JAGUAR E-PACE

NAGLASCI

POGLEDAJTE GALERIJU

PERFORMANSE

Sa nizom motora i poboljšanom dinamikom vožnje, E‑PACE pruža savršen balans stila i performansi.

PLUG-IN HIBRIDNO ELEKTRIČBNO VOZILO

U električnom (EV) režimu, Jaguar E‑PACE Plug‑in Hibrid (PHEV) ima vozni opseg do 62 km††, savršen za svakodnevne vožnje u gradu Sa benzinskim motorom za duža putovanja, E‑PACE Plug‑in Hibrid je idealan kompaktni SUV.

SPECIFIKACIJE E-PACE PLUG-IN HIBRIDNOG ELEKTRIČNOG VOZILA

VREME PUNJENJA 0-80%

30

minuta*

E-PACE Plug-in Hibrid omogućava praktično punjenje, punite u pokretu.

POTROŠNJA GORIVA

1,4 - 1,6

l/100 km††

Iskoristite više od svog putovanja uz E‑PACE Plug-in Hibrid koji štedi gorivo.

EMISIJE IZDUVNIH GASOVA

32-36

g/km††

Uživajte u smanjenoj emisiji CO2 uz E‑PACE Plug-in Hibrid.

VOZNI OPSEG NA EL REŽIM RADA (kada koristite samo elektro pogon)

62-59

km††

Vaša kratka putovanja su savršeno prikladna za električni (EV) režim.
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)

POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)

Za performanse u širokom spektru uslova, sistem pogona na sva četiri točka (AWD) inteligentno kontroliše raspodelu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine. Optimizujući vuču, pogon na svim točkovima poboljšava dinamičko rukovanje i nudi veću stabilnost u nepovoljnim uslovima tako da možete da nastavite da uživate u svom putovanju.
PERFORMANSE U VOŽNJI

PERFORMANSE U VOŽNJI

Jedinstvena ravnoteža između agilnosti i udobnosti u vožnji – otkrijte uzbuđenje u vožnji ovog Jaguarovog sportskog terenca. Širok spektar poboljšanih motora, uključujući hibridne tehnologije, znači da postoji baš onaj koji vam odgovara.
ADAPTIVNA DINAMIKA

ADAPTIVNA DINAMIKA

Opciona adaptivna dinamika pruža preciznu dinamiku i gipku vožnju praćenjem položaja točkova i kretanja karoserije. Amortizeri podešavaju vešanje kako bi obezbedili optimalnu ravnotežu između udobnosti, prefinjenosti i agilnosti. ​
KONFIGURABILNA DINAMIKA

KONFIGURABILNA DINAMIKA

Da biste poboljšali prefinjenost i udobnost, ili performanse vozila, konfigurabilna dinamika vam omogućava da personalizujete mapiranje gasa Jaguar E‑PACE-a, tačke menjača, podešavanja upravljanja i vešanje kako bi odgovarali vašim potrebama vožnje.

TEHNOLOGIJA

E‑PACE-ove intuitivne tehnologije – uključujući Pivi, naš info-zabavni sistem u kolima – brze su i uživaju u korišćenju. Obezbeđivanje da automobil i vozač postanu jedno, a E‑PACE je spreman da krene kada ste vi.

JEDNOSTAVNOST KAO STANDARD

Standardne karakteristike na sistemu Pivi uključuju:
  • Ekran na vodir u veličini od 11,4 inča
  • DAB digitalni radio
  • Interfejs novog dizajna
  • Apple CarPlay®1
  • Android AutoTM2
  • Remote3
Ažurirajte se na verziju Pivi Pro4 i dobićete najsavremeniju in-car veštačku inteligenciju, koja pruža usluge kao što su sistem navigacije koji pamti vaše putanje kretanj.

PRAKTIČNOST I BEZBEDNOST

Koji god model da odaberete, E-PACE nudi mnoštvo funkcija za vožnju kojeunapređuju kvalitet svakog putovanja.

CLERASIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR

Ova opcionalna funkcija pruža nesmetan pogled na dešavanja na putu iza vašeg vozila. Kamera, smeštena u antenu, šalje video zapise uživo u retrovizor, obezbeđujući stalnu vidljivost bez obzira na putnike na zadnjim sedištima ili velike predmete u prtljažniku.
ODLAGANJE UNUTAR KABINE VOZILA

ODLAGANJE UNUTAR KABINE VOZILA

E-PACE-ova estetika sportskog automobila krije veliki prtljažni prostor i unutrašnji prostor za odlaganje vode u klasi. Prostrani pretinac za rukavice i duboki korpi na prednjim vratima će držati vaše osnovne stvari pri ruci, dok veliki prtljažnik stane sve što vam je potrebno za duža putovanja.
PREMIUM LED FAROVI

PREMIUM LED FAROVI

Premijum LED farovi imaju DRL sa dvostrukim 'J' oštricama, osiguravajući da se jasno vidite čak i u svetlim dnevnim uslovima. Oni takođe dodaju dašak dinamike vašoj vožnji, sa prednjim i zadnjim animiranim pokazivačima pravca kao standardnom opremom.
POWERED GESTURE TAILGATE

POWERED GESTURE TAILGATE

Powered Gesture tailgate pruža Vam mogućnost da otvarate i zatvarate vrata prtljažnika jednostavnim udarom stopala ispod zadnjeg dela vozila (pod uslovom ad se pametni ključ detektuje), što čini utovar stvari u prtljažnik zaista lakšim. Senzori su postavljeni sa obe strane vozila.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Jaguar E-PACE je napravljen sa funkcijama za pomoć vozaču koje olakšavaju kretanje po gradu i parkiranje, a vožnju na autoputevima prijatnijom. Ove tehnologije poboljšavaju vašu vožnju pomažući da se oslobodite stresa.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Učinite da E-PACE bude istinski vaše vozilo izborom odgovarajućeg modela, motora i paketa specifikacija.

PERSONALIZUJTE SVOJE JAGUAR E-PACE VOZILO

Odaberite model, motor i paket specifikacija pre nego što personalizujete svoje vozilo kroz izbor boja, točkova i unutrašnjih opcija.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

JAGUAR E‑PACE MODELI

JAGUAR E‑PACE MODELI

Ovde se može naći ceo asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomoćnih funkcija za performanse i dostupnih tehnologija.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite finije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Dodajte detalje ličnog stila ili opremite svoj E‑PACE praktičnim dodacima. Naš širok asortiman znači da možete da optimizujete svoje vozilo tačno tako da odgovara vašim potrebama.
POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
GALERIJA FOTOGRAFIJA

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Precizna pažnja ka detaljima je uvek bila fundamentalna za naša vozila. E‑PACE je sinonim za prefinjenost, praktičnost i sigurnu vožnju.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA


Pogledajte WLTP brojke
Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača u skladu sa regulativom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Brojke su date samo u svrhe poređenja. Brojke u realnom vremenu mogu se razlikovati od onoga što je ovde navedeno. Brojke koje se odnose na emisiju CO2, ekonomičnost goriva, potrošnju energije i vozni opseg mogu da variraju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, ugradnja točkova, ugrađena dodatna oprema, stvarna ruta i stanje baterije. Brojke predviđenog voznog dometa su zasnovane na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

1Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.apple.com/uk/ios/feature-availabiliti/#apple-carplay za više informacija.

2Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.android.com/auto/ za više informacija.

3Daljinski upravljač sadrži usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon početnog roka koji savetuje vaš Jaguar prodavac. Jaguar Remote App će morati da se preuzme sa Apple App Store/Google Plai prodavnice.

4Povezana navigacija će zahtevati dalju pretplatu nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš prodavac Jaguara.

5Zahteva solarno slabljenje vetrobrana na nekim tržištima.

6Važe smernice poštenog korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može obnoviti nakon početnog roka.

7Važe smernice poštenog korišćenja. Nakon što se 20 GB podataka iskoristi u roku od mesec dana, brzina prenosa podataka i funkcionalnost vozila mogu se smanjiti do kraja meseca. Za detalje o politici poštenog korišćenja u vezi sa ovom funkcijom, pogledajte Uslove InControl Pivi Pro na vvv.jaguar.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati potrošnju podataka.

8Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati potrošnju podataka. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može obnoviti nakon početnog roka.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (modela i pogonskog sklopa) i tržišta, ili zahtevaju instalaciju drugih funkcija da bi se ugradile. Za više detalja kontaktirajte svog lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Vozači bi trebalo da koriste funkcije u automobilu samo kada su to bezbedni. Vozači moraju da osiguraju da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Pivi i InControl funkcije, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite kod svog Jaguar prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove. Ne može se garantovati povezanost mobilne mreže na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.

Apple CarPlai je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu da važe uslovi za krajnje korisnike kompanije Apple Inc.

Android Auto je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj „tri polja“ je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je zaštitni znak kompanije Panasonic Corporation