JAGUAR XE IN-CAR TECHNOLOGIJA

Unapređen najnovijom tehnologijom, pružajući veću bezbednost, sigurnost i pkonektivnost u vašem XE-u.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Jaguar vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
PRONADJITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
TOUCH PRO DUO

Touch Pro Duo uključuje dva ekrana osetljiva na dodir - gornji od 10 inča i donji od 5.5 inča, što omogućava da dvoje putnika obavljaju svoje poslovne zadatke ili uživaju u medijima odvojeno. Pratite navigacioni sistem bez prekidanja zabavnih sadržaja koji su dostupani na dodatnom donjem ekranu 1 .

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
INCONTROL
ONLINE PACK
Svi putnicu u vozili su konektovani uz naš Online Pack2 koji koristi 4G Wi-Fi Hotspot. 4G Wi-Fi Hotspot pruža mogućnost da čak osam uređaja bude isteovremeno konektovano. Ovaj paket takođe uključuje i pametna podešavanja (Smart Settings) usmerena na kreiranje personalizovanog iskustva vožnje.
POGLEDAJTE FILM
yt:i4CqncNGdwU
CONNECTED NAVIGATION PRO
Primajte informacije o saobraćaju u realnom vremenu i obavestite prijatelje o vremenu dolaska. Sistem Connected Navigation Pro 2 uključuje usmeravanje putanje kretanja "od vrata do vrata" sa vašeg pametnog telefona, satelitski prikaz lokacije i kretanja i informacije o dostupnosti parking mesta.
SMARTPHONE PACK
Smartphone pack čini interakciju sa nizom aplikacija, uključujući XE-ov ekran an dodir, lakom i intuitivnom. Ovaj pakret uključuje aplikacije Android AutoTM i Apple CarPlay®.

Apple CarPlay is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
Android is a trademark of Google LLC.
INCONTROL APLIKACIJE
InControl Aplikacije vam omogućava da koristite različite aplikacije za pametne telefone u vozilu - optimizovane za ekran osetljiv na dodir.Sa sve većim spektrom usluga InControl aklikacija može pomoći da planirate putovanje,organizujete svoj sledeći sastanak,i otkrijete svet oko sebe.
REMOTE (DALJINSKA KONTROLA)
Remote pruža informacije o vašem vozilu i omogućava vam da stupite u interakciju sa njime "na daljinu". Aplikacija InControl Remote omogućava daljinsko pregledanje nivoa goriva i pronalazak vozila u prometnom parkiralištu.
SECURE TRACKER
Praćenjem vašeg XE-a u slučaju krađe ili neovlaštenog pokretanja, Secure Tracker3 skuplja informacije da bi što pre locirao i pronašao vaše vozilo.
POGODNOSTI
PUNJENJE BEŽIČNOG UREĐAJA

Budite uvek povezani u svom XE vozilu. Opcoioni uređaj za bežično punjenje neprekidno povećava trajanje baterije vašeg telefona, pružajući potpunu praktičnost.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
yt:JJia-FVpERM
CLEARSIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR

Vrhunska tehnologija pruža neometan pregled dešavanja iza vas na vašem Jaguara XE vozilu *. Kamera koja se nalazi na dnu antene prenosi video zapis uživo na vaš unutrašnji retrovizor, obezbeđujući stalnu vidljivost i pregled bez obzira na okupiranost zadnje klupe, tj. na činjenicu da li pozadi sede putnici.

*Opciona funkcija. Korisnici koji nose varifokalna ili bifokalna lsočiva mogu imati problema da se prilagode digitalnom režimu ogledala. Međutim, uobičajeni režim ogledala može se podesiti u bilo kom trenutku.

INFONTAINMENT
HUD DISPLEJ
Opcioni HUD displej prikazuje ključne podatke o vozilu na vetrobranu. Odlikuje ga kristalno jasna grafika u punom koloru i visokoj rezoluciji, koja vozaču omogućava da sa lakoćom vidi sve inpute i informacije o vozilu.
POGLEDAJTE FILM
yt:pDI6RsIJ2is
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA
HD Interactive Driver Display2 ua vozača veličine 12.3 inča prikazuje relevantne informacije o vožnji, uključujući i navigaciju preko celog ekrana, sa 3D mapiranjem, i to baš na mestu gde Vam je potrebno. Visoka rezolucija ekrana omogućava jasno očitavanje sadržaja, dok procesor pruža oštru grafiku.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Unesite živost u muziku uz pomoć dva audio sistema britanskih audio stručnjaka Meridian. Birajte između Meridian Sound4 ili Meridian Surround Sound Sistem sa tehnologijom Trifield TM koji pruža pun i jasan zvuk nalin na performans uživo.
ISTRAŽITE MERIDIAN
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Jaguar vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
PRONADJITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

1Deo dodatne opreme na modelima S i SE
2Deo dodatne opreme na modelua S.
3Funkcija Secure Tracker zahteva dalju pretplatu nakon završetka početkog perioda, o čemu vas je i obavestio agent u lokalnom maloprodajnom salonu.
4Deo standardne opreme na modelu HSE.