PRAKTIČNOST

Praktičnost dizajna na modelu I-PACE otvara pregršt mogućnosti. Besprekorno integrisane tehnologije, bezično punjenje uređaja i pojačivač telefonskog signala čine kontrolu nad fukcijama I-Pace-a i konektovanim uređajima znatno lakšom.

I‑PACE odaje moćan utisak spolja, ali pogotovu unutra - u kabini ima izuzetno mnogo prostora. Dizaj vozila daje Vam slobodu da unutra kabine osmislite nov prostor za vaš i vaše putnike.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PROSTRANI DIZAJN

Arhitektura modela I‑PACE omogućava da prednja sedišta budu pozicionirana napred, ka prostoru u kome bi motor tradicionalno bio smešten, što poboljava položaj za vožnju. Ovo takođe pruža veću udaljenost između prednjih i zadnjih sedišta, dajući dodatni prostor za noge i udobnost za putnike zadnjeg sedišta.

KARAKTERISTIKE POTPISA
PRTLJAŽNI PROSTOR
Iza zadnjeg sdišta prostorno skladištenje je znalajno 656 litara i dužine 967 mm.Ispunjavanje nosivosti I‑PACE-a je prednji prostor ispodhaube kojiobezbedjuje 27 litara dodatnog skladišnog prostora.
POGLEDAJTE FILM
yt:mN5krYhKgKg
SKLADIŠTENJE STVARI UNUTRA KABINE
Odsustvo pogonskog sklopa stvorilo je prostor od 10,5 litara ispod naslona za ruke u centralnom delu. Postoji i pogodan prostor za skladištenje u ponoj širinu zadnjih sedišta. I zato što elektromotori ne zahtevaju konvencionalni menjač, maksimalno smo napravili prostor u središnjoj konzoli dizajnirajući savršeno mesto za telefone i ključeve.
KLJUČNE AKTIVNOSTI
Uživajte u omiljenim aktivnostima na otvorenom i držite ključ od automobila bezbedno u vozilu. Opcionalni Kei Activiti sadrži robusni, potpuno vodootporni manžetni pojas, omogućavajući vam da učestvujete u nizu aktivnosti u kojima je nošenje ključa manje prikladno.
POGLEDAJTE FILM
yt:ervtUTgUSII

Pronadjite svoju sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon