DIZAJN ENTERIJERA

Jaguar i na ovom modelu balansira između dizajna tipičnog za sportska vozila i luksizne izrade koja je očigledna naročito kod završnih obrada.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Seamlessly integrated technology, abundant space, and exceptional calm. The interior design is clean and uncluttered with tactile features and sweeping lines.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ATMOSFERA LUKSUZA

Kroz čitav enterijer, prekrasne, ručno izrađene završne obrade ponovo potvrđuju luksuznu atmosferu u kabini. Unutar kabine okružiće vas luksuzni finišeri. Noću, oštro belo osvetljenje naglašava izvanredne detalje.

SKRIVENI PROSTOR

U samom centru kabine postavljena je plutajuća centralna konzola. Ovaj jedinstvreni dizajn daje osećaj neverovatnog prostora onoga trenutka čim otvorite vrata I-PACe-a.

ISTRAŽITE PRAKTIČNOST
SEDIŠTA
SPORTSKA SEDIŠTA
Sportska sedišta na modelu I‑PACE dostupna su u velikom broju materijala i boja. Na svim sedištima dostupna je funkcija grejanja i hlađenja, zarad većeg komfora.
PERFORMANTNA SEDIŠTA
Kada je jaguarov tim dizajnirao performantna sedišta (dostupna u okviru dodatne opreme), ptventveno su imali na umu sportska vozila. Ova sedišta napravljena su od najboljih materijala i obezbeđuju dodatnu lumbalnu potporu tokom dinamične vožnje.
TIHA PREFINJENOST

Kabina ovog vozila predstavlja mirno utočište iz spoljnog sveta. Sofisticirana enkapsulacija motora smanjuje zvuk dok oštar dizajn eksterijera smanjuje buku vetra.

AKUSTIČNA, LAMINIRANA STAKLA

I‑PACE nudi prefinjenu, tihu vožnju. Kako bi se unutar kabine održala tišina, I‑PACE koristi akustično laminirano staklo na prednjim prozorima i vetrobranu, čime se smanjuje buka koja ulazi u kabinu spolja.

POGLEDAJTE FILM
yt:ohO5fY_9kQs

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

PREKONDICIONIRANJE KABINE (POSTAVLJANJE ŽELJENE TEMPERATURE UNUTAR VOZILA, PRE SAMOG FIZIČKOG ULASKA U VOZILO)
Prethodno zagrejte ili prethodno ohladite unutrašnjost I-PACE-a preko aplikacije Jaguar Remote da biste bili sigurni da je u vozilu vaša željenatemperatura pre nego što uđete. Predkondicioniranjem I-PACE-a dok se puni postiže se idealna temperatura bez upotrebe energije iz akumulatora, čuvajući time vozni opseg automobila.
JONIZACIJA VAZDUHA U KABINI UZ POMOĆ FILTERA ZA ČESTICE PM2.5
Tehnologija za nano jonizaciju vatduha unapređuje dobrobit ne samo vozača već i svih putnika u vozilu jednako. Kada u vozilu pristinite dugme PURIFY (prečisti), posebno dizajniran filter počinje da privlači i skuplja fine čestice iz spoljnjeg vazduha kao što su čestice veličine PM2.5 i alergeni iz vazduha poput prašine i polena. Uz pomoće filtera vazduh se jonizuje, dok se istovremeno neutrališu svi kontaminanti vazduha.

Pronadjite svoju kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL