• JAGUAR F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE je Jaguarov prvi kompaktni SUV. To je jedinstvena kombinacija izgleda,agilnosti i dinamične vožnje.

 • JAGUAR I‑PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Pusti sadržaj

JAGUAR AKSESOARI I DODATNA OPREMA

Upotpunite performansama inspirisan izgled vašeg XE vozila, tako što ćete se opredeliti za aksesoare od visokokvalitetnih ugljeničnih vlakana.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

Personalizujte vaše XE vozilo prema vašem ukusu i načinu života. Sakulili smo najpopularnije aksesoare i razvrstali ih u u praktične pakete koji vam omogućavaju da jednostavno izaberete ili kombinujete ono što vam anjviše odgovara. Prilagodite vaše XE vozilo tako što ćete kliknuti na tab Kreiraj sopstveni model ili Pronađite aksesoare.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL POGLEDAJTE AKSESOARE DOSTUPNE NA MODELU XE

PAKET CARBON FIBRE

Upotpunite performansama inspirisan izgled vašeg XE vozila, tako što ćete se opredeliti za aksesoare od visokokvalitetnih ugljeničnih vlakana.

PAKET STYLING

Poboljšajte stilski izgled svog XE-a.

PAKET LIFESTYLE

Putovanja u prirodu ili čak u lokalni park mogu oštetiti vaš auto - ovaj paket vam pomaže da očuvate vaš XE čistim i urednim.

PAKET STYLE UKLJUČUJE

Bočni ventilacioni otvori u sjajno crnoj boji i držači spoljnih retrovizora u sjajno crnoj boji.

Istražite aksesoare dostupne na modelu XE

PAKET LIFESTYLE uključuje sledeće:

Jaguar brendirani krovni nosač omogućava da pored prtljaga sa sobom ponesete i svu sportsku opremu koja vam je neophodna; ovaj paket dalje uključuje i Jaguar brendirane izdržljiva gumena podloga koje su postavljene unutar kabine kako bi tepisoni bili što duže čisti, kao i gumenu patosnicu za prtljažni deo (nije prikazana), koja se lako može skinuti kako bi se prostor očistio.

Istražite aksesoare dostupne na modelu XE

Možete odabrati svoj XE model i dodati mu dodatnu opremu i aksesoare kad god želite. Ukoliko biste želeli da ugradite neku dodatnu opciju izvan naša četiri izložbena paketa i da personalizujete vaš XE dalje,zašto ne biste pretražiti naš online katalog?

ISTRAŽITE XE AKSESOARE