IN-CAR TEHNOLOGIJA

Intuitivne tehnologije kod modela XF čine putovanje bezbednim,bolje konektovanim i prijatnijim.

INCONTROL

Uživajte u najsavremenijim in-car infotainment tehnologijama i ostanite konektovani sa vašim XF-om kao i sa čitavim svetom uz pomoć sistema InControl1, Jaguarovog skupa naprednih tehnologija. Inteligentna rešenja Incontrol sistema besprekorno su integrisana sa vašim uređajima, podacima i medijima, što pomaže ne samo u unapređenju iskustva vožnje već i u uživanju koje pruža vlasništvo nad ovim vozilom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
JAGUAR INOVACIJE
Od sveobuhvatne multimedijalne tehnologije do precizno ugradjenih zvučnih sistema i ineligentnih pomagala za vozača -svaki Jaguar XF je inovativan i besprekorno integrisan Incontrol tehnologijom.
TOUCH PRO
XF nudi naprednu tehnologiju Touch Pro-a u kompetu sa 10-inčnim ekranom osetljivim na dodir sa brzim vremenskim odzivom.Funkcija Touch Pro uključuje glasovnu kontrolu prirodnog dijaloga,navigacioni sistem ,2D ili 3D mape i funkciju navigacije1.
SMARTPHONE PACK
Ostanite bezbedno konektovani na vaš mobilni telefon čak i dok ste u vozilu. Kontrolišite aplikacije koje su optimizovanje za rad u vozilu preko touchscreen-a koristeći USB konekciju na vaš Apple® ili AndroidTM smartfon.
DVOSTRUKU PRIKAZ
Dual View2 omogućava putnicima prednje klupe, dakle vozaču i suvozaču, da uživaju u različitijim medijima na istom desetoinčnom ekranu. Na primer, suvozač može da gleda fiml (i da sluša zvuk putem bežičnih slušalica) dok vozač prati navigaciju.
CONNECTIVITY
CONNECT PRO PACK
Opcioni Conect Pro Pack1 osigurava da se do osam uredjaja može povezati preko Wi-Fi Hotspot-a u automobilu.Rad sa vašeg pametnog telefona i funkcija Remote Premium Connectpro Pack omogućava vam daljinski pregled statusa vašeg XF-a, kao i interakciju sa više funkcija,uključujući i kontrolu klime.
PROTECT
Deo standardne opreme na svakom XF vozilu, Protect nudi miran um koristeći SOS Emergency Call i Optimised Jaguar Assistance sisteme. Aplikacija za pametne telefone Remote Essentials daje važne informacije o vašem XF-u gde god se nalazili. Proverite nivo goriva na bilo kojem rastojanju, pronađite vaš XE na punom parkiralištu, snimite vaša putovanja ili proverite da li ste ostavili otvoreni prozor.1
SECURE TRACKER
Ova funkcija predstavlja deo dodatne opreme za sve XF modele. Praćenjem vašeg XF-a u slučaju krađe ili neovlaštenog pokretanja, Secure skuplja informacije da bi što pre locirao i pronašao vaše vozilo. Čak i u slučaju da je vozilo odvezeno vašim ključevima, možete aktivirati uzbunu tako što ćete pozvati Centar za praćenje koristeći InControl Remote aplikaciju.3
INFOTAINMENT
IN-CAR WI-FI
Opcioni Connect Pro pack4 nudi Wi-Fi hotspot koji koristi moćnu spoljašnju antenu ,koja omogućava putnicima da se bežično povežu,moguće je do osam uredjaja na Wi-Fi mreži povezanih1.
HUD DISPLEJ<sup>5</sup>
Opcioni Head-Up Display (HUD) sa laserskom tehnologijom projektuje ključne informacije o vozilu na vetrobranskom staklu. Gde je to moguće, čak i na direktnoj sunvevoj svetlosti, prikazuju se i podaci koje je očitao sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, zatim informacije o brzini kretanja vozila,navigaciji i kontroli tempomata.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.
POGLEDAJTE FILM
yt:aJ6UnI6iwx4
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA
HD interaktivni displej za vozača u veličini od 12.3 inča 4 prikazuje relevantne podatke o vožnji, uključujući navigaciju peko celog ekrana (full screen) sa 3D mapama, i to baš tamo gde vam je to neophodno. Velika rezolucija ovog ekrana omogućava najveću moguću jasnoću slike dok motor nečujnog rada obezbeđuje glatke pokrete i oštru grafiku.
POGLEDAJTE FILM
yt:ollAo344rMQ
AUDIO
Jaguar Sound System snage 180W raspolaže sa naprednim audio sistemom sa 8 zvučnika.Za poboljšano iskustvo u slušanju birajte izmedju Meridian™ Sound System snage (380W) sa 10 zvučnika i dvokanalni subvufer ili Meridian Surround Sound System snage (825W) sa 16 zvučnika i dvokanalnim subvuferom.Gde god da vi ili vaši putnici sedite u XF-u svi će uživati u bogatom sjajnom audio iskustvu.
ISTRAŽITE MERIDIAN

Jaguarov savremeni dizajn, zahvaljujući kome je ova kompanija dobila brojne nagrade, napredna dinamika vožnje kao i najsavremeniji infotainment sistem čine da se XF vozila izdvajaju od konkurencije. Kreirajte vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama uz pomoć Jaguarovog Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1Online funkcionisanje i Wi-Fi povezivanje zavise od instalacije mikro SIM kartice uz ugovor o prenosu podataka. Connect Pro Pack sadrži usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar Retailer. InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Jaguar Retailer-a za dostupnost lokalnog tržišta i pune uslove instalacije. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App se preuzimaju iz prodavnice Apple / Play. Sve pomoćne funkcije za vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba potpuno bezbedna. Vozači se moraju postarati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
2Zahteva Navigaciju Pro, CD/DVD Player i Meridian™ Sound System/MeridianTM Surround Sound System".
3Secure Tracker je preplatnička usluga koja se može produžiti posle prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar prodavac.
4Zahteva navigaciju Pro
5Zahteva solarno osvetljenje vetrobranskog stakla

Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u odnosu na Incontrol thnologiju,uključujući ekrane ili sekvence podležu ažuriranju softvera,kontroli verzije i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.Molimo vas da proverite kod lokalnog prodavca Jaguar vozila za najsavremenij i specifične informacije o tržištu. Sve pomoćne funkcije za vozača moraju se koristiti samo ukoliko je njihova upotreba bezbedna. Vozač se u svakom trenutku mora postarati da ima punu kontrolu nad vozilom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL


Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon