• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Pusti sadržaj

EKSTERIJER

Dovoljno je da bacite samo jedan pogled na XE i shvatićete da ovo vozilo može biti samo Jaguar.
EMISIJA CO2 g/km

Neverovatno nizak skor od 99 kod vozila sa manuelnim prenosom brzina
Neverovatno nizak skor od 106 kod vozila sa automatskim prenosom brzina

POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje l/100km (mpg)

Od 75.0 (3.8) kod vozila sa manuelnim prenosom brzina
Od 68.9 (4.1) kod vozila sa automatskim prenosom brzina

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije

DINAMIČAN DIZAJN

XE-ov oblik je konstruisan prema rigoroznim pravilima, optimiziran za postizanje aerodinamičke efikasnosti i stabilnosti. Seče vazduh, smanjuje potrošnju goriva i CO2 emisije. Svaki element iskorišćava maksimalni aerodinamički potencijal eksterijera dok se istovremeno zadržavaju i sve XE-ove zapanjujuće proporcije.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

NAPREDNA AERODINAMIKA

NAPREDNA AERODINAMIKA

Aerodinamične performanse predstavljaju ključnu odlika dizajna karoserije na modelu XE; ovakva aeredinamika omogućava impresivno nizak otpor vazduha od Cd 0.26. Čak i zaštita podvozja i difuzor, dizajnirani su da bi učinili XE još efikasnijim, ekonomičnijim i prefinjenijim.

FRONATLANI DEO

Fino skulpturisani poklopac motora nastavlja liniju karakterističnih "J" oblikovanih prednjih farova* - usmerava vazduh iznad i oko karoserije i smanjuje njegov otpor. XE je spreman za akciju.
*Dodatna oprema (Deo standardne opreme na modelima Portfolio, Landmark Edition, 300 SPORT i S)

IZABERITE SVOJ MODEL

BOČNA STRANA

Aerodinamički oblikovane da neprimetno usmere vazduh ka zadnjem delu vozila, XE-ove visoke bočne linije daju osećaj dinamičnosti čak i za vreme stajanja. Hromirani bočni otvori ventilacije sa ugraviranim logotipom Jaguara namerno podsećaju na F‑TYPE, kao i na poznati Jaguar-ov zaobljeni oblik luka iznad bočnih prozora.

IZABERITE SVOJ MODEL

ZADNJI DEO

Jedan pogled na stranice automobila dovoljan je da znate da to može biti samo Jaguar XE. Namerno je skraćen zadnji deo iza zadnjih točkova naglašavajući sportske karakteristike vozila, čime se dobija bolji protok vazduha.

IZABERITE SVOJ MODEL
ELEKTRIČNO OTVARANJE VRATA PRTLJAŽNIKA

ELEKTRIČNO OTVARANJE VRATA PRTLJAŽNIKA

Komanda električnog otvaranja vrata prtljažnika* omogućava vozaču da otvara vrata bez potrebe bilo da fizički dodirne vozilo ili aktivacioni ključ. Jednostavno, samo nežno pozicionirajte vaše stopalo ispod bilo kog zadnjeg ugla vozila i vrata prtljažnika se otvaraju i zatvaraju.

*Zahteva KESSY ulaz i asistenciju za parkiranje unazad

KARAKTERISTIKE DIZAJNA NA MODELU JAGUAR XE

XE 300 SPORT

Ovaj model odlikuju brojna unapređenja eksterijera uključujući mrežnu rešetku an kojoj je postavljen 300 SPORT bedž kao i jedinstvene bočne ventilacione otvore u tamno saten sivoj boji.

ISTRAŽITE MODEL XE 300 SPORT
HROMIRANI BOČNI VENTILI

HROMIRANI BOČNI VENTILI

Hromom obloženi, sa utisnutim Jaguar znakom, bočni ventili ističu sportski karakter XE-a.

HROMIRANI BOČN LUK

HROMIRANI BOČN LUK

Dajući jedinstven izgled karoseriji, stakla bočnih prozora su uokvirena dugom hromiranom oblogom.

ZADNJI BOKOVI

ZADNJI BOKOVI

Jedan pogled an XE-ove zadnje bokove i izvrsno oblikovani zadnji deo iza točkova dovoljan je da znate da to može biti samo Jaguar. Samo Jaguar koji je duže od jedne decenije bio pionir u izradi vozila od aluminijumske konsrrukcije, iam tehnologiju i znanje kako da napravi tako oštre nabore.

IKONIČNA ZADNJA SVETLA

IKONIČNA ZADNJA SVETLA

XE preuzima detalje dizajna kao na modely F-TYPE, pa i ovo vozilo krase ikonična zadnja svetla sa prepoznatljivim krugovima presečenim horizontalnom linijom.

Jaguar XE modeli predstavljaju savršenu kombinaciju performansi, naprednih tehnologija i distinktivnog dizajna a sve to pod okriljem lagane aluminikumske arhitekture. Kreirajte vaše savršeno XE vozilo uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL