xj
JAGUAR XJ

XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

EMISIJA CO2 g/km
niskih 184*

POTROŠNJA GORIVA kombinovana l/100km
od 7.0*

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

XJ redefiniše pojam luksuznog automobila. To je neverovatna kombinacija lepote, luksuza i snage. Pruža agilnost i osvežava dinamičko vozačko iskustvo. Za putnike je unutrašnjost stvorena za komfor i opuštanje. XJ sada ima kompletna LED prednja i zadnja svetla kao i InControl Touch Pro sistem kao standardnu opremu, zajedno sa paletom ostalih unutrašnjih i vanjskih poboljšanja. Nijedan automobil ne izgleda i ne budi osećaje kao XJ.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ISTRAŽITE XJ EKSTERIJER
http://cdn.raffine.eu/api/v1/image/5085/w/1366.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
http://cdn.raffine.eu/system/ext_360/xj/xj_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**_m.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE XJ ENTERIJER
INSPIRISAN ENTERIJEROM MODELA XJ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19/
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
Resetuj
Zatvorite sve
INSPIRISAN ENTERIJEROM MODELA XJ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19_driven/
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
Resetuj
Zatvorite sve
STANDARDNO ILI DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE

Bez obzira na standardno (SWB) ili dugo (LWB) međuosovinsko rastojanje, svaki XJ predstavlja perfektan automobil bilo da ga koristite za posao ili za vaše slobodno vreme. LWB modeli takođe imaju prostor za noge preko jednog metra i jedinstvenu "limuzinsku" vožnju sa revidiranim podešavanjem vazdušnog vešanja za još veću udobnost.

IZABERITE VAŠ MODEL
KLJUČNE KARAKTERISTIKE
POKRETNI DIZAJN
XJ je sada hrabar i pouzdan sa osobinama koje sadrže impozantnu, ispravljeniju prednju masku, snažna kompletna LED prednja svetla i upečatljiva zadnja svetla. XJ-ov snažan karakter reflektuje se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji.
ISTRAŽITE EKSTERIJER
POGLEDAJTE FILM
UNUTRAŠNJI MIR
Neuobičajenog luksuza, otkrićete kvalitet izrade u unutrašnjosti XJ-a, koja ga izdvaja od ostalih. U XJ-u nikada niste samo putnik, vi ste sa uživanjem prevezeni na drugo mesto.
ISTRAŽITE ENTERIJER
SNAŽAN, BRZ, PAMETAN
Svaki XJ motor pruža izvanrednu kombinaciju performansi, prefinjenosti i efikasnosti.U okviru asortimana nponude na raspolaganju su V6 dizel motor na turbo punjenje itri benzinska motora. Benzinski motori uključuju trolitarski V6 motor na super punjenje i XJR575-ov snažni petolitarski V8 motor snage 575KS. Svi motori koriste Stop Start tehnologiju da bi se dodatno optimizovala potrošnja goriva i smanjila emisija CO 2 na XJ liniji vozila.
ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE
LEPOTA, SNAGA, AGILNOST
XJ-ova aluminijumska struktura tela nije samo jaka i kruta, već i izuzetno lagana. Zakrivljena i bez ijednog zavarenog spoja, 100% aluminijumska monokokna šasija i struktura karoserije čine ovo vozilo jednim od najlakših automobila u svojoj klasi. Odličan odnos snage i težine poboljšava sve aspekte performansi dok monokokna konstrukcija nudi povećanu čvrstoću zarad boljeg upravljanja vozilom, kao i odlične sigurnosne benefite.
ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE
DOBRO KONEKTOVANO VOZILO
Uz funkciju Remote Premium, koja je sada deo standardne opreme na modelu XJ, možete pratiti vozilo sa vešeg smartfona. Proverite nivo goriva u rezervoaru, zadajte savršenu temperaturu vazduha u kabini i lako pronađite vaš XJ na parkingu uz pomoć daljinskog zvučnog singnala i blica (Remote Beep and Flash). A kada uđete u vozilo, najsavremeniji infotainment sistem nove generacije, Touch Pro, pruža kontrolu nad svim vitalnim funkcijama i stavlja svet zabave na dohvat ruke.
ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
XJ50 SPECIAL EDITION

Inspirisan prošlošću, kreiran da zadovolji potrebe sadašnjice. Special Edition slavi pedesetogodišnjicu postojanja Jaguar XJ-a, a krase ga ekskluzivne karakteristike dizajna i besprekorna pažnja usmerena ka detaljima.

IZABERITE VAŠ MODEL
NOVI DIZEL,BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI MOTOR?

Naši benzinski i novi dizel motori koji su aktuelno u ponudi predstavljaju ekološki najčistije i najefikasnije motore koje je naša kompanija ikada razvila. No, budućnost autoindustrije svakako predstavlja motor na električni pogon. Koji motor Vi birate?

SAZNAJTE VIŠE
IZABERITE VAŠ XJ MODEL

Pregledajte XJ-ovu paletu modela i pronađite vašu savršenu kombinaciju performansi, upravljivosti i udobnosti.

IZABERITE VAŠ MODEL

**View WLTP figures.

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje standardizovane potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć dodatne opreme i primenjuje zahtevnije procedure testiranja kao i drugačiji profil vožnje.

Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača sprovedenih u skladu sa EU regulativom. Okvirne cifre navedene su samo u svrhe poređenja. Brojke u realnim uslovima mogu se razlikovati od onoga što je ovde navedeno. Podaci o emisiji CO2 i potrošnji goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme.