PODSTICAJI ZA KORIŠĆENJE ELEKTRIČNOG VOZILA

Kao potpuno električni automobil koji nema emisije izduvnih gasova I‑PACE ostvaruje niz prednosti.

VLASNIK VOZILA I‑PACE

Uskljadjivanje električnih performansi sa dizajnom koji je istaknuti duh Jaguar I‑PACE-a.Nega,usluga i podrška su ono što karakteriše Jaguar .Električna vozila koja nemaju izduvne gasove,I‑PACE može ponuditi dodatne pogodnosti uključujući pristup podsticajima i pogodnostima koje pružajuvlada,lokalne vlasti i preduzeća koja podržavaju prelazak na električne automobile.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PITANJE: POMOĆ PRI KUPOVINI VAŠEG ELEKTRIČNOG VOZILA

Neke vlade nude direktne finansijske podsticaje ili dozvoljavaju vozačima električnih vozila da budu oslobođeni plaćanja poreza pri kupovini,kao što je PDV ili GST, koji se inače uračunavaju za vozila koja koriste benzin ili dizel motore. Kako biste saznali više o ovoj temi, molimo Vas pogledajte lokalnu jaguar veb stranicu (koja važi za tržište vaše zemlje), ili se konsultuje sa zapsolenima u najlbližem Jaguar maloprodajnom salonu.

PITANJE: POMOĆ PRI REGISTACIJI VAŠEG ELEKTRIČNOG VOZILA

Akcize su generalno niže za električna vozila, a postoji i mogućnost ad nema akciza. U zemlajma u kojima se registrarske tablice kupuju uz vozilo, ili se dobijaju sistemom slučajnog izbora, električna vozila mogu imati prednosti u smislu smanjenjih troškova ili se čak trošak ponovne registracije vozila može i iubeći. Za više informacija o registraciji vozila i troškovima iste, molimo vas pogledajte Jaguarovu lokalnu vebstranicu ili konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu.

PITANJE: POMOĆ PRI KUPOVINI OPREME ZA PUNJENJE ZA ELEKTRIČNO VOZILO

Zidne kutije za punjenje elektro motora (wall boxes) mogu se dobiti po subvencionisanim stopama u nekim zemljama.Može se ponuditi i podsticaj za formiranje centara u zajedničkim stambenim zgradama i na radnim mestima. Za više informacija molimo vas pogledajte Jaguarovu lokalnu vebstranicu ili konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu.

PITANJE: SMANJENI POREZ ZA MREŽU SLUŽBENIH VOZILA

Električna vozila mogu imati značajno smanjene stope oporezivanja od ekvivalentnih benzinskih ili dizel motora. Takođe, mogu postojati ii računovodstvene prednosti za poslodavca u vezi s upisivanjem vrednosti imovine. Za više informacija molimo vas pogledajte Jaguarovu lokalnu vebstranicu ili konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu.

PITANJE: BESPLATNO PUNJENJE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Besplatna instalacija za punjenje može biti dostupna dok ste parkirani u trgovačkim centrima,hotelima i drugim mestima. Ovo mi zovemo punjenje na destinaciji. Na nekim menstima može se naplaćivati umanjena stopa punjenja na osnovu vremena koje ste proveli na tom odredištu. Za više informacija molimo vas pogledajte Jaguarovu lokalnu vebstranicu ili konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu.

PITANJE: IZBEGAVANJE PUTARINA I DRUGIH NAKNADA

Tamo gde postoje naknade za korišćenje puteva, ponekad je slučaj da su električna vozila izuzeta. I, naravno, kod njih neće biti obavezno plaćati troškove zasnovane na emisijama štetnih gasova, a koji su uvedeni za benzinske ili dizelautomobile zbog ugrožavanjakvaliteta vazduha. Za više informacija molimo vas pogledajte Jaguarovu lokalnu vebstranicu ili konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu.

PITANJE: UGODNOST I PRISTUPAČNOST

U nekim gradovima, električnim vozilima je dozvoljeno da koriste putne trake sa visokim stepenom zauzetosti, bez putnika, kao i saobraćajne trake za autobuse. Takođe možete parkirati vozilo na mestima gdje benzinskim ili dizel vozila nije dozvoljeno ili se možete partirati po nižim troškovima. Za više informacija molimo vas pogledajte Jaguarovu lokalnu vebstranicu ili konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu.

Podsticaji variraju u zemljama, čak i po gradovima,i mogu se menjati bez predhodne najave. Za više informacija molimo vas pogledajte Jaguarovu lokalnu vebstranicu ili konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu.

ŠTA SLEDI NAKON KUPOVINE VOZILA

Nakon skoro jednog veka u proizvodnji i održavanju vozila, kompanija Jaguar sa sigurnošću može da kaže da vlasnike ovih modela vozila čeka mir i blagostanje nakon kupovine Jaguara. Za bateriju modela I‑Pace jaguar daje sveobuhvatnu osmogodišnju garanciju.* U svakoj situaciji, uvek ćete iamti podršku mreže maloprodajnih salona i visoko obučenih tehničara koje vaše vozilo poznaju “ s preda i iznutra”.


*Garancija na vozilo I PACE je ograničena na 8 godina to jest 160,000 km pređenih kilometara (štagod nastupi pre) i obnavlja se ukoliko stanje baterije spadne na ispod 70% ispravnosti.

PRONADJITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON

Skrojite sopstvenu kombinaciju Jaguar performansi,tehnologije i stila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Preuzmite brošuru
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon