ENTERIJER

Počev od desetoinčnog ekrana na dodir do ručno rađenih vinira, XJ nudi izuzetno visoke standarde tehnologije, luksuza i komfora†. Otkrijte kvalitet ručne izrade u kabini vozila koji model XJ zaista izdvaja od drugih automobila.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Enterijer modela XJ je tehnološki napredniji i luksuzniji. Kvalitet ručne izrade unutra kabine čini da se ovo vozilo zaista izdvaja od drugih. XJ koristi najsavremeniju tehnologiju za konektovanje unutra vozila, kako bi putnici svo vreme bili blagovremeno informisani i zabavljeni. Uz širok izbor boja, materijala i završnih obrada, enterijer odražava jasnoću i čistinu eksterijera.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KARAKTERISTIKE POTPISA
PROSTOR U KOME MOŽETE DA DIŠETE PUNIM PLUĆIMA
Unutar XJ vozila, utisak prostora dodatno naglašava panoramski krov kao i ručno rađeni viniri koji se nalaze svuda unutar kabine. Osećaj luksuza posebno daju sportski elementi kao i fosforno plavo osvetljenje unutar kabine. Tako da, kada se vozite u XJ-u, vi ne putuje samo već se prevozite i u jedan sasvim novi svet.
DRUGA DIMENZIJA
Dugo međuosovinsko rastojanje na XJ modelima uzdiže luksuz prostora na viši nivo, bez kompromisa po spoljašnju lepotu vozila. Budući da zadnja klupa ima više od jednog metra prostora za putnike, ovo vozilo je savršena sredina za rad, a pored toga pruža i mnoštvo opcija za zabavu. Ukoliko ne radite, veliki prostor pozadi daje mogućnost da se putnici lepo protegnu i opuste.
BESPREKORNA RUČNA IZRADA
Na modelu XJ, na uzglavljima sedišta utisnut je Jaguar znak. Na kontrolnoj tabli i centralnom naslonu za ruke napred postavljen je XJ50 logo, dok viniri od orahovine u sjaju pružaju bogat kontrast unutar kabine vozila.
PAŽNJA POSVEĆENA SVAKOM DETALJU
Prostrani zadnji deo kabine dizajniran je kako bi se putnici ušuškali. Na zadnju klupu se dodatno mogu ugraditi 10.2" HD ekrani kao i središnji naslon za ruke koji bi predstavljao prostor za priključivanje multimedijalnih sadržaja, a služio bi ujedno kao baza za kontrolu prednjih i zadnjih sedišta i mesto za odlaganje stvari. Zarad udobnosti i veće privatnosti, dodatno se mogu ugraditi poslovni stolovi na rasklapanje, LED svetla za čitanje, podnožja na izvlačenje kao i zatamnjena zadnja stakla.
UNUTRAŠNJE KARAKTERISTIKE
SUŠTINSKI DETALJI
Na uzglavljima sedišta kod modela XJ Premium Luxury, Portfolio, XJ50 i Autobiography utisnut je Jaguar znak. Model XJR575 krasi potpisni 575 logo koji je utkan na sedišta prednje i zadnje klupe.
IZABERITE VAŠ MODEL
OSVETLJENI PRAGOVI
Aluminijujmski pragovi elegantnog stila * osvetljavaju se kada se otvore vrata vozača i suvozača, dok vas ekskluzivno brendirani pragovi na modelu XJ50 uvode u kabinu koja odiše stilom. Pri iluminaciji, oba seta pragova obasipa meko, fosforno plavo svetlo.
IZABERITE VAŠ MODEL
DVOSTRUKO ŠIVENJE
Zarad trajnosti i kvaliteta, dvostruko šivenje korišćeno je na svim XJ modelima. Na određenim modelima možete odabrati da šavovi budu u boji koja je kontrastna u odnosu na boju kožnih sedišta ili vrata, kako biste dodatno personalizovali svoje vozilo.
INTAGLIO TEXT
Za jedinstveni završni utisak Intaglio pločica može biti personalizovana prema vašim zahtevima.
EXCEPTIONALLY LUXURIOUS
KOŽA PROTKANA DIJAMANTSKIM NITIMA
Na modelima XJ Portfolio, Autobiography i XJ50, kožnji tapacirung prošiven je dijamantskim nitima što odaje utisak najvećeg luksuza.
TEHNOLOGIJA ISPOD VAS
XJ-ova višenamenska sedišta daju vam potpunu kontrolu vaše lične udobnosti. Prednja i zadnja sedišta imaju električno podešavanje kako bi savršena pozicija bila udaljena samo jedan dodir dugmeta. Čak i nakon više sati provedenih ispred upravljača, iz vašeg XJ-a izaći ćete sveži i odmorni.
POGLEDAJTE FILM
yt:ak9gglq5XL4
KROZ PROZIRNO STAKLO
Pogled iz unutrašnjosti XJ-a je poseban: panoramski krov od stakla koje odbija toplinu proteže se od krova preko zadnjih sedišta. Ovo staklo filtrira UV zrake i puni unutrašnjost prirodnim svetlom stvarajući lepu atmosferu, zavidno prostrano i, zahvaljujući efikasnom prelazu boja, privatno okruženje.
POGLEDAJTE FILM
yt:1rf5SYm8ihs
PERSONALIZOVANI LUKSUZ
XJ-ova unutrašnjost je moderna i luksuzna, stvorena da uzbudi osećaje. Možete personalizovati unutrašnjost izborom materijala i završnih obrada kako biste zadovoljili svoje stroge zahteve. Velike površine mekane kože i lepog furnira daju XJ-u kompletno luksuzan izgled.

XJ je Jaguarovo najreprezentativnije salonsko vozilo. Ovaj automobil pruža savršenu kombinaciju najsavremenijih tehnologija,dinamike sportskog vozila i izobilja luksuznih detalja. Kreirajte savršeni XJ uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

*Karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati po specifikaciji vozila i tržišta. Za više informacija posetite lokalni Jaguar maloprodajni salon.