PRAKTIČNOST

Besprekorno integrisane tehnologije omogućavaju laku kontrolu svih funkcija na I‑PACE-u kao i priključenih uređaja.

I‑PACE odaje moćan utisak spolja, ali pogotovu unutra - u kabini ima izuzetno mnogo prostora. Dizaj vozila daje Vam slobodu da unutra kabine osmislite nov prostor za vaš i vaše putnike.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PROSTRANI DIZAJN

Arhitektura modela I‑PACE omogućava da prednja sedišta budu pozicionirana napred, ka prostoru u kome bi motor tradicionalno bio smešten, što poboljava položaj za vožnju. Ovo takođe pruža veću udaljenost između prednjih i zadnjih sedišta, dajući dodatni prostor za noge i udobnost za putnike zadnjeg sedišta.

KARAKTERISTIKE POTPISA
PRTLJAŽNI PROSTOR
Iza zadnjeg sdišta prostorno skladištenje je znalajno 656 litara i dužine 967 mm.Ispunjavanje nosivosti I‑PACE-a je prednji prostor ispodhaube kojiobezbedjuje 27 litara dodatnog skladišnog prostora.
POGLEDAJTE FILM
yt:mN5krYhKgKg
SKLADIŠTENJE STVARI UNUTRA KABINE
Odsustvo pogonskog sklopa stvorilo je prostor od 10,5 litara ispod naslona za ruke u centralnom delu. Postoji i pogodan prostor za skladištenje u ponoj širinu zadnjih sedišta. I zato što elektromotori ne zahtevaju konvencionalni menjač, maksimalno smo napravili prostor u središnjoj konzoli dizajnirajući savršeno mesto za telefone i ključeve.
KLJUČNE AKTIVNOSTI
Uživajte u omiljenim aktivnostima na otvorenom i držite ključ od automobila bezbedno u vozilu. Opcionalni Kei Activiti sadrži robusni, potpuno vodootporni manžetni pojas, omogućavajući vam da učestvujete u nizu aktivnosti u kojima je nošenje ključa manje prikladno.
POGLEDAJTE FILM
yt:ervtUTgUSII

Pronadjite svoju sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon