NOVI JAGUAR F‑PACE SVR

NOVI JAGUAR F‑PACE SVR

Predstavljamo SUV vrhunskih performansi, uz V8 motor sa kompresorom i vodećom okretnošću u klasi.
POGLEDAJTE GALERIJU

PERFORMANSE

OKRETNOST I DINAMIČNOST

OKRETNOST I DINAMIČNOST

Pružajući performanse, okretljivost i dinamiku bolje nego ikada pre, F-PACE SVR je vrhunac naše nagrađivane linije modela.

F-PACE SVR SPECIFIKACIJE

motor

5,0 litara


U srcu F‑PACE SVR nalazi se Jaguarov snažni 5,0-litarski Superpunjeni motor V8.

MAKSIMALNA SNAGA

550 (405) KS (kW)


Snaga od 550 KS (405 kW) garantuje uzbudljivo iskustvo vožnje svakog puta kada sednete za upravljač.

MAKSIMALNI OKRETNI MOMENAT

700 Nm


F‑PACE SVR isporučuje povećani kapacitet okretnog momenta do 700 Nm.

0-100KM/H

4,0 sekundi


Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji – uključujući njegovu funkciju Dinamičnog pokretanja – F‑PACE SVR može ubrzati od 0-100 km/h za samo 4,0 sekundi.

DIZAJN

EKSTERIJER

EKSTERIJER

Dizajn F-PACE SVR uključuje veće otvore za usisavanje vazduha, otvore na poklopcu motora, otvore na bočnim branicima i zadnji spojler - objedinjeni pomažu povećanju potisnih sila i smanjivanju koeficijenta otpora. Rezultat: bolje performanse i bolje upravljanje.

POGLEDAJTE GALERIJU
VEĆI OTVORI ZA USISAVANJE VAZDUHA

VEĆI OTVORI ZA USISAVANJE VAZDUHA

Novi prednji branik doprinosi zadivljujućem sportskom stavu, dok veći otvori za usisavanje vazduha pomažu u hlađenju Superpunjenog motora V8. Sjajna crna rešetka sa jedinstvenim Saten sivim okvirom i logotipom SVR upotpunjuje izgled.
SEDIŠTA PERFORMANCE

SEDIŠTA PERFORMANCE

Povežite se sa F-PACE SVR od trenutka kada se smestite na njegova sedišta Performance od mekane Windsor kože i antilopa, ili poluanilinske kože. Grejana prednja i zadnja sedišta odlikuju se brendiranjem SVR i jedinstvenim perforiranim uzorkom.
VOLAN

VOLAN

Kožni volan SVR sa držačima za palac naglašava sportski izraz, sa jedinstvenim prošivima u Flame crvenoj i Svetloj Lunar boji, plus logotip SVR. Uz interaktivni Vozačev ekran Pivi Pro od 12,3’’ koji pruža informacije nadohvat ruke.

PAKET SVR BLACK

MATERIJALIZOVANA ELEGANCIJA

Naglasite dinamičan izgled F-PACE SVR uz opcioni Paket Black SVR. Sjajno crni završni slojevi i detalji, od Sjajno crnog okvira rešetke i otvora na poklopcu motora do Jaguarovog simbola i oznake F-PACE, daju vašem vozilu dodatnu notu prepoznatljivosti.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Special Vehicle Operations prikazuje najbolje od Jaguara sa nizom ekskluzivnih modela sa oznakom SV, ograničenih kolekcionarskih izdanja i jedinstveno projektovanih izvedbi.
ISTRAŽITE SV
MODELI JAGUAR F-PACE

MODELI JAGUAR F-PACE

Celokupni asortiman modela možete pronaći ovde.
ISTRAŽITE MODELE

Pogledajte brojke prema WLTP testu
Navedene brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi životne okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta putovanja i stanje baterije. Proračun dometa zasniva se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

*Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Jaguara.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacije vozila (model i pogonski sklop) i tržišta ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu ili konfigurišete svoje vozilo na internetu.

Vozači bi funkcije u automobilu trebalo da upotrebljavaju samo u bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta - proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rover. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može se garantovati na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.