UNUTRAŠNJOST

Savremeno,stilski i lepo sredjena unutrašnjost E‑PACE čini Jaguar vodećeg u ovoj klasi.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Na modelu E‑PACE svaki delić je pažljivo dizajniran kako bi vozaču i putnicima pružio rafinirano, čulno bogato iskustvo vožnje. Kokpit se obavija oko vozača, dok se SportShift menjač brzina nalazu odmah tu - na dohvat ruke. Elegatan retrovizor je takođe specifičnog dizajna, napravljen je u vidu beskrajnog ogledala bez okvira.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
KARAKTERISTIKE POTPISA
SKROJITE ŽIVOT UNUTAR KABINE
Unutrašnje skladištenje E‑PACE je medju najboljim u svojoj klasi. Duboka središnja konzola sa držačima za čaše pogodna je za manje tablete ili četiri 75 cl bočiće koje se čuvaju ravno. Prostrana konzola za odvajanje je odlična za sve bitne stvari koje želite da držite blizu-središnja konzola koja se može ukloniti. Obe konzole sa dubokim vratima su izradjena tako da može da stane niz predmeta,uključujući i telefon, limenke i 1.5 litarska bočica za vodu.
OSTRŽITE PRAKTIČNOST I SIGURNOST
KONFIGURALNO OSVETLJENJE AMBIJENTALNOG ENTERIJERA
Opciono podešavanje osvetljenja u unutrašnjosti ambijenta stvara bogat vizuelni efekat, prijatnu i opuštajuću atmosferu za sve putnike. Sistem naglašava jedinstvene detalje o dizajnu sa razlišitom svetlošću u izboru od devet različitih boja.
RAZLIČITI DETALJI
Sitni detalji lepog dizajna kao što je ekskluzivni Jaguar znak skriven u prednjem uglu vetrobranskog stakl, a daju modelu E‑PACE jedinstven karakte. Tu je i Jaguar natpis odštampan na kutiji ispod središnje konzole.
PERSONALIZACIJA
Izaberite iz kolekcije premium materijala i tekstura, kao i paleta sjajnih kombinacija boja. Vaš izbor E‑PACE koji stvarate i koji će te voleti.

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte savršen E‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL