PERFORMANSE

PRIPREMITE SE ZA UZBUĐENJA

POGLEDAJTE FILM
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite tri vozila Jaguara i uporedite ih naporedo.
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte probnu vožnju posredstvom najbližeg Jaguar maloprodajnog salona
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
Pronadjite najbliži maloprodajni salon Jaguar automobila
OD IZUZETNO PREFINJENIH DO JEDNOSTAVNO ONIH KOJI ODUZIMAJU DAH

F-TYPE pokreću Jaguarovi benzinski motori, od kojih svi koriste inovativne tehnologije zarad postizanja bolje ekonomičnosti goriva i nižih CO2 emisija, bez kompromisa po performanse.

SLUŠAJTE PAŽLJIVO

Svi modeli motora, od četvorocilindričnog motora snage 300KS do V8 motora snage 575KS, koriste aktivni sportski izduvni sistem. Naš savet vam je da se opredelite da rad ovog sistema bude podesiv, tako da uvek imate opciju da omogućite normalan rad izduvnih cevi, i da se vaš motor zaista "čuje" pri kretanju u velikim brzinama.

i4
Moćne performanse uz prefinjenost i efikasnost. Dvolitarski, četvorocilindrični benzinski motor na turbo punjenje snage 300KS, isporučuje izuzetnu snaku i spretno rukovanje.
V6
Moćan i prefinjen. Kompaktni Supercharger kontrola pojačanja i sekundarni ventil za gas omogućavaju vam dostizanje snage od 380PS kada ubrzate, bez zastoja.
V8
Brza akceleracija i reakcija motora koju isporučuju 450PS ili R-ov 575PS motor, putem 8-stepenog automatskog menjača. Izaberite pogon na zadnje * ili sve točkove za optimalne performanse u svim uslovima.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
NADAHNUTO ISKUSTVO

Najkraća udaljenost između dve tačke je ravna linija. Ali gde je zabava u tome? Lepo proporcionalna šasija, zategnuto ogibljenje i responsivno združuju se kako bi F-TIPE učinili zadivljujuće okretnim, držeći vas čvrsto povezanim za tlo bez obzira na put po kome se krećete.

VISCELARNE PERFORMANSE
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)
Pogon na sva četiri točka (AWD) sa inteligentnom dinamikom vožnje, kod modela F-TYPE nudi uravnotežene performanse i pouzdano rukovanjevozilom bez obzira na tlo po kom se vozilo kreće.
Sistem koji usporava okretanje unutrašnjih točkova u krivinama (Torque Vectoring by Braking ,TVB)
F-TYPE korsti sistem individualne kontrole kočenja za svaki točak, kako bi maksimizovao sposobnost vozila da prođe čak i kroz najuže krivine. Sistem smanjuje otpornost na podupiranje, tako što elektronika usporava točkove koji se nalaze sa unutrašnje strane krivine, dok se veći obrtni momenat isporučuje na one točkove koji su na spoljašnjoj strani, tako da se vozilo praktično lkaše "uvodi" u zaokret. Osim što redukuje podupiranje, ova funkcija pruža i sportsku agilnost a u mnogome unapređuje samopouzdanje vozača.
ELEKTRONSKI AKTIVNI DIFERENCIJAL
Upravlja isporukom obrtnog momenta na svakom od zadnjih točkova radi potpunije upotrebe raspoložive snage. Ovo vam omogućava da se kasnije ulazite u krivine i ubrzavate ranije. Radi zajedno sa sistemom Intelligent Driveline Dynamics.
DINAMIKA VOŽNJE
KONFIGURABILNA DINAMIKA
Prilagodite karakteristike vožnje prema vašim željama. Konfigurabilna dinamika omogućava podešavanje težine upravljača, mape prenosa brzina i odziva gasa.
ADAPTIVNA DINAMIKA
Brzom analizom unosa o stilu i uslovima vožnje, Adaptivna Dinamika izoštrava odgovor F-TYPE -a, kako bi u svakom trenutku pružila optimalno iskustvo vožnje.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
NEVEROVATNA MOĆ ZAUSTAVLJANJA
Kočnice od 355 mm napred i 325mm pozadi
Optimizovan da kombinuje istrajnost i nisku težinu dok istovremeno pruža sigurne performanse.
Kočnice od 380 mm napred i 325mm pozadi
Isporučuju konzistentne nivoe snage zaustavljanja.
Kočnice od 380 mm napred i 376mm pozadi
Izuzetno brz,responsivan uz progresivne kočione performanse.
Kočnice od 398 mm napred i 380mm pozadi
Naš najmoćniji kočioni sistem.Sposoban za održavanje najvišeg nivoa održivosti performansi
IZABERITE VAŠ F-TYPE

Ne postoji pogrešan odgovor kada birate između varijante kupe ili kabriolet.

IZABERITE VAŠ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite tri vozila Jaguara i uporedite ih naporedo.
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte probnu vožnju posredstvom najbližeg Jaguar maloprodajnog salona
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
PRONADJITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Pronadjite najbliži maloprodajni salon Jaguar automobila

*Dostupno samo sa na modelima sa motoriom snage 450 KS.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno o specifikacije vozila (model i pogonski sklop) ilimogu zahtevati ugradnju drugih funkcija koje bi omogućile njihov rad. Za više detalja kontaktirajte zaposlene u lokalnom salonu ili konfigurišite svoje vozilo onlajn.

Vozač u svakom trenutku mora imati potpunu kontrolu nad vozilom.