IN-CAR TEHNOLOGIJA

Besprekorna konektivnost.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite tri vozila Jaguara i uporedite ih naporedo.
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte probnu vožnju posredstvom najbližeg Jaguar maloprodajnog salona
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
PRONADJITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Pronadjite najbliži maloprodajni salon Jaguar automobila
STIL I TEHNOLOGIJE

Pomoću Touch Pro-a, sistema za informisanje i zabavu automobila F-TIPE, bićete neprimetno povezani sa ostatkom sveta. Na standardnom ekranu osetljivom na dodir od 10 inča, koristite "pinch" pokret i pokrete prevlačenje prstom da biste bez napora pristupili našem audio-vizuelnom doživljaju.

ZAVIRITE IZA VOLANA
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

Jednostavan i intuitivan. Na Vam a je da izaberete prikaz u 3D mapi ili na info panelul, gde možete da pratite sve informacije o vožnji, ažuriranja o navigaciji i sve medije koji su aktuelno pušteni, a sve to na interaktivnom displeju za vozača, visoke rezulucije, u veličini od 12.3 inča.


KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

ONLAJN MEDIJI

Slušajte svoju omiljenu muziku, radio i podkastove dok ste u pokretu. Sve bez pametnog telefona. Povežite svoje Deezer i TuneIn naloge na InControl Portal, a medijima možete pristupiti direktno sa ekrana vašeg vozila..


KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

CONNECTED NAVIGATION PRO

Informacije o saobraćaju u realnom vremenu i razne pretrage sada su vam sasvim "na dohvat ruke" uz sistem Connected Navigation Pro. Sačuvajte omiljena mesta, koristite multi-touch pokrete kako biste istraživali mape, i budite u toku uz funkciju Map Care (čija je namena prevashodno da ažurira mape instalirane na vašem vozilu).

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

BUDITE DOBRO KONEKTOVANI
PAMETNI IZBORI
Pametniji i sigurniji način korišćenja pametnog telefona dok ste u vozilu. Lako se krećite kroz biblioteku i reprodukujte muziku sa Apple CarPlay®. Ili koristite jednako neprimetnu integraciju Android AutoTM.
PRISTUP "NA DALJINU"
Komunicirajte sa svojim F-TYPE-om, gde god da se nalazite. Aplikacija Jaguar Remote omogućava vam da proverite nivo goriva, precizno odredite lokaciju vozila i praktično na daljinu zaključate / otključate automobil i kontrolišete klimu.
MIRAN UM
U slučaju krađe, opcioni Secure Tracker signalizira lokaciju vašeg F-TYPE i odmah upozorava nadležne organe, pomažući time u rekuperaciji vašeg vozila.
VAŠA VOŽNJA. VAŠA LISTA PESAMA:

Neverovatno bogat zvuk audio sistema kod modela F-TYPE dolazi od britanskih stručnjaka za zvuk visoke rezolucije, kompanije Meridian TM . Konstruisani koristeći precizne digitalne tehnologije, ovi vrhunski audio sistemi dizajnirani su tako da se neprimetno spajaju sa luksuznom unutrašnjošću automobila.

ISTRAŽITE MERIDIAN SISTEME
IZABERITE VAŠ F-TYPE

Ne postoji pogrešan odgovor kada birate između varijante kupe ili kabriolet.

IZABERITE SVOJ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite tri vozila Jaguara i uporedite ih naporedo.
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte probnu vožnju posredstvom najbližeg Jaguar maloprodajnog salona
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure
 PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
Pronadjite najbliži maloprodajni salon Jaguar automobila

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (vrste modela i pogona), ili mogu zahtevati instaliranje drugih funkcija koje bi omogućile njihov rad. Za više informacija, molimo Vas konsultujte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu, ili konfigurišite svoje vozilo onlajn..
InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost i dalje ostaju zavisni od tržišta - proverite u lokalnom Jaguar salonu da li su ove funkcije podržane na vašem tržištu i raspitajte se o punim uslovima prodaje i korišćenja istih.Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim ugovorom za podatke, za koji će biti potrebna dodatna pretplata nakon početnog roka koji vam savetuje vaš prodavac.Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Biće potrebno da Remote App preuzmete iz Apple / Play Store-a. Vozači bi trebalo da koriste sve pomoćne funkciju u automobilu samo kada su apsolutno sigurni da je upotreba istih bezbedna.
Vozači moraju biti sigurni da svakom trenutku imaju punu kontrolu nad vozilom.