EKSTERIJER

Izvanredan kvalitet i izrada zajedno sa savremenim britanskim dizajnom-XF je automobil sa prepoznatljivim izgledom i dinamičnim luksuzom.

DINAMIČAN DIZAJN

Sami posvedočite koliko ovo vozilo pleni na prvi pogled. Lepo obrađene krive linije unose asertivan karakter dok uspravna maska i njena velika otpornost an habanje govore o izdržljivosti vozila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
LINIJA LEPOTE
Savršeno proporcionalni profil modela XF Saloon naglašen je jedinstvenim, elegantnim lukom koji se pokreće dužinom tela, kulminirajući na prepoznatljivim zadnjim LED svetlima, sa dvostrukim okruglim kuglom inspirisanom F‑TYPE-om.
POGLEDAJTE FILM
yt:TkEq447LAdo
NAPREDNA AERODINAMIKA
Spoljni dizajn XF-a je aerodinamičan.Njegov napredni oblik poboljšava rukovanje,dinamiku i preciznost.Farovi i bočni otvori za napajanje bili su precizno ispitani kroz testove za dizajn kako bi se smanjilo povlačenje i povećao pritisak.
PREDNJI
STRANI
ZADNJI
IZDANJA
NOVI XF CHEQUERED FLAG

Ovaj model namenjen je onima koji žude za takmičenjem. Sve modele koji nose naziv Chequered Flag krasi jedinstvena Chequered Flag bedž oznaka u obliku trkačke zastavice, dok za eksterijer možete birati jednu od sledećih boja Yulong belu, Santorini crnu ili Eiger sivu.

POGLEDAJTE GALERIJU
KARAKTERISTIKE POTPISA
POTPISNA DNEVA LED SVETLA SA "J" SNOPOM
Adaptivni LED farovi koji koristi Jaguarov potpisni snop u obliku slova J i pri dnevnom osvetljenju, daju XF vozilima istaknuto prisustvo na putu.
FAROVI INSPIRISANI MODELOM F‑TYPE
Jedan od naročito ekskluzivnih završnih detalja modela XF Saloon jeste jedinstvena grafika na zadnjim LED farovima, čiji izgled je inspirisan modewlom F‑TYPE.
HROMIRANI BOČNI VENTILI
Hromom obloženi, sa utisnutim Jaguar znakom, bočni ventili sa mrežnim provodnicima daju osećaj dinamičnog dizajna XFE-a kao i osećaj latentne snage.

Savremeni nagradjeni dizajn Jaguara,napredna vozačka dinamika i najsavremeniji infotainment u automobilu postavili su XF pred konkurencijom. Korisitie naš konfigurator da biste kreirali savršeni XF.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1Dostupnost svih funkcija , bilo stanadrdnih ili opcionih, zavisi od tržišta. Za više informacija obratite se zaposlenima u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu.
2Uključuje električne zatamnjivače kao deo standardne opreme.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL


Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon