IN-CAR TEHNOLOGIJA

Besprekorna konektivnost.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE

STIL I TEHNOLOGIJE

Pomoću Touch Pro-a, sistema za informisanje i zabavu automobila F-TIPE, bićete neprimetno povezani sa ostatkom sveta. Na standardnom ekranu osetljivom na dodir od 10 inča, koristite "pinch" pokret i pokrete prevlačenje prstom da biste bez napora pristupili našem audio-vizuelnom doživljaju.

ZAVIRITE IZA VOLANA

Jednostavan i intuitivan. Na Vam a je da izaberete prikaz u 3D mapi ili na info panelul, gde možete da pratite sve informacije o vožnji, ažuriranja o navigaciji i sve medije koji su aktuelno pušteni, a sve to na interaktivnom displeju za vozača, visoke rezulucije, u veličini od 12.3 inča.

BUDITE DOBRO KONEKTOVANI

PAMETNI IZBORI

PAMETNI IZBORI

Pametniji i sigurniji način korišćenja pametnog telefona dok ste u vozilu. Lako se krećite kroz biblioteku i reprodukujte muziku sa Apple CarPlay®. Ili koristite jednako neprimetnu integraciju Android AutoTM.
PRISTUP "NA DALJINU"

PRISTUP "NA DALJINU"

Komunicirajte sa svojim F-TYPE-om, gde god da se nalazite. Aplikacija Jaguar Remote omogućava vam da proverite nivo goriva, precizno odredite lokaciju vozila i praktično na daljinu zaključate / otključate automobil i kontrolišete klimu.
MIRAN UM

MIRAN UM

U slučaju krađe, opcioni Secure Tracker signalizira lokaciju vašeg F-TYPE i odmah upozorava nadležne organe, pomažući time u rekuperaciji vašeg vozila.

VAŠA VOŽNJA. VAŠA LISTA PESAMA:

Neverovatno bogat zvuk audio sistema kod modela F-TYPE dolazi od britanskih stručnjaka za zvuk visoke rezolucije, kompanije Meridian TM . Konstruisani koristeći precizne digitalne tehnologije, ovi vrhunski audio sistemi dizajnirani su tako da se neprimetno spajaju sa luksuznom unutrašnjošću automobila.
ISTRAŽITE MERIDIAN SISTEME

IZABERITE VAŠ F-TYPE

Ne postoji pogrešan odgovor kada birate između varijante kupe ili kabriolet.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (vrste modela i pogona), ili mogu zahtevati instaliranje drugih funkcija koje bi omogućile njihov rad. Za više informacija, molimo Vas konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu, ili konfigurišite svoje vozilo onlajn..
InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost i dalje ostaju zavisni od tržišta - proverite u lokalnom Jaguar salonu da li su ove funkcije podržane na vašem tržištu i raspitajte se o punim uslovima prodaje i korišćenja istih.Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim ugovorom za podatke, za koji će biti potrebna dodatna pretplata nakon početnog roka koji vam savetuje vaš prodavac.Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Biće potrebno da Remote App preuzmete iz Apple / Play Store-a. Vozači bi trebalo da koriste sve pomoćne funkciju u automobilu samo kada su apsolutno sigurni da je upotreba istih bezbedna.
Vozači moraju biti sigurni da svakom trenutku imaju punu kontrolu nad vozilom.