiviše kočnice kako bi pomogao smanjivanju posledica eventualnog sudara.

*Standardna funkcija (ovisi o tržištu).

WI-FI U AUTU**

WI-FI U AUTU**

Podržan od strane XE moćne spoljne antene,Wi-FI Hotspot daje pristup internetuu automobilu i omogučava da se osam bežičnih uredjaja koriste istovremeno. Preko bežične mreže automobila putnici mogu da se povežu na internet i da tokom putovanja surfuju,ažuriraju društvene medije ili uživaju u ostaloj zabavi.

** Opciona funkcija

HUD displej

HUD displej

Opcioni Head-Up Display (HUD) sa laserskom tehnologijom projektovanjem ključnih informacija na vetrobranskom staklu.Gde je to moguće,podatke o saobraćajnom znaku prepoznaje,brzinu kretanja vozila,navigaciju i tempomat obaveštenja su jasno projektovana čak i na direktnoj sunvevoj svetlosti.HUD dispej vam momaže da za minimalno vreme odvojite za gledanje u instrument tablu.

AUDIO SISTEM

AUDIO SISTEM

XE nudi paletu naprednih audio sistema, uključujući 80W Jaguar Sound System sa 6 zvučnika ili za bolje iskustvo slušanja izaberite jedan od opcijskih Meridian Sound System-a, uključujući novi digitalni 825W Surround Sound System sa 17 zvučnika.