JAGUAR E-PACE

OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE PAKETA DODATNE OPREME

Izaberite jedan od četiri različita paketa opreme koji će učiniti da vaše E-PACE vozilo savršeno odgovara vašem životnom stilu.

BLACK PACK

Upečatljiv crni paket daje E-PACE-u izrazito prisustvo, sa Narvik crnim spoljašnjim akcentima koji poboljšavaju sve, od bočnih ventilacionih otvora, prednje maske i vrhova rešetke, do prepoznatljivog Jaguar leaper-a i E-PACE oznaka.
TECHNOLOGY PACK

TECHNOLOGY PACK

Sa ClearSight unutrašnjim retrovizorom, bežičnim punjenjem uređaja, Head-up ekranom i interaktivnim ekranom za vozača, tehnološki paket čini putovanja povezanijima i intuitivnijim nego ikad.
CONVENIENCE PACK

CONVENIENCE PACK

Za one koji vole avanturu, Convenience Pack uključuje zgodne dodatne utičnice za napajanje i otvaranje/zatvaranje vrata prtljažnika na komandu pokretom. Plus, ulazak bez ključa (KESSY ulaz) i aktivacioni ključ čine da pristup vašem vozilu bude brži i lakši.

OPCIJE ZA UREĐENJE EKSTERIJERA

Kreirajte svoj savršen Jaguar E-PACE koji će odgovarati vašem životnom stilu. Maksimizujte stil, udobnost i praktičnost u skladu sa sopstvenim ukusom.

TOČKOVI

Uživajte u slobodi personalizacije sa svojim E-PACE vozilom. Sa veličinama točkova u rasponu od 17-21 inča u zavisnosti od modela koji odaberete, i stilizovanim završnim obradama, uključujući sjajnu crnu, dijamantsku i satensko sivu, postoji opcija točkova za svaki ukus.

BEZBEDNOST I POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Bezbednost je uvek na prvom mestu u vašem E-PACE vozilu.

PAKET POMOĆNIH FUNKCIJA ZA VOZAČA

Samo jedan od E-PACE-ovih opcionih paketa, paket pomoći za vozača nudi mnoštvo pomagala u vožnji – uključujući pomoć pri praćenju mrtvog ugla vozila, nmonitor koji prati kretanje saobraćaja iza vašeg vpozila, adaptivni tempomat i monitor za sprečavanje sudara sa zadnje strane (rear collision monitor). Svi su dizajnirani da putovanja budu lakša, bezbednija i prijatnija .

PERSONALIZACIJA

Uživajte u slobodi personalizacije svog E-PACE vozila.

DASH CAM

Jaguar Dash kamera beleži snimke događaja i incidenata u vožnji i dizajnirana je da se neprimetno integriše u kabinu i električni sistem vašeg vozila.

JAGUAR KOLEKCIJA

Naš ekskluzivni asortiman luksuzne odeće, dodataka i poklona inspirisan je našim automobilima i njihovim dizajnom.

NASTAVITE AD ISTRAŽUJETE

NAGLASCI

NAGLASCI

Izgled, agilnost i dinamična vožnja.
ISTRAŽITE NAGLASKE
JAGUAR E‑PACE MODELI

JAGUAR E‑PACE MODELI

Ovde se može naći ceo asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomoćnih funkcija za performanse i dostupnih tehnologija.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite finije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA FOTOGRAFIJA

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Precizna pažnja ka detaljima je uvek bila fundamentalna za naša vozila. E‑PACE je sinonim za prefinjenost, praktičnost i sigurnu vožnju.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA