DIZAJN

Lep iz svakog ugla

DVE STRANE PRIČE

Svaki od ovih modela ima svoj jedinstveni karakter, bilo da je to čistoća kupe-a, ili sloboda i bezbrižnost koje dolaze sa kabrioletom.

FILIR ZA DRAMATIKU

PIXEL LED FAROVI SA POTPISNIM DNEVNIM SVETLIMA (DRL)

PIXEL LED FAROVI SA POTPISNIM DNEVNIM SVETLIMA (DRL)

F‑TYPE’s new swept-back headlights are elongated and meld into the car’s aerodynamic lines. Animated Directional Indicators glide across the ‘J’ blades, adding to the sense of theatre.
LED ZADNJI FAROVI

LED ZADNJI FAROVI

Pozadi, LED farovi na F-TYPE-u se uvijaju oko lukova točka, ističući muskularini stav vozila.

EUFORIJA IZNUTRA

Kabina vozila F-TYPE je istinski uzbudljivo mesto za boravak. Lagana sedišta su dobro uglađena. Kontrole su intuitivno dostupne. Instrumenti su jasni i jednostavni.

SEDIŠTA

SEDIŠTA

Performantna sedišta kod modela F-TYPE podesiva su u 12 režima položaja, tako da se možete sasvim udobno smestiti u položaj koji vam najviše odgovara. Zarad većeg komfora, kao deo dodatne opreme možete dobiti i funkciju grejanja/hlađenja sedišta.
AMBIJENT

AMBIJENT

Na raspolaganju Vam je pet boja koje se prilagođavaju vašem raspoloženju. Vrhunsko osvetljenje u kabini pruža dodatan izvor personalizacije.

IZABERITE VAŠ F-TYPE

Ne postoji pogrešan odgovor kada birate između varijante kupe ili kabriolet.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (vrste modela i pogona), ili mogu zahtevati instaliranje drugih funkcija koje bi omogućile njihov rad. Za više informacija, molimo Vas konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu, ili konfigurišite svoje vozilo onlajn.
Vozači u svakom trenutku moraju biti sigurni da imaju potpunu kontrolu nad vozilom.