Logo jaguar mobile

JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Budući da imate pet XE modela na raspolaganju od kojih je svaki pomalo različit, možete se odlučiti za jedan od ponuđenih uz široku paletu dodatne opreme. Na ovaj način možete kreirati vaš vlastiti XE do najsitnijeg detalja.

Jaguar-ova dodatna oprema vam omogućava da personalizujete vaš XE prema vašem ukusu, životnom stilu i interesima. Za vas smo spremili četiri paketa sa najpopularnijom opremom: Carbon Fibre, Styling, Lifestyle i Business. Pogledajte i posle nadogradite vaš XE ili pretražite naš online katalog dodatne opreme kako biste videli kompletnu ponudu.

Kreirajte sopstveni model Katalog dodatne opreme

Paket Carbon Fibre

Kompletirajte XE-ov izgled inspirisan performansama sa dodatnom opremom od karbonskih dodataka visokog kvaliteta.

PAKET CARBON FIBRE SADRŽI:

PAKET CARBON FIBRE SADRŽI:

Obloge retrovizora od karbonskih umetaka visokog kvaliteta i obloge bočnih otvora za ventilaciju, kao i premium tepihe od tekstila.
Kreirajte sopstveni model

Paket Styling

Naglasite odličan, stilizovan izgled vašeg XE-a.

Paket Lifestyle

Putovanja u prirodu ili čak u lokalni park mogu oštetiti vaš auto - ovaj paket vam pomaže da očuvate vaš XE čistim i urednim.

PAKET STYLING SADRŽI:

PAKET STYLING SADRŽI:

Sjajne crne obloge bočnih otvora ventilacije, kao i sjajne crne obloge retrovizora.

Kreirajte sopstveni model

PAKET LIFESTYLE SADRŽI:

PAKET LIFESTYLE SADRŽI:

Krovni nosači sa Jaguar-ovim logotipom vam omogućavaju transport svega, od sportske opreme do prtljaga. Prednje i zadnje zavesice, gumeni tepisi sa logotipom Jaguar-a otporni su na habanje kako bi održali tepihe od tekstila čistima, a XE gumena kadica za prtljažnik (nije prikazana) lako se vadi da bi se očistila.
Kreirajte sopstveni model

PAKET BUSINESS SADRŽI:

PAKET BUSINESS SADRŽI:

Vešalica za odelo Jaguar montirana na naslonu za glavu omogućava prevoz odela bez gužvanja. Premium pregrade na zadnjem delu sedišta nude više prostora na raspolaganju za čuvanje većih stvari, kao i prednje i zadnje zavesice koje štite karoseriju od nečistoće i kamenčića.

Kreirajte sopstveni model

Paket Business

Za vikende u prirodi i poslovna putovanja - pomaže vam da su vaše torbe, odeća i ostale sitnice bezbedne i organizovane.