EKSTERIJER

Plutajuće linije karoserije, izvajane konture, naglašena bedra - sve su to svojstva koja naglašavaju prisustvo vozila F-TYPE na drumu. Ovo je sportski terenac visokih performansi.

F‑TYPE-ov snažan oblik i lepe proporcije otkrivaju njegovo poreklo najnovijeg u Jaguar-ovoj legendarnoj lozi sportskih automobila visokih performansi. On je delimično oblikovan od samog vetra, formiran od Jaguar-ovog vrhunskog CFD načina dizajniranja. Aerodinamične performanse su neprimetno integrisane u karoseriju za niski nivo podizanja i izvrsnu stabilnost na visokim brzinama. Bez obzira na brzinu kojom se kreće vozilo F‑TYPE, novi adaptivni LED farovi će prilagoditi svoj zrak da omoguće najbolje osvetljenje.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MODELI
F‑TYPE
F‑TYPE je pravi sportski automobil sa dizajnom koji kombinuje snagu i gracioznost. Ima smele proporcije i instiktivne obline. Bezvremenski, evokativni i progresevni - na način na koji to može biti samo jedan Jaguar. Vozilo je dostupno sa alufelnama od 18 i 20 inča.
F‑TYPE R-DYNAMIC
Unapređenja u dizajnu vozila F‑TYPE R-Dynamic daju ovom modelu krajnje samouveren izgled. Njegov stav je smeliji i nametljiviji zahvaljujući upadljivom stilu karoserije i izboru alufelni većih dimenzija. Moćni LED farovi lepog dizajna daju savršeni završni dodir.
F‑TYPE R
F‑TYPE R je intezivan.Ubedljiva mešavina performansi i stila.On pruža više.Više snage.Dinamičniju sposobnost.Više uzbudjenja za sva čula, F‑TYPE R je jedinstven.
F‑TYPE SVR
Performanse našeg najmoćnijeg proizvodnog vozila dodatno unapređuje svaki detalj dramatičnog dizajna eksterijera. Svaki stilski element,i najsitniji detalji stvaraju jedinstvenu dinamičnu sposobnost vozila F‑TYPE SVR.
IZADANJA
NOVI F‑TYPE CHEQUERED FLAG

Ekskluzivni točkovi, koje prate crveni kočioni kaliperi i jedinstvene bedž oznake garantuju da će vaše vozilo proći i te kako zapaženo na drumu i ostaviti impresivan utisak. vozilo Chequered Flag dostupno je u bojama Caldera Red, Fuji White i Carpathian Grey.

POGLEDAJTE GALERIJU
LED FAROVI

F‑TYPE se izdvaja čak i u noćnoj vožnji. Njegovi LED farovi* koriste dnevna svetla koja obasjavaju snop svetlosti u obliku slova "J". Ovi farovi dopiru više u tamu u odnosu na sisteme prethodnih generacija, proizvode visoko fokusiran snop svetlosti koja ima kvalitet približno jednak dnevnom svetlu, što pomaže vašim očima da lakše razlikuju objekte i smanjuje zamor oka prilikom noćne vožnje.

IZBOR COUPÉ KROVOVA
ALUMINIJUMSKI KROV

Za čisti Coupé izgled, F‑TYPE-ov aluminijumski krov je čvrst i lagan, kao i ostatak vozila. Daje idealnu dopunu boji, stilu i liniji snažnom F‑TYPE profilu. Aluminijumski krov izražava F‑TYPE u njegovoj najjasnijoj formi sportskog automobila.

FIKSNI PANORAMSKI KROV

Unoseći još više prirodnog svetla i vazduha u unutrašnjost, panoramski krov po celoj širini je opcijska oprema. Za povećanu odvojenost, ukoliko je potrebno, krov može imati ručnu kliznu zavesu.

KARBONSKI KROV

Sa karbonskim unutrašnjim i spoljnim panelima spojenima kako bi kreirali čvrstu, a laganu strukturu krova, opcijski karbonski krov je 20% lakši od standardnog aluminijumskog krova. Sadrži karbonsko tkanje vidljivo preko duboke, kvalitetne lakirane obrade.

KONFIGURACIJA KROVA

Lagana tkanina krova F‑TYPE KABRIOLET je dostupna u četiri boje.Akustično pojačan sa kompozitivnim tkaninama koje smanjuju buku,ovakav krov postavljenje na zadnji prozor gde zagreva staklo.Krov se može podići i spustiti za samo 12 sekundi i radi potpuno automatski pri brzini do 50 km/h.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

POGLEDAJTE FILM
yt:Gc5ba94N0Z4
LED ZADNJA SVETLA

Zadnja svetla novog dizajna sada su slimirana (stanjena) zahvaljući elegantnoj LED tehnologiji. Gledano sa strane, ovakva svetla daju vozilu F‑TYPE osećaj širine i lepo skrojene dinamične proporcije.

Dizajniran da pruži užitak u vožnji,tehničke migućnosti daju modelu F‑TYPE široku mogćnost da odgovori na zahteve svakog vozača i svakog puta.Kupe ili kabriolet,pogon na zadnje točkove,pogon na sva četiri točka,ručni ili automatski menjač,sve su to karakteristike koje F‑TYPE nudi za svaki stil vozača.Kreirajte vaš savršen F-Type uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

*Deo standardne opreme na modelima F‑TYPE R Dinamik, F‑TYPE R i F‑TYPE SVR. Dodatna oprema na modelu F‑TYPE.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
Url
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Url
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
Url