TEHNOLOGIJA MOTORA

Jedinstven karakter vozila F-TYPE dodatno unapređuje ponuda izvanrednih motora. Napredan, moćan i nepogrešivo Jaguar.

F-TYPE nudi niz motora kako bi zadovoljio potrebe vašeg stila vožnje. Bez obzira na motor za koji se odlučite, iskusićete momentalnu isporuku energije, visoke nivoe obrtnog momenta i živahne performanse koje će vam zasigurno doneti osmeh na lice.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MOTOR
PERFORMANSE MOTORA NA TURBOPUNJENJE
F-TYPE-ov dvolitarski četvorocilindrični bentinski motor snage 300PS na turbopunjenje pruža snažne performanse sa profinjenošću i efikasnošću. Prepun je inovativnih tehnologija, uključujući inteligentnu kontinuiranu kontrolu varibilnih ventila, E-wastegate, i pumpu za ulje promenljive zapremine. Rezultat je izuzetna snaga, niži troškovi rada i temeljno preispitivanje dinamičkih performansi F-TYPE-a.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
V6 POWER
V6 motori na modelu F‑TYPE su moćni i prefinjeni. Kompaktni turbo punjač sa sofisticiranom kontrolom nadpunjenja i pomoćnim leptirom gasa, pružiće Vam eksploziju snage pri ubrzanjima, bez ikakvog zakašnjenja. Trolitarski V6 motor snage 340KS proizvodi obrtni momenat od 450Nm dostiže brzinu od 0-100km/h za samo 5.3 sekunde. Motor veće snage od 380KS proizvodi obrtni momenat od 460Nm zarad još moćnijih performansi, a ubrzanje od 0-100km/h dostiže za neverovatnih 4.9 sekunde.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
V8 PERFORMANCE
Oba 5.0 litarska V8 motora su izuzetno snažna. Dvostruka vremenski nezavisna varijabilna regulacija pneumatika optimizira snagu pri svakoj brzini. Akceleracija je brza i progresivna. Responsivnost je trenutna. 5,0-litarski V8 motor snage 550 KS koji se nalazi na modelu F-TYPE R generiše obrtni momenaat od 680Nm i postiže ubrzanje od 0-100km / h za 4,1 sekundi. F-TYPE SVR-ov motor veće izlazne snage od 575 KS proizvodi zapanjujući obrtnog momenat od 700Nm a ubrzava od 0-100 km /h za samod 3,7 sekundi. Snaga se isporučuje preko našeg 8-brzinskog Quickshift automatskog menjača i pogona na sva četiri točka zarad postizanja optimalneih performansa u svim uslovima.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
SPORTS CAR SOUNDTRACK

Svako F‑TYPE vozilo ima aktivni sportski izduvni sistem koji kreira krešendo inspirisan trkačkim vozilom. Izduvni sistem reaguje na brzinu kretanja vozila i rad motora i shodno tome otvara aktivne ventile. Kada se ventili otvore, izduvni gasovi mogu da idu direktnom, manje restriktivnom putanjom kroz zadnji prigušivač i proizvode mnogo bogatiji i uzbudljiviji zvuk. Switchable Active Exhaust* omogućava manuelno otvaranje izduvnih ventila tako da možete da uživate u zvuku koji proizvodi vaše F‑TYPE vozilo pri svim brzinama kretanja.

POGLEDAJTE FILM
yt:uJBtIkDcUH8

Dizajniran da pruži užitak u vožnji,tehničke migućnosti daju modelu F‑TYPE široku mogćnost da odgovori na zahteve svakog vozača i svakog puta.Kupe ili kabriolet,pogon na zadnje točkove,pogon na sva četiri točka,ručni ili automatski menjač,sve su to karakteristike koje F‑TYPE nudi za svaki stil vozača.Kreirajte vaš savršen F-Type uz pomoć našeg Konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

*Deo standardne opreme na modelima F‑TYPE R Dynamic, F‑TYPE R i F‑TYPE SVR. Dodatna oprema na modelu F‑TYPE. Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
Url
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Url
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
Url