IN-CAR TECHNOLOGIJA

Besprekorno integrisane tehnologije omogućavaju laku kontrolu svih funkcija na I‑PACE-u kao i priključenih uređaja.

I‑PACE pruža neverovatno iskustvospolja i iznutra, kako unutra vozila tako i van njega. Sve što vam treba je uvek blizu, bilo da koristite dva ekrana na dodir, interaktivni displej za vozača ili HUD displej.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
TOUCH PRO DUO

Naš Touch Pro Duo infotainment sistem obuhvata desetoinčni ekran an dodir, koji je integrisan u kontrolnu ploču, i niži petoinčni ekran sa multifunkcionalnim dinamičnim detaljima.

POGLEDAJTE FILM
yt:v1v9Ss8JQo4

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

KONEKTIVNOST KAO STANDARD
NAVIGATION PRO
Navigation Pro Vam omogućava da izaberete da li će vam se prikazivati 2D ili 3D mape. Sačuvajte svoja omiljena mesta i koristite gestove sa više dodira za jednostavno istraživanje mapa. Kod moela I‑PACE, Navigation Pro takođe pruža i detaljne informacije o voznom opsegu uzimajući u obzir različite faktore uključujući topologiju puteva i ograničenja brzine.
POGLEDAJTE FILM
yt:M1YaPrydegU
SMARTPHONE PACK
Smartphone pack čini interakciju sa nizom aplikacija, uključujući i I‑PACE-ov ekran an dodir, lakom i intuitivnom. Ovaj pakret uključuje aplikacije Spotify i Tile® koje se koriste za promalaženje izgubljenih ili zaturenih stvari.
CONNECT PRO
Budite informisani i pratite ažuriranja uz sistem Connect Pro. Saznajte šta se dešava duž vaše rute, obližnjeg parkinga i mesta od interesa i, nakon što instalirate sim karticu, možete kreirati 4G Vi-Fi Hotspot unutar vozila kako biste bili sigurni da ste uvek povezani.
POGLEDAJTE FILM
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Ostanite konektovani u I‑PACE-u. Kompatibilne sa većinom Apple i Android pametnim telefonima, aplikacija Remote omogućava vam da pratite ažuriranja i ključne informacije o vozilu, uključujući raspoloživi vozni opseg, status punjenja, brzinu punjenja i stanje priključka.
SISTEM ZA PRAĆENJE VOZILA SECURE TRACKER
Secure tracker detektuje krađu ili neovlašćeno kretanje vašeg vozila. Ovaj sistem pokazuje tačku na kojoj se vozilo nalazi i ovu informaciju prosleđuje relevantnim nadležnim organima. Opcion Secure Tracker Pro1 unapređuje ovaj postupak tako što ostvaruje sarađnju sa Secure tracker monitoring centrom kako bi se omogućilo praćenje kretanja vozila. Možete aktivirati ovaj alarm čak i u slučaju da je vaše vozilo ukradeno bilo orginalnim ili falsifikovanim ključevima - pozivom tracking call centra pomoću InControl Remote aplikacije
ONLAJN MEDIJI
Slušajte vašu omiljenu muziku, radio ili plej liste dok se vozite. A sve to bez vašeg pametnog telefona. Povezite vaše naloge na Deezer i Tunel platformama sa InControl portalom u vozilu, i pristupite svojim medijima direktno sa instrument table tj. touchscreen-a vozila.
PAMETNA PODEŠAVANJA

Automatskim identifikovanjem svakog vozača pomoću njegovog ključa i telefona, Smart Settings može izabrati željene pozicije sedišta i ogledala i reprodukovati omiljene medije na početku svakog putovanja. Smart Settings takođe može naučiti i automatizovati ove postavke na osnovu vaših navika i prošlih rutina.

POGLEDAJTE FILM
yt:URgXPjG9Jtk

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

HUD DISPLEJ (DISPLEJ ZA VETROBRANSKO STAKLO)
Kako bi se umanjile distrakcije za vozača, opcioni HUD displej prikazuje prikazuje ključne podatke o vozilu, kao što su brzina kojom se krećete ili pravac navigacije, na vetrobranskom staklu. Ovaj displej koristi kristalno jasnu grafiku u punom koloru i visokoj rezoluciji.
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA
HD interaktivni displej ua vozača veličine 12.3 inča prikazuje relevantne informacije o vožnji, uključujući i navigaciju preko celog ekrana, sa 3D mapiranjem, i to baš na mestu gde Vam je potrebno. Visoka rezolucija ekrana omogućava jasno očitavanje sadržaja, dok procesor pruža oštru grafiku.
MERIDIAN AUDIO
Unesite živost u muziku uz pomoć dva audio sistema britanskih audio stručnjaka Meridian ™. Vrhunski Meridian Surround Sound Sistem sa tehnologijom Trifield ™ pruža pun i jasan zvuk nalin na performans uživo. Sa 15 zvučnika raspoređenih na odgovarajućim mestima, Meridian ™ pruža najbolje iskustvo zvuka, i dolazi kao deo standardne opreme na modelima I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Aplikacija Jaguar iGuide koristi najnoviju tehnologiju kako bi vozaču pojasnila sve funkcije i kontrole dostupne na vašem vašem I‑PACE vozilu. Duplikat ove apliakcije može se instalirati i na vašem mobilnom telefonu, što vam garantuje da ćete uvek imati odgovor na svako pitanje.
PREUZIMANJE APLIKACIJA

Pronadjite svoju kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Specifične karakteristike ovde opisane mogu biti opcione ili zavisne od tržišta. za informacije o dostupnosti određenih funkcija kao i pripadajuće obaveze sa tim u vezi, molimo vas pogledajte lokalnu veb stranici Jaguara ili se obratite zaposlenima u najbližem Jaguar salonu.

Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Prodavac. Mobilno povezivanje ne može biti garantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u vezi sa tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Sve pomoćne funkcije vozač treba da koristi samo kada je siguran da je njihova uipotreba valjana. Vozači se moraju postarati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon