IN-CAR TECHNOLOGIJA

Napredna tehnologija Jaguara F‑PACE-a nudi niz sistema koji poboljšavaju iskustvo pri vožnji i omogućava svim putnicima u vožnji da budu bezbedni.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
INCONTROL
10” TOUCH PRO<sup>1</sup>
STANDARD ZA SVAKI F‑PACE

Hardver i softver najnovije generacije sistema Touch Pro unapredjuju povezivanje i zabavu na modelu F‑PACE.

• ekran an dodir u veličini od 10 inča sa podesivim "homescreen"-om
• instrument tabla od 5 inča sa centralnim TFT displejom2
• Jaguar audio2
• AM/FM Radio, Bluetooth®, 2 x USB utičnice za USB
DUAL VIEW<sup>3</sup>
Dual View omogućava putnicima prednje klupe, dakle vozaču i suvozaču, da uživaju u različitijim medijima na istom desetoinčnom ekranu. Na primer, suvozač može da gleda fiml (i da sluša zvuk putem bežičnih slušalica) dok vozač prati navigaciju.
DODATNE INCONTROL TECHNOLOGIJE
PROTECT<sup>1</sup>
Protect nudi miran um preko SOS Emergency Call i Optimised Jaguar Assistance4 sistema. Aplikacija za pametne telefone Remote Essentials daje važne informacije o vašem vozilu gde god se nalazili. Proverite nivo goriva na bilo kojem rastojanju,položaj vrata,prozora i brave. Pronađite vaš automobil na punom parkiralištu, pronadjite put do njega sa uputstvom u koracima.Možete snimiti statistiku o kilometražama 1
CONNECT PRO<sup>5</sup>
Kako bi se dalje unapredio sistem Touch Pro, opcioni Connect Pro paketuključuje InControl aplikacije, Remote Premium startphone aplikacije (kontrola "na daljinu" putem pametnog telefona), Wi-Fi hotspot i Pro usluge uključujući i servis Real Time Trafic Information tj.pružanje podataka o stanju u saobraćaju u realnom vremenu. Sve ove fuknkcije omogućuju vam da sinhronizujete omiljena putovanja kroz in-car Touch Pro navigacioni sistem , zatim kroz aplikaciju Route Planner ( na vašem pametnom telefonu) i na Route Planner vebsajtu.
SMARTPHONE PACK<sup>7</sup>
Neka sadržaj vašeg pametnog telefona bude vidljiv i na InControl sistemu F PACE-a Infotainment sistem nikada nije bio lakši. Jednostavan i intuitivan interfejs za Android Auto ™ znači da možete nesmetano komunicirati uz minimalnu distrakciju tj. ometanje. Jednostavan dizajn Apple CarPlay®-a omogućava njegovu sasvim laku upotrebu, što omogućava vozaču da ostanete fokusiran na put ispred.
SECURE TRACKER<sup>1</sup>
Secure Tracker obezbedjuje praćenje vašeg vozila u slučaju kradje i o baveštenja dobijati na pametni telefon ili InControl Secure Monitoring Centre.
PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA I ADAPTIVNI LIMITER BRZINE<sup>6</sup>
Funkcije zadužene za prepoznavanje saobraćajnih zbnakova i adaptivno ograničavanje brzine u mnogome smanjuju šansu da vozač ne obrati pažnju na upozorenja o riziku ili o promeni dozvoljene brzine kretanja. Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova prikazuje podatke o dozvoljenim brzinama i znacima zabrane preticanja tako gde se ovi znakovi jasno ne mogu očitati. Tamo gde se može aktivirati, adaptivni limiter brzine koristi informacije sistema za prepoznavanje znakova kako bi održao kretanje vašeg vozila u okviru dozvoljenih granica.
POGLEDAJTE FILM
yt:1FhPoWvXtAE
INFOTAINMENT
HUD DISPLEJ
Opcioni Head-up Display (HUD)8 predstavlja ključne podatke o vozilu uključujući brzinu,poziciju stepena prenosa i uputstvo za navigaciju na vetrobranu. Ima kristalno jasnu punu boju grafike u visokoj rezuluciji,omogućavajući vam da lako pregledate sve unose i informacije.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Meridian sistemi zvuka i algoritmi za obradu naprednih digitalnih signala obezbedjuju da se ritam,tajmer,zvuk svakog dela muzike čuje upravo kako je autor nameravao.Izaberite opcioni Meridin™ Sound sistem9 sa 10 zvučnika i subvuferom snage 380 W ili Meridian™ Sound Sistem9, snage 825W sa 16 zvučnika i subvuferom.

Jaguar F‑PACE sa performansama SUV koji kombinuje vozačku praktičnost i efikasnost. Kreirajte sopstevi F‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1 Funkcija Remote (kontrola na daljinu) uključujepretplatničke usluge koje se mogu produžiti nakon početnog termina koji vam je preporučio vaš Jaguar maloprodajni agent. InControl karakteristike, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisne od tržišta - proverite sa svojim Jaguar maloprodajnim lancem dostupnost lokalnog tržišta i potpune uslove prodaje. Informacije i slike koje se prikazuju u vezi sa tehnologijom InControl, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Povezivanje mobilne mreže ne može se garantovati na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App će morati da se preuzmu sa Apple / Play prodavnice. Određene karakteristike zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o podacima koji će zahtevati dodatnu pretplatu nakon početnog roka koji je preporučio vaš prodavac. Sve karakteristike u vozilu vozač treba da koriste samo kada je upotreba istih bezbedna. Vozači moraju biti sigurni da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
2 Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati po specifikacijama vozila i tržištu. Za više informacija kontaktirajte zaposlene u najbližem maloprodajnom salonu Jaguara.
3 Opciona karakteristika, zahteva ugradnju sistema Navigation Pro, CD / DVD plejera i MeridianTM audio sistema/ MeridianTM Surround audio sistema.
4 Jaguar Optimized Assistance je usluga pretplate koja se može produžiti nakon početnog termina koji vam je preporučio vaš Jaguar maloprodajni agent.
5 Connect Pro zahteva Navigation Pro. Tamo gde je izabrana opcija Navigation Pro, morate izabrati sve funkcije u Connect Pro. Molimo vas da se konsultujete sa svojim prodavcem Jaguara za više detalja. Funkcionalnost na mreži i Wi-Fi povezivanje zavise od instalacije mikro SIM kartice sa odgovarajućim ugovorom.
6 Dostupnost i opremljenost zavise od tržišta. Dostupno samo kao deo Navigation Pro.
7 Pomoćne funkcije za vozača mogu se koristiti samo kada je to sigurno. Vozači moraju biti sigurni da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
8 Potrebno je da se postavi vetrobransko staklo sa senzorom za atenuaciju tj. ublažavanje sunčevog zračenja.
9 Opciona karakteristika.