ELEKTRO PERFORMANSE

Neverovatna snaga i dinamika sa nultomemisijom izduvnih gasova- sve ovo možete očekivati od sportskog terenca sa potpuno električnim performansama.

Više od osamdeset godina Jaguar proizvodi automobile koji uzbudjuju čula. Električna energija to ne menja već daje još više mogućnosti za stvaranje dinamičnih izdanja po kojima smo poznati.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
JAGUAR DYNAMIKA

Prenosni pogon I‑PACE-a obezbedjuje snagu od 400KS I 696 Nm korisnog instant obrtnog momenta.Sa ugradjenim pognom na sva četiri točka I‑PACE ubrzava od 0-100 km/h za 4.8 sekundi.

BATERIJA
I‑PACE baterija snage 90 kwh je dizajnirana kako bi što duže trajala a podržava i produžene periode održive maksimalne snage.Položaj baterije u medjuosovinskom rastojanju čini da vozilo bude u niskom centru graviteta, od čeka će po prirodi stvari najviše koristi imate dinamika.
MOTORI
I‑PACE pokreću dva sinhronizovana električna motora sa trajnim magnetom integrisanim na prednjoj i zadnjoj osovini.Ovi motori obezbedjuju snagu od 400 KS i 696 Nm instant obrtnog momenta.Sa ugradjenim pogonom na sva četiri točka I‑PACE ubrzava od 0-100 km/h za 4.8 sekundi.
PRENOS BRZINA
I‑PACE does not require a conventional transmission. Instead, it is all about simplicity. JaguarDrive instantly delivers sustainable acceleration from 0-12,000rpm with no lag and no gearshift interruptions.
Sistem za kontrolu proklizavanja pogonskih točkova TVB (Torque Vectoring by Braking)
Sistem za kontrolu proklizavanja pogonskih točkova TVB (Torque Vectoring by Braking): radi se o novom obliku sistema za kontrolu proklizavanja točkova, koji na klizavim krivudavim putevima, gde kod točka na koji je na unutrašnjoj strani krivine može doći do proklizavanja, deluje pri većim brzinama i bez oduzimanja obrtnog momenta motora. TVB taj točak blago zaustavlja bez oduzimanja snage motora i tako stabilizuje vozilo u vožnji u krivinama.
AKTIVNA SUSPENZIJA PNEUMATIKA
Smanjenje prostora između vozila i druma unapređuje aerodinamičke performanse i opseg vozila. Opciona funkcija na I-PACe modilima, Active air Suspension, automatski spuišta vozilo za 10mm kada duže vreme vozite pri brzuinama većim od 105km/h.
ADAPTIVNA DINAMIKA
Adaptivna dinamika pruža preciznu dinamiku i prilagodljivu luksuznu vožnju praćenjem pokreta vozila do 500 puta u sekundi.Sistem konstantno analizira aktivnost ubrzanja,upravljanje nad gasam i pedalom kočnice,i elektronski kontrolisanje amortizacije prilagodjavajući se oslanjanju,pružajući optimalnu ravnotežu izmedju udobnosti,preciznosti i agipnosti u svakom trenutkiu.
KONFIGURATIVNA DINAMIKA
Kada je Adaptivna Dinamika ugradjena,sistem konfigurativne dinamike vam omogućava da personalizujete osetljivost gasa,težinu upravljanja i čvrstoću dampera.Izaberite dinamičan rečim da biste uvećali sportski karakter I‑PACE.
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA

I‑PACE isporučuje celodnevnu vožnju pri svim vremenskim uslovima.Odziv snage i obrtnog momenta je neposredan, a električni motori se mogu nezavisno prilagoditi vozačevim potrebama,uslovima na površini puta i raspoloživom prijanjanju.

POGLEDAJTE FILM
yt:cBHgLRA_J4Y
ADAPTIVNI POVRŠINSKI ODGOVOR
Na osnovu naše neverovatne ekspertize sa sistemom pogona na sva četiri točka Adaptivni površinski odgovor (AdSR) konstantno prati okruženje automobila i podešava odgovarajuće postavke motora i kočnica.Kada je odabran Adaptivni površinski odgovor (AdSR) koji radi na svim brzinama kako bi vam pružio podršku u nepovoljnim vremenskim uslovima i na izazovnim površinama.
KONTROLA POVRŠINSKE POVRŠINE
Sva kontrola nadgradnje površine je najsavremeniji sistem koji vam omogućava da podesite i održavate stabilnu brzinu u izazovnim usovima kao što su klizne površine.Funkcioniše izmedju 3.6 km/h i 30 km/h što vam omoguća da održite punu koncentraciju na putu koji je pred nama.
LOW TRACTION LAUNCH (sistem koji maksimizuje prijanjanje u situaciji kada su gume na klizavoj podlozi)
Obezbeđivanjem optimalnog obrtnog momenta prilikom kretanja iz stanja mirovanja, Low Traction Launch unapređuje upravljanje vozilom u klizavim uslovima poput vožnje po mokroj travi, snegu, ledu. Ovaj sistem ostaje aktivan sve dok vozilo ne dostigne brzinu od 30km/h- kada se I-PAce besprekorno vraća na odabrani režim vožnje.
NAPREDNO REGENERATIVNO KOČENJE
Kako bi se maksimizovao vozni opseg (dakle maksimalna razdaljina koju vozilo može da pređe između dva punjenja baterije), I‑PACE koristi sistem naprednog regenerativnog kočenja koji vrši rekuperaciju celokupne enrgije utošene na kočenje. Čim podignete stopalo sa pedale gasa, ovaj sistem obezbeđuje regenerativno kočenje tako što udobno usporava vozilo dok istovreme snagu kočenja u energiju korinu po motor.
POGLEDAJTE FILM
yt:SYHRnVOY9I0
KOČENJE U GUSTOM SAOBRAĆAJU
Vožnja u gustom saobraćaju je jednostavna - koristeći ekran an dodir I‑PACE-a, možete povećati nivo regenerativnog kočenja. Odgovarajući porast u usporavanju znači da u stani - kreni saobraćaju, na primer, daleko je veća kontrola brzine automobila ukoliko se koristi samo gas.
POKRETNI DIOPTERI
Da bi se obezbedio optimalan balans izmedju hladjenja i aerodinamike,aktivne lopatice su otvorene kada je potrebno hladjenje baterijaa,a zatvorene su kada nije potrebno da bi se održao protok vazduha.
TOPLOTNA PUMPA

Da bi se obezbedio optimalan balans izmedju hladjenja i aerodinamike,aktivne lopatice su otvorene kada je potrebno hladjenje baterija,zatvorene su kada nije potrebno da bi se održao protok vazduha.

POGLEDAJTE FILM
yt:L_qIh5J2OsY

Pronadjite svoju sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Official EU test figures from manufacturer tests under EU legislation. For comparative purposes only. Real-world figures and overall EV performance data may vary according to driving and environmental variables.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon