IN-CAR TECHNOLOGIJE

Besprekorno integrisane tehnologije čine kontrolisanje funkcija na I-PACE-u i konektovanim uređajima, bude sasvim lako.

I-PACE pruža lako povezano iskustvo, kako u automobilu tako i van njega. Informacije su lako dostupne na različitim ekranima i putem vašeg pametnog telefona. Sve što vam treba nikad nije daleko.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PIVI PRO

Naš Pivi Pro infotainment sistem poznat je koliko i vaš pametni telefon. Ključne informacije poput navigacije, medija i kontakata udaljene su samo jedan dodir.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

KONEKTIVNOST KAO STANDARD
POTPUNO NOVA NAVIGACIJA
Nova navigacija omogućavanje ažuriranja saobraćaja u realnom vremenu i informacije o pristupu javnim stanicama za punjenje. Informacije o dostupnosti parking mesta su takođe dostupne, čak i kada voizilo nije konektovano, tj ne može da ostvari wifi ni sa jednim spoljnim uređajem. Sve informacije i sadržaji prikazuju se u izuzetnim 2D ili 3D detaljima, a glasovno navođenje automatski se utišava na poznatim rutama.
PAKET ONLINE PACK
Učinite vaše putovanje još povezanijim. Online Pack stavlja vam na raspolaganje sve što vam treba, uključujući Internet medije, ažuriranja vremena, informacije o kalendaru i tačke interesa. Možete čak i da šaljete poruke koristeći diktat glasa, ostajući usredsređeni na put koji je pred vama.
WI-FI ENABLED WITH DATA PLAN<sup>1</sup>
Sa 4G podacima ugrađenim u vaš I-PACE, opcionalni Vi-Fi Hotspot omogućava pristup automobilu na Internetu u automobilu. Ako je Vi-Fi omogućen pomoću plana podataka, moći ćete da budete u kontaktu sa prijateljima i porodicom i svima zabavljati streaming videa. Čak i kada ste na putu manje putovani. Vi-Fi koristi spoljnu antenu za najbolju moguću vezu.
POGLEDAJTE FILM
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Ostanite konektovani u I‑PACE-u. Kompatibilne sa većinom Apple i Android pametnim telefonima, aplikacija Remote omogućava vam da pratite ažuriranja i ključne informacije o vozilu, uključujući raspoloživi vozni opseg, status punjenja, brzinu punjenja i stanje priključka.
SMARTPHONE PACK
Smartphone pack čini interakciju sa nizom aplikacija, uključujući i I‑PACE-ov ekran an dodir, lakom i intuitivnom. Ovaj pakret uključuje aplikacije Spotify i Tile® koje se koriste za promalaženje izgubljenih ili zaturenih stvari.
SECURE TRACKER
Koristi tehnologiju praćenja kako bi vas upozorio na pokušaj krađe i signalizira lokaciju vašeg vozila Centru za praćenje ukradenih vozila. Opcioni Secure Tracker Pro3 ovo poboljšava i šalje upozorenje nadležnim vlastima ako je vaš automobil ukraden neautorizovanim ili kloniranim ključevima. Uključuje pretplatu za servis tokom garantnog perioda.
HUD DISPLEJ (DISPLEJ ZA VETROBRANSKO STAKLO)
Kako bi se umanjile distrakcije za vozača, opcioni HUD displej prikazuje prikazuje ključne podatke o vozilu, kao što su brzina kojom se krećete ili pravac navigacije, na vetrobranskom staklu. Ovaj displej koristi kristalno jasnu grafiku u punom koloru i visokoj rezoluciji.
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA
HD interaktivni displej ua vozača veličine 12.3 inča prikazuje relevantne informacije o vožnji, uključujući i navigaciju preko celog ekrana, sa 3D mapiranjem, i to baš na mestu gde Vam je potrebno. Visoka rezolucija ekrana omogućava jasno očitavanje sadržaja, dok procesor pruža oštru grafiku.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO 
Unesite živost u muziku uz pomoć dva audio sistema britanskih audio stručnjaka Meridian ™. VrhunsNeka muzika u vašim kolima "oživi" uz pomoć dva audio sistema koja dolaze od britanskih audio eksterata, kompanije MeridianTM. Vrhunski Meridian 3D Surround audio sistem sa Trifield tehnologijom proizvodi pun i jasan zvuk koji naliči živom nastupu. Raspored 16 zvučnika i jednog sabvufera u vozilu garantuje najbolje audio iskustvo kao standard kod I-PACE HSEki Meridian Surround Sound Sistem sa tehnologijom Trifield ™ pruža pun i jasan zvuk nalin na performans uživo. Sa 15 zvučnika raspoređenih na odgovarajućim mestima, Meridian ™ pruža najbolje iskustvo zvuka, i dolazi kao deo standardne opreme na modelima I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Aplikacija Jaguar iGuide koristi najnoviju tehnologiju kako bi vozaču pojasnila sve funkcije i kontrole dostupne na vašem vašem I‑PACE vozilu. Duplikat ove apliakcije može se instalirati i na vašem mobilnom telefonu, što vam garantuje da ćete uvek imati odgovor na svako pitanje.
PREUZIMANJE APLIKACIJA

Pronadjite svoju kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 Primenjuje se politika fer korišćenja. Standardna jednogodišnja pretplata.
2 Sadrži usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon početnog korišćenja koji vam je preporučio Jaguarov Prodavac.
3 Secure Tracker i Secure Tracker Pro  ( detektuje krađu ili neovlašćeno kretanje vašeg vozila) zahtevaće dodatnu pretplatu nakon početnog termina kojije bio besplatan prema uputstvu lokalnog prodavca Jaguar-a. Zahteva daljinsko i mobilno povezivanje

Opisane karakteristike mogu biti opcione. Za dostupnost se obratite lokalnom prodavcu Jaguar-a. Određene funkcije zahtevaju dodatnu pretplatu koju je potrebno aktivirati nakon početnog termina koji je bio besplatan od strane vaše maloprodaje.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon