EKSTERIJER

XJ nudi istinski luksuz. Na raspolaganju je veliki izbor boja i točkova,uključujući ekskluzivne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5045 sa dijamantsko sjajnom crnom završnicom.

Autoritativan, elegantan i snažan. XJ-ov oblik kapljice je stvoren za optimalnu aerodinamičnu efikasnost, smanjujući otpor vazduha na minimum, poboljšava ubrzanje, iskorištavanje goriva i emisije CO2.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ZAUZMITE STAV

Slika XJ-ja u pokretu je ono što treba da vam bude u mislima. Čak i pri mirovanju, ovo vozilo ima sposobnost da vam ubrza ritam srca - njegov snažni karakter odražava se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji. Kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije XJ ispunjava Jaguar-ovo obećanje o specijalnom, dinamičnom i čistom dizajnu.

KARAKTERISTIKE POTPISA
INTELIGENCIJA U POKRETU
Dizajn i način izrade su nešto što posebno karakteriše model XJ. Prednji deo vozila je smeo i asertivan, sa impozantnom prednjom rešetkom koju krase precizni detalji. Rešetka je uokvirena energetski efikasnim LED farovima koja daju, za Jaguar jedinstveno, dnevno osvetljenje u obliku duplog slova J.
POGLEDAJTE FILM
yt:setf9Ri68G4
MOMENTALNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA
Upečetljiva nova zadnja svetla sa karakterističnim 'J' LED dnevnim svetlima i eliptičnim oblikom izduvnih cevi naglašavaju XJ-ovu snagu i agilnost.
BAMPER
Model XJ50 krasi isti stil prednjih i zadnjih bampera kao kod modela XJ Autobiography, kako bi se istakao asertivni stil vozila. Prednji brank ima još hromirane ukrasne prstenove za dovod vazduha i okruženje grila u crnoj boji.
IZABERITE VAŠ MODEL
ELEGANTNA LINIJA KROVA
XJ-ovo zadnje staklo neprimetno se obavija oko vozila kako bi se stvorila plivajuća linija krova koja naglašava dugi, niski i široki profil.
JAGUAR XJ R-SPORT

XJ R-Sport spaja dinamične stilske detalje koji sadrže sjajnu crnu masku i zadnju zavesu kao i prednji odvajač, 'R' logotip na oblogama pragova i zadnji spojler.

IZABERITE VAŠ MODEL

XJ je Jaguarovo najreprezentativnije salonsko vozilo. Ovaj automobil pruža savršenu kombinaciju najsavremenijih tehnologija,dinamike sportskog vozila i izobilja luksuznih detalja. Kreirajte savršeni XJ uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon