ENTERIJER

U unutrašnjost F-PACE-a kombinovana je elegancija i sportski stil kako bi se ostvarila najnovija dostignuća svremenog dizajna.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
Url
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Url
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
Url
U SEDIŠTU VOZAČA

Izaberite opciona performantna sedišta od granirane kože1 i dodajte sporstki osećaj unutar kabine. Uz pomoć podesivih bočnih podupirača koji vas čvrsto drže na mestu, ova sedišta pružaju još bolju podršku. Na modelu F-PACE SVR, performantna sedišta su tapacirana perforiranom Windsor kožom,sa reljefnim SVR logotipom na naslonu za glavu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ENTERIJER MODELA F-PACE SVR

Kabina vozila F-PACE SVR , sa svojim performantnim sedištima, stavlja vozača i suvozača i centar dešavanja.

POGLEDAJTE FILM
yt:swTBaho7KSw
STIL ENTEREIJERA
PERFORMANSE

Light Oyster/Ebony, performantna sedišta od perforirane Windsor kože2.

LUKSUZ

Sedišta od perforirane Windsor kože u boji Siena Tan dostupna su na modelu Portfolio.

SPORT

Sedišta od granirane kože u kombinaciji boja Ebony/Pimento dostupna su na modelu R-SPORT.

IZDANJA
F-PACE 300 SPORT
NOVI F-PACE 300 SPORT

Žuti kontrastni šavovi prožimaju unutrašnjost modela F-PACE 300 SPORT, i ova boja u kombinaciji sa aluminijumskim ručicama za prebacivanje brzina korisniku pruža spoj vrhunskih tonova i sportske namene. Brendiranje oznakom 300 SPORT uključuje naslone za glavu i volan, kčime se naglašava individualnost vozila.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Smeo enterijer u kome dominira koža, kod modela R-SPORT upotpunjuju trim finišeri od pletenog aluminijuma kao i metalni pragovi brendirani oznakom trkačke zastavice. Za okruženje eneterijera izaberite između dve impresivne boje: Ebpny i Pimento, ili Ebony sa kontrstnim prošivima u boji Light Oyster.

POGLEDAJTE GALERIJU
KARAKTERISTIKE ENTERIJERA

Uz pregršt opcija koje vam nudimo možete dodatno personalizovati vaše F-PACE vozilo.

PODESIVA UNUTRAŠNJA RASVETA
Možete podići personalizaciju na viši nivo koristeći opciju podešavanja ambijentalnog osvetljenja koja stvara bogati vizuelni efekat i srdačnu, opuštajuću atmosferu za sve putnike. Sistem naglašava najfinije unutrašnje dizajnerske detalje sa mekanim snopovima svetlosti u deset različitih boja. F‑PACE može stvoriti ambijent koji odgovara svakom vašem raspoloženju.3
PROSTOR POZADI
U zadnjem delu, prostor za noge i kolena je dimenzija 944 mm i 65 mm. Ima mesta za komforno sedenje troje odraslih ljudi, dok zadnja sedišta poseduju električno podešavanje nagiba4 - od idealne pozicije sedišta deli vas samo jedan dodir dugmeta.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.
POGLEDAJTE FILM
yt:_BepWtrvQK8
PANORAMSKI KROV
Izaberite jedan od naših opcionih panoramskih kliznih krovova5, nepokretnog ili kliznog, da biste napunili kabinu vašeg F‑PACE-a svetlom i osećajem prostornosti. Za veću privatnost i kako bi smanjili prekomerno grejanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je snabdeven električnom zavesom kao standardnom opcijom.

Jaguar F-PACE je performantni sportski terenac (SUV) koji kombinuje uzbudljivu vožnju sa praktičnošću i efikasnošću. Kreirajte savršeni F-PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1Dostupno samo na modelima F-PACE R-Sport i F-PACE S.
2Dostupno samo na modelu F-PACE SVR.
3Dostupnost i ugradnja zavise od tržišta.
4Opciona karakteristika (deo dodatne opreme). Nije dostupno na modelu F-PACE SVR.
5Ugradnja panoramskog staklenog krova zavisi od izbora modela i tržišta.