IN-CAR TEHNOLOGIJA

XJ-ovi napredni sistemi za pomoć vozaču omogućuju vam bezbednost, povezanost i zabavu.

Jaguarov najsavremeniji in-car infotainment sistem, Touch Pro, dolazi kao deo standardne opreme na XJ modelima. Responsivan, intuitivan i besprekorno integrisan - Jaguar nudi rešenja koja na inovativan način unapređuju vožnju.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KONEKTIVNOST VOZILA

Svi XJ modeli koriste Jaguarov najsavremeniji infotainment sistem, Touch Pro.Sistem se besprekorno integriše sa vašim pametnim telefonom kako bi ponudio niz usluga koje unapređuju način vožnje tako što omogućavaju da budete konektovani dok ste u vožnji.

POGLEDAJTE FILM
CONNECTIVITY
PRO USLUGE
Pro usluge pružaju podatke u realnom vremenu o protoku saobraćaja, cenama goriva, parking uslugama i putanji kretanja kako biste bili sigurni da ćete blagovremeno doći do odredišta. Takođe možete pregledati satelitske mape i slike na nivou ulica. Ugrađeni Wi-Fi sistem stvara stalni Wi-Fi Hotspot u automobilu koji omogućava putnicima da bežično povezuju niz uređaja sa Internetom.
PLANER PUTOVANJA
Planer putovanja koristi iOS ili Android Route Planner aplikaciju ili veb portal kako bi se besprekorno integrisao sa vašim telefonom i "sproveo" vas od vrata do vrata - dakle od onog trenutka kada Vi inicijalno uđete u vozilo, tokom vožnje i (ukoliko tako odaberete) naknadno, ukoliko nakon vožnje u vašem vozilu odlućite da koristite neko sredstvo javnog saobraćaja. Vaš smartfon se besprekorno integriše sa vašim celokupnim putovanjem.
WI-FI U AUTU
Integrisani Wi-Fi sistema Touch Pro pruža izvor podataka za različite smernice i servise nove generacije. Povezivanje podataka takođe stvara stalni Wi-Fi Hotspot u automobilu koji omogućava putnicima da bežično povezuju niz uređaja sa infotainment sistemom i Internetom.
REMOTE PREMIUM
Remote Premium omogućava pristup vašem XJ-u preko pametnog telefona dok ste udaljeni od njega. Možete daljinski da podesite kontrolu klime kako biste prethodno zagrejali ili ohladili automobil pokretanjem motora pre nego što uđete u vozilo. Možete takođe zaključati i otključati automobil i koristiti funkciju "zvučni signal i blic" (beep and flash) kako biste utvrdili njegovu lokaciju.
KARAKTERISTIKE POTPISA
KONTROLA EKRANA NA DODIR
Komandni centar u XJ vozilima je ekran na dodir. Ovaj visoko intuitivni interfejs koji podržava brojne pokrete može se personalizovati, a na njemu koristite iste pokrete kao kod telefona ili tableta - dakle samo dodirnete ekran, napravite pokret "štipanja" da zumirate i pokret kao kad listate kako biste prešli na brže, preciznije operacije.
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA
Interaktivni HD displej za vozača je 12.3-inčni HD TFT ekran koji zapravo zamenjuje konvencionalnu instrument tablu. Ovaj višeslojni, virtuelni displej kombinuje grafički interfejs koji je lak za korišćenje sa naprednom funkcionalnošću, kako bi vožnju učinio još većim zadovoljstvom. Na vama je da odabrete jednu od prethodno postavljenih tema displeja ili da se opredelite za navigaciju preko celog ekrana (full screen) sa 3D mapiranjem.
POGLEDAJTE FILM
yt:XPplMVoBfF4
ZABAVA NA ZADNJEM SEDIŠTU
Opcioni sistem za zabavu na zadnjem sedištu koristi pojedinačno postavljene desetoinčne HD ekrane. Format slike 16:9 znači da su ekrani savršeno usklađeni sa gledanjem filmova na celom ekranu. I pošto je sistem opremljen bežičnim slušalicama i daljinskim upravljačem, kao i USB i HDMI portovima koji podržavaju više tableta i pametnih telefona, XJ može da konektuje svakog bez problema.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO SISTEMI
Poznati britanski brendovi za dizajn, inovacije i performanse, Jaguar i Meridian sklopili su idealno partnerstvo kako bi vozaču i njegovim putnicima omogućili da tokom vožnje uživaju u zvuku koji po svom kvalitetu naliči koncertnoj akustici. Meridianov algoritam pruža zvuk jednakog kvaliteta za vozača i sve putnike, tj bez obzira gde okupant sedi u vozilu.
ISTRAŽITE MERIDIAN
POVEĆANA BEZBEDNOST
XJ je dizajniran za maksimalnu bezbednost prilikom stajanja i kretanja. Alarm i blokada motora su deo standardne opreme. Možete koristiti vaš ključ za daljinsko zaključavanje i blokiranje XJ-a ili, prema želji, samo približiti ključ do kvake vrata. Prilikom kretanja auta može se programirati automatsko zaključavanje vrata na prethodno postavljenoj brzini.

XJ je Jaguarovo najreprezentativnije salonsko vozilo. Ovaj automobil pruža savršenu kombinaciju najsavremenijih tehnologija,dinamike sportskog vozila i izobilja luksuznih detalja. Kreirajte savršeni XJ uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Kada smo izbacili InControl naglasili smo da specifične funkcije ovog sistema koja mogu biti deo dodatne opreme dok dostputnost siistema zavisi od tržišta ili od pogonskog sklopa vozila. Molimo vas konsultujete lokalni Jaguar sajt ili lokalnog Jaguar zastupnika kako biste dobili više informacija o dostupnosti sistema i specifičnim uslovima. Odredjene funkcije zahtevaju odgovarajuće SIM (kartice) sa propratnim ugovorom o pružanju podataka što zahteva dodatnu preplatu.Mobilno povezivanje se ne može garantovati na svim lokacijama.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon