ENTERIJER

U unutrašnjost F‑PACE-a kombinovana je elegancija i sportski stil kako bi se ostvarila najnovija dostignuća svremenog dizajna.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
U SEDIŠTU VOZAČA

Izaberite opciona performantna sedišta od granirane kože1 i dodajte sporstki osećaj unutar kabine. Uz pomoć podesivih bočnih podupirača koji vas čvrsto drže na mestu, ova sedišta pružaju još bolju podršku. Na modelu F‑PACE SVR, performantna sedišta su tapacirana perforiranom Windsor kožom,sa reljefnim SVR logotipom na naslonu za glavu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ENTERIJER MODELA F‑PACE SVR

Kabina vozila F‑PACE SVR , sa svojim performantnim sedištima, stavlja vozača i suvozača i centar dešavanja.

STIL ENTEREIJERA
PERFORMANSE

Light Oyster/Ebony, performantna sedišta od perforirane Windsor kože2.

LUKSUZ

Sedišta od perforirane Windsor kože u boji Siena Tan dostupna su na modelu Portfolio.

SPORT

Sedišta od granirane kože u kombinaciji boja Ebony/Pimento dostupna su na modelu R-SPORT.

IZDANJA
F‑PACE 300 SPORT
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Žuti kontrastni šavovi prožimaju unutrašnjost modela F‑PACE 300 SPORT, i ova boja u kombinaciji sa aluminijumskim ručicama za prebacivanje brzina korisniku pruža spoj vrhunskih tonova i sportske namene. Brendiranje oznakom 300 SPORT uključuje naslone za glavu i volan, kčime se naglašava individualnost vozila.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Smeo enterijer u kome dominira koža, kod modela R-SPORT upotpunjuju trim finišeri od pletenog aluminijuma kao i metalni pragovi brendirani oznakom trkačke zastavice. Za okruženje eneterijera izaberite između dve impresivne boje: Ebpny i Pimento, ili Ebony sa kontrstnim prošivima u boji Light Oyster.

POGLEDAJTE GALERIJU
KARAKTERISTIKE ENTERIJERA

Uz pregršt opcija koje vam nudimo možete dodatno personalizovati vaše F‑PACE vozilo.

PODESIVA UNUTRAŠNJA RASVETA
Možete podići personalizaciju na viši nivo koristeći opciju podešavanja ambijentalnog osvetljenja koja stvara bogati vizuelni efekat i srdačnu, opuštajuću atmosferu za sve putnike. Sistem naglašava najfinije unutrašnje dizajnerske detalje sa mekanim snopovima svetlosti u deset različitih boja. F‑PACE može stvoriti ambijent koji odgovara svakom vašem raspoloženju.3
PROSTOR POZADI
U zadnjem delu, prostor za noge i kolena je dimenzija 944 mm i 65 mm. Ima mesta za komforno sedenje troje odraslih ljudi, dok zadnja sedišta poseduju električno podešavanje nagiba4 - od idealne pozicije sedišta deli vas samo jedan dodir dugmeta.

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.
POGLEDAJTE FILM
yt:_BepWtrvQK8
PANORAMSKI KROV
Izaberite jedan od naših opcionih panoramskih kliznih krovova5, nepokretnog ili kliznog, da biste napunili kabinu vašeg F‑PACE-a svetlom i osećajem prostornosti. Za veću privatnost i kako bi smanjili prekomerno grejanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je snabdeven električnom zavesom kao standardnom opcijom.

Jaguar F‑PACE je performantni sportski terenac (SUV) koji kombinuje uzbudljivu vožnju sa praktičnošću i efikasnošću. Kreirajte savršeni F‑PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1Dostupno samo na modelima F‑PACE R-Sport i F‑PACE S.
2Dostupno samo na modelu F‑PACE SVR.
3Dostupnost i ugradnja zavise od tržišta.
4Opciona karakteristika (deo dodatne opreme). Nije dostupno na modelu F‑PACE SVR.
5Ugradnja panoramskog staklenog krova zavisi od izbora modela i tržišta.