EKSTERIJER

Moćan, agilan izgled i sportski karakter daju ovom vozilu jedinstveno prisustvo na drumu. Vizuelno inspirisan Jaguarovim modelom F‑TYPE, F‑PACE je sportski terenac sa dobrim performansama koji u sebi nosi DNK sportskog vozila.

POGLEDAJTE FILM

Vozila prikazana u snimljenom sadržaju na ovoj veb stranici možda nisu tačan prikaz nedavnih nadogradnji i ažuriranja. Molimo vas kontaktirakte zaposlene u lokalnom Jaguar maloprodajnom salonu kako biste stekli uvid u najnovije specifikacije.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon
DINAMIČAN DIZAJN

F‑PACE je najlepše i najuzbudljivije vozilo u liniji Jaguarovih modela. Krase ga dinamične proporcije, napredna aerodinamika i snažne performanse. Asertivan stav vozila upotpunjuje oblik vozila poput suze, a sve to dodatno naglašava usećena krovna linija.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
EKSTERIJER MODELA F‑PACE SVR

Sa specijalno dizajniranim aerodinamičnim detaljima uključujući prednji branik,širi spojler,F‑PACE SVR nudi potiskivače i aerodinamične performanse neophodne da SUV dostigne maksimalnu brzinu od 283 km/h,izgled je senzacionalan.

NAPREDNA AERODINAMIKA

Jedinstven dizajn eksterijera na modelu F‑PACE SVR nudi neverovatne aerodinamične performanse jer se vazduh usmerava preko, iznad i oko vozila - čime se smanjuje podizanje, povećava trakcija guma, a motor i kočnice efikasno hlade. Rezultat ovoga je lako upravljanje, veća snaga prilikom kretanja u krivinama i veća stabilnost vozila pri kretanju u velikim brzinama.

NAPREDNA AERODINAMIKA

F‑PACE-ove aerodinamične performanse su ključna funkcija njegove karoserije i omogućavaju impresivni otpor vazduha od Cd 0.34.1 Visoko napredna aerodinamika smanjuje potrošnju goriva, CO2 emisiju i buku vetra, istovremeno poboljšavajući stabilnost pri visokim brzinama i samopouzdanje vozača.

EKSTERIJER DIZAJN
PREDNJI
ADAPTIVNI LED FAROVI

Adaptivni LED farovi2 koji koriste Jaguarov potpisni snop u obliku slova J i pri dnevnom osvetljenju, proizvode boju svetla koja jako naliči dnevnom svetlu, što smanjuje umor i pomaže vašim očima da lakše razlikuju objekte.

STRANI
DINAMIČNE PROPORCIJE

F‑PACE izgleda dinamično iz svakog ugla. Sa uverljivim prednjim delom, impozantnom maskom i jasnim linijama, uverljivo podseća na F‑TYPE-ovu sportsku eleganciju.

ZADNJI
SNAŽNA KRILA

Izražena zadnja krila naglašavaju F‑PACE-ov sportski karakter inspirisan F‑TYPE-om, formirajući zavodljivu pozadinu uz F‑PACE-ova zadnja LED svetla sa visokim intenzitetom.

IZDANJA
F‑PACE 300 SPORT
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Iz svakog ugla, F‑PACE 300 SPORT ima privlačan dizajn. Između krakova jedinstvenih točkova presvučenih jedinstvenom završnom obradom u saten tamno sivoj boji, žuta brend oznaka bljesšti iz kočionih čeljusti. Tema sa oznakom 300 SPORT nastavlaj se na grilu haube u sjajno crnoj boji i zadnjim vratima prtljažnika.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Kako bi dodatno istakao svoje prisustvo na putu, F‑PACE Chequered Flag je opremljen našim paketom Black Pack koji izrazito naglašava asertivnost vozila.Ovaj paket uključuje detalje u sjajno crnoj boji kao što su ekskluzivni brendirani bočni otvori i prednji branik sa fokusom na performanse.

POGLEDAJTE GALERIJU
JAGUAR TOČKOVI
TOČKOVI NA MODELU F‑PACE SVR
Izaberite točkove u veličinama od 21 ili 22 inča, bilo sa završnom obradom u dijamantskom sjaju ili u sjajno crnoj boji. Zarad bolje stabilnosti u krivinama, zadnje gume širine 295mm još više ističu sportski karakter modela F‑PACE SVR.

Na slici je prikazana felna veličine 22 inča sa 5 krakova 5 'Style 5081' i završnom obradom u dijamantskom sjaju.
SPORTSKI TOČKOVI
F‑PACE nudi širok izbor lakih, aerdinamički efikasnih alufelni u veličinama od 18 do 22 inča - koje savršeno dopunjuju dinamičan izgled modela F‑PACE. Izaberite točkove uz pomoć našeg konfiguratora.

Točak prikazan na slici je u opcionoj veličini od 22 inča sa 9 krakova 'Style 9006' i završnom obradom u sivoj boji sa dijamantskim sjajem.

Jaguar F‑PACE je performantni sportski terenac (SUV) koji kombinuje uzbudljivu vožnju sa praktičnošću i efikasnošću. Kreirajte savršeni F‑PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1U zavisnosti od odabranog motora.
2Montaža zavisi od derivata i tržišta. Ksenon ili halogeni farovi su takođe dostupni, u zavisnosti od odabranog modela i tržišta.