EKSTERIJER

Moćan, agilan izgled i sportski karakter daju ovom vozilu jedinstveno prisustvo na drumu. Vizuelno inspirisan Jaguarovim modelom F‑TYPE, F‑PACE je sportski terenac sa dobrim performansama koji u sebi nosi DNK sportskog vozila.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
Url
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
Url
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
Url
DINAMIČAN DIZAJN

F-PACE je najlepše i najuzbudljivije vozilo u liniji Jaguarovih modela. Krase ga dinamične proporcije, napredna aerodinamika i snažne performanse. Asertivan stav vozila upotpunjuje oblik vozila poput suze, a sve to dodatno naglašava usećena krovna linija.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
EKSTERIJER MODELA F-PACE SVR

Sa specijalno dizajniranim aerodinamičnim detaljima uključujući prednji branik,širi spojler,F-PACE SVR nudi potiskivače i aerodinamične performanse neophodne da SUV dostigne maksimalnu brzinu od 283 km/h,izgled je senzacionalan.

POGLEDAJTE FILM
yt:-aohHGisxrY
NAPREDNA AERODINAMIKA

Jedinstven dizajn eksterijera na modelu F-PACE SVR nudi neverovatne aerodinamične performanse jer se vazduh usmerava preko, iznad i oko vozila - čime se smanjuje podizanje, povećava trakcija guma, a motor i kočnice efikasno hlade. Rezultat ovoga je lako upravljanje, veća snaga prilikom kretanja u krivinama i veća stabilnost vozila pri kretanju u velikim brzinama.

NAPREDNA AERODINAMIKA

F‑PACE-ove aerodinamične performanse su ključna funkcija njegove karoserije i omogućavaju impresivni otpor vazduha od Cd 0.34.1 Visoko napredna aerodinamika smanjuje potrošnju goriva, CO2 emisiju i buku vetra, istovremeno poboljšavajući stabilnost pri visokim brzinama i samopouzdanje vozača.

EKSTERIJER DIZAJN
PREDNJI
ADAPTIVNI LED FAROVI

Adaptivni LED farovi2 koji koriste Jaguarov potpisni snop u obliku slova J i pri dnevnom osvetljenju, proizvode boju svetla koja jako naliči dnevnom svetlu, što smanjuje umor i pomaže vašim očima da lakše razlikuju objekte.

STRANI
DINAMIČNE PROPORCIJE

F‑PACE izgleda dinamično iz svakog ugla. Sa uverljivim prednjim delom, impozantnom maskom i jasnim linijama, uverljivo podseća na F‑TYPE-ovu sportsku eleganciju.

ZADNJI
SNAŽNA KRILA

Izražena zadnja krila naglašavaju F‑PACE-ov sportski karakter inspirisan F‑TYPE-om, formirajući zavodljivu pozadinu uz F‑PACE-ova zadnja LED svetla sa visokim intenzitetom.

IZDANJA
F-PACE 300 SPORT
NOVI F-PACE 300 SPORT

Iz svakog ugla, F-PACE 300 SPORT ima privlačan dizajn. Između krakova jedinstvenih točkova presvučenih jedinstvenom završnom obradom u saten tamno sivoj boji, žuta brend oznaka bljesšti iz kočionih čeljusti. Tema sa oznakom 300 SPORT nastavlaj se na grilu haube u sjajno crnoj boji i zadnjim vratima prtljažnika.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Kako bi dodatno istakao svoje prisustvo na putu, F-PACE Chequered Flag je opremljen našim paketom Black Pack koji izrazito naglašava asertivnost vozila.Ovaj paket uključuje detalje u sjajno crnoj boji kao što su ekskluzivni brendirani bočni otvori i prednji branik sa fokusom na performanse.

POGLEDAJTE GALERIJU
JAGUAR TOČKOVI
TOČKOVI NA MODELU F-PACE SVR
Izaberite točkove u veličinama od 21 ili 22 inča, bilo sa završnom obradom u dijamantskom sjaju ili u sjajno crnoj boji. Zarad bolje stabilnosti u krivinama, zadnje gume širine 295mm još više ističu sportski karakter modela F-PACE SVR.

Na slici je prikazana felna veličine 22 inča sa 5 krakova 5 'Style 5081' i završnom obradom u dijamantskom sjaju.
SPORTSKI TOČKOVI
F-PACE nudi širok izbor lakih, aerdinamički efikasnih alufelni u veličinama od 18 do 22 inča - koje savršeno dopunjuju dinamičan izgled modela F-PACE. Izaberite točkove uz pomoć našeg konfiguratora.

Točak prikazan na slici je u opcionoj veličini od 22 inča sa 9 krakova 'Style 9006' i završnom obradom u sivoj boji sa dijamantskim sjajem.

Jaguar F-PACE je performantni sportski terenac (SUV) koji kombinuje uzbudljivu vožnju sa praktičnošću i efikasnošću. Kreirajte savršeni F-PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1U zavisnosti od odabranog motora.
2Montaža zavisi od derivata i tržišta. Ksenon ili halogeni farovi su takođe dostupni, u zavisnosti od odabranog modela i tržišta.