JAGUAR GEAR – AKSESOARI

Završni detalji koji čine F‑TYPE vašim.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
Url
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Url
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
Url

Jaguar Gear – Aksesoari daju vam mogućnost da personalizujete vaše F‑TYPE vozilo u skladu sa sopstvenim ukusom, stilom života i interesovanjima. Pogledajte a onda kreirajte vaš F‑TYPE iz snova ili pregledajte naše online katalog aksesoara kako biste videli šta je sve u ponudi.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE
AKSESORA OD VLAKANA UGLJENIKA U SREBRNOJ BOJI
Dodajte još veći intenzitet dinamičnom karakteru vozila F‑TYPE izborom ovih laganih aksesoara inspirisanih performansama. Opseg ovih aksesoara uključuje bočne ventile, poklopce na rešetki haube, držače ogledala i rol barove.
AKSESOARI ENTERIJERA
Unapredite enterijer vozila F‑TYPE i dajte ovom automobilu lični izraz izborom vrhunskih aksesoara. Na raspolaganju su vam personalizovani iluminirani pragovi, aluminijumske nožne pedale za rapidnu promenu brzi i selektor brzina od vlakana ugljenika sa lakiranim finišom visokog sjaja.
AKSESOARI EKSTERIJERA
F‑TYPE je prvo vozilo sa pravim sportskim performansama. Ali od njega je lako napraviti praktično vozilo ukoliko odaberete neke od vrhunksih aksesoara koji su dizajnirani da unaprede kapacitet, komfor i užitak. Proizvedeni akko bi se savršeno uklapali u F‑TYPE modele, ovi aksesoari sadrže i deflektor za vetar* kako bi se smanjila turbulencija u kokpitu kabrioleta (F‑TYPE Convertible). Praktični nosač koji je montiran sa zadnje strane predstavlja siguran i bezbedan Jaguarov sistem za transportovanje zimske sportske opreme. Dostupni su i rol barovi u sjajno crnoj boji.

Možete izabrati vaš F‑TYPE model i naknadno dodati opcije i aksesoare kada kreirate vaš F‑TYPE. Ukoliko želite da sagledate celokupan asortiman funkcija i dodatne opreme koje nudimo kako bi personalizovali svoje F‑TYPE vozilo, zašto ne pogledate naš online katalog?

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRONAĐITE AKSESOARE

*Deo standardne opreme na modelima F‑TYPE R F‑TYPE SVR kabriolet.