FORMULA KOJA POBEĐUJE

Jaguar TCS Racing vraća se u igru u osmoj sezoni ABB FIA svetske šampionske trke Formula E, sa dvojicom izuzetnih takmičara za volanom, Mitch-om Evans i Sam-om Bird, koji će upravljati jaguar I-TYPE petosed vozilima na potpuno električni pogon.
POGLEDAJTE FILM

UPOZNAJTE TIM

Ono što spaja naše svetski poznate vozače, inženjere i tehničare jeste "glad" za uspehom, koju prati njihov neopsorni, brilijantni talenat, istrajnost i stil.

SAM BIRD - VOZAČ

SAM BIRD - VOZAČ

Britanski trkač Sem Bird pridružio se Jaguar Racing-u uoči sezone 7 ABB FIA Svetskog šampionata Formule E. Ovaj 34-godišnjak je nastavio svoj niz kao jedini vozač koji se takmičio u svakoj trci od početka revolucionarne serije 2014. , obezbeđujući 11 pobeda do danas, od kojih je poslednja u Diriji i Njujorku za Jaguar Racing.
MITCH EVANS - VOZAČ

MITCH EVANS - VOZAČ

Mič je počeo da se bavi kartingom sa 6 godina, a sa 16 je osvojio Veliku nagradu Novog Zelanda (Zealand Grand Prix). Debitovao je na ABB FIA Svetskom prvenstvu u Formuli E sa Jaguar Racingom 2016. godine kada se britanski tim vratio trkama. Nedavno, u sezoni 7, učestvovao je u pet završnih trika,a na podijumu završio kao 4. u šampionatu vozača, što je bila njegova najviša pozicija do sada. Takođe je napravio najbrže krugove u Rimu, Njujorku i Londonu.
JAMES BARCLAY - PRINCIPAL TIMA

JAMES BARCLAY - PRINCIPAL TIMA

Džejms je imenovan za direktora tima Jaguarovog ABB FIA programa Svetskog prvenstva Formule E u novembru 2015. i odgovoran je za upravljanje uzbudljivim povratkom britanskog brenda u moto sport. Tokom poslednjih pet sezona Džejms je nadgledao rast Jaguar Racing-a, predvodeći tim na stazi i van nje.​

THE JAGUAR I-TYPE 5

Dizajniran da pruži vrhunski balans snage i efikasnosti, ubrzava od 0-60 milja na sat (0-100 km/h) za 2,8 sekundi i ima maksimalnu snagu od 250 kW.
SAZNAJTE VIŠE

RACING DNK

Jaguarova reputacija za performanse, tehnologiju i dizajn stvorena je na najizazovnijim svetskim stazama i šampionatima.
SAZNAJTE VIŠE
PRODAJA

PRODAJA

Ne morate da budete vozač da biste delovali tako. Pregledajte našu onlajn prodavnicu i pronađite savršen poklon za sebe ili voljenu osobu.
SAZNAJTE VIŠE
POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I-PACE

POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I-PACE

Uzbudljiv za vožnju i konektovan kao nikada ranije, I‑PACE je vrhunski sportski terenac sa potpuno električnim performansama.
SAZNAJTE VIŠE