UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost XF-a karakteriše veliki prostor i izuzetani luksuz.

POGLEDAJTE FILM
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL


Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
SAVREMENI NAČIN IZRADE

Unutar XF, niz savremenih materijala izuzetno je precizno obrađen tako da nudi izuzetan komfor i osećaj blagostanja.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
U SEDIŠTU VOZAČA

Otvorite vrata XF-a i start dugme namamiće vas da uđete. Pulsiranjem srca, stvara se emotivna veza između vozača i mašine. Sada pritisnite taster Start i XF se buni. Uz savršenu koreografiju, otvori za vazduh se otvaraju , savremeni Satin Black rotacijski selektor1 se pokreće glatko, motor počinje da radi - sveovo vas inspiriše da unapred predvidite kakva vas vožnja čeka.

IZADANJA
NOVI XF CHEQUERED FLAG

Kreiran po konceptu u kome je vozač u centru pažnje. Počev od enterijera u punoj koži do završne obrade instrument table od tamnog Hex aluminijuma, estetika i dizajn ovog vozila Chequered Flag učiniće za se upustite u sasvim novo čulno iskustvo.

POGLEDAJTE GALERIJU
KARAKTERISTIKE POTPISA
NAJBOLJI MATERIJALI
Koža i furniri birani su sa najvećom pažnjom kako bi sve u vašem XF-u bilo luksuzno na dodir. Bilo da vam se više dopadaju završne obrade od ugljeničnih vlakana ili finišeri od drveta koji bi se lepo nadovezali na enterijer od kože, vaš XF će jednostavno uvek izgledati lepo.
DETALJI DIZAJNA
Kod modela XF Jaguar kombinuje preciznu i savremenu obradu sa kvalitetnim materijalima kako bi kupcima ponudio pregršt opcija u uređenju enterijera. Dvostruko prošivena, mekana koža, bilo granirana ili Windsor, može se upariti sa glartkim vinirima ili kvalitetnom tkaninom raznih boja.2
PERSONALIZACIJA
Počev od elegantnih savremenih furnira, visokokvalitetnih tkanina i kože dostuipne u širokoj paleti boja,kreirajte XF u skladu sa vašim stilom. Na osvetljene pragove mogu se dodati natpisi po vašem izboru.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MESTO ZA OPUŠTANJE
Kabina XF-a je destinacija luksuza, izbora i obilja prostora.Obilne dimenzijena zadnjoj klupi doprinose izuzetnoj udobnosti za putnike.Osvetljenje unutrašnjeg ambijenta poboljšava atmosferu XF-a dok LED svetla nude bolju osvetljenost i lakše čitanje u vozilu.

Jaguarov savremeni dizajn, zahvaljujući kome je ova kompanija dobila brojne nagrade, napredna dinamika vožnje kao i najsavremeniji infotainment sistem čine da se XF vozila izdvajaju od konkurencije. Kreirajte vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama uz pomoć Jaguarovog Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1Samo kod vozila sa automatskim prenosom brzina.
2 Dostupnost funkcija, bilo standardnih ili opcionih, zavisi od tržišta. Obratite se zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste dobili više informacija. 3 Uključuje električne zatamnjivače kao deo standardne opreme. "