IN-CAR TECHNOLOGIJA

Pružajući bogatstvo informacija i zabavu, Incontrol sistem je skup naprednih tehnologija koje povezuju vas i vaš E‑PACE sa širim svetom.

Incontrol karakterišu intuitivne i napredne integrisane tehnologije kako bi se osiguralo da svi putnici mogu maksimalno iskoristiti svoje putovanje. 10-inčni ekran osetljiv na dodir smešten je u središnjem delu konzole, podržava pokrete brisanja i zumiranja i pruža bogatu audio-vizuelnu zabavu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
TOUCH PRO

Kako bi obogatio iskustvo tehnologija unutar vozila, Touch Pro nudi do 4 podesiva početna ekrana, brzo vreme odgovora na zadatu funkciju kao i kontrolu komandi putem govora. Interaktivni bočni panel omogućava da izaberete panel koji ćete koristiti, pa tako glavni ekran možete koristiti za navigaciju, dok bočni panel pruža komande za vaš telefon. Menjanje panela je sasvim jednostavno - prevucite nagore i nadole da biste zamenili panele.

INCONTROL KARAKTERISTIKE
CONNECT PRO PACK<sup>1</sup>
Da biste dodatno poboljšali Touch Pro, opcioni Connect Pro Pack2 se sastoji od Pro Services i 4G Vi-Fi Hotspot, Smart Settings i Navigation Pro. Slušajte svoju omiljenu muziku, ili radio u pokretu. Sve bez pametnog telefona. Povežite Deezer i TuneIn sa InControl Portalom, a vašem mediju možete pristupiti direktno sa vašeg ekrana osetljivog na dodir.
INCONTROL APLIKACIJE<sup>2</sup>
Opciona InControl Apps tehnologija omogućava da se aplikacij optimizovane za vozilo a koje su instalirane bilo na vašem Apple ili Android telefonu kontrolišu n kontrolišu pomoću E‑PACE-ovog ekrana na dodir, uključujući kontakte, kalendar i muzički plejer. Jednostavno povežite svoj pametni telefon preko USB kabla.
SMART PODEŠAVANJE<sup>3</sup>
Automatskim identifikovanjem svakog vozača koristeći njegovog ključa i telefona, opciona Pametna podešavanja mogu izabrati željene pozicije sedišta i ogledala i reprodukovati omiljene medije na početku svakog putovanja. Pametna podešavanja takođe mogu naučiti i automatizovati ove postavke na osnovu vaših navika i prošlih ruta.
REMOTE<sup>4</sup>
Remote pruža informacije o vašem vozilu i omogućava vam da stupite u interakciju sa njime "na daljinu".Ova usluga uključuje Optimised Assistance koja prenosi vašu laokaciju i dijagnostičke podatke u slučaju kvara, i SOS Emergency Call. Aplikacija InControl Remote omogućava daljinsko pregledanje nivoa goriva i pronalazak vozila u prometnom parkiralištu.
SECURE TRACKER<sup>5</sup>
Ako neko vaš automobil nezakonito premesti, opcioni Secure Tracker automatski upozorava vas kao i centar za praćenje, pomoću kojih ćete precizno odrediti i vratiti vozilo što je brže moguće. Čak i ako je vaš automobil ukraden pomoću ključa, možete upozoriti centar za praćenje pomoću aplikacije Secure Tracker Smartphone.
CLICK & GO
Sa opcionom baznom jedinicom Click & Go, putnici na zadnjim sedištima mogu koristiti svoje tablet uređaje bez upotrebe ruku tokom čitave vožnje. Sa jednostavnim mehanizmom za montiranje i zadnjim USB punjačem, putnici se zabavljaju dok se njihovi uređaji pune.
INFOTAINMENT
HUD DISPLEJ
Opcioni HUD displej prikazuje ključne podatke o vozilu na vetrobranu. Odlikuje ga kristalno jasna grafika u punom koloru i visokoj rezoluciji, koja vozaču omogućava da sa lakoćom vidi sve inpute i informacije o vozilu.
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA<sup>6</sup>
Vodeći računa da uvek budete zabavljeni, informisani i konektovani, E‑PACE poseduje opcioni 12.- inčni interaktivni HD dispej za vozača. Sistem može primati informacije o vožnji,zabavi i aktivnim sigurnosnim podacima,uključujući navigaciju,telefon i medije.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO<sup>7</sup>
Neka vaša muzika "oživi" uz pomoć dva audio sistema britanske kompanije Meridian. Vrhunski Meridian Surround Sound System sa Trifield™ technologijom pruža svu punoću i bistrinu živog nastupa kroz 14 zvučnika.
ISTRAŽITE MERIDIAN
IGUIDE

Aplikacija Jaguar iGuide koristi najnoviju tehnologiju kako bi objasnila sve funkcije i kontrole vašeg E‑PACE-a. Takođe se koristi i kao priručnik za mobilne uređaje, što vam omogućava da uvek imate odgovor na bilo koje pitanje.

SAZNAJTE VIŠE

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte savršen E‑PACE uz pomoć našeg konfiguratora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

1Connect Pro Pack sadrži usluge pretplata koji se mogu produžiti posle početnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar / Land Rover prodavac. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. Online funkcionalnost i Vi-Fi povezivanje zavise od instalacije mikro SIM-a uz odgovarajući ugovor o podacima.
2Standardan kod specifikacijskih paketa S, SE i HSE.
3Dostupno samo sa Connect Pro paketom.
4Remote sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti posle prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar prodavac.
5 Secure tracker je pretplata usluga koja se može produžiti posle prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš Jaguar prodavac
6Standardan za specifikacijski paket HSE.
7Meridian Sound System 380W je standardan na specifikacijskim paketima SE i HSE

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield i uređaj "tri polja" je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.

InControl sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti posle prvobitnog termina koji vam je preporučio vaš Jaguar prodavac . InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Jaguar prodavca za dostupnost lokalnog tržišta i pune uslove. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App će morati da se preuzmu iz prodavnice Apple / Plai. Sve vozačke karakteristike vozača treba koristiti samo kada je sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon