EKSTERIJER

Sa predivno izvajanom haubom i muskularnim zadnjim delovima, E‑PACE je dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Koristite konfiguerator kako biste kreirali vaše savršeno Jaguar vozilo
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Jaguar maloprodajni salon

Uprofilu E‑PACE široka krovna linija se spaja sa spojlerom koji se nalazi preko zadnjeg stakla. Dodatni aluminijumski točkovi od 21-inč dodatno naglašavaju sportski karakter E‑PACE. LED svetla na zadnjim farovima pružaju prepoznatljiv noćni potpis.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
KARAKTERISTIKE POTPISA
PANORAMA KROV
Izaberite vaš opcioni fiksni panoramski stakleni krov da popunite unutrašnjost svetlom i poboljšate svetlost i prostoni osećaj. Dovodjenjem spoljne strane ,svakome daje izvanredan pogled na nebo.
LED FAROVI
Za upečatljivo prisustvo na putu, E‑PACE poseduje sveobuhvatno spoljašnje LED osvetljenje. LED svetla su dizajnirana da zadovolje životni vek vozila i efikasniji su za korišćenje goriva jer koriste manje energije. Optional Matrik LED farovi uključuju DRL, Adaptive Driving Beam i prednje i stražnje animirane smerne indikatore. Zadnje animirane smerne indikatore su takođe opcione sa LED farovima i LED farove sa DRL potpisom, što smanjuje vrijeme kada drugi korisnici u putu prepoznaju željeni pravac putovanja.
21” TOČKOVI *
Dostupan je niz opcija na točkovima koji dodatno poboljšavaju sportski karakter E‑PACE-a. Iz širokog spektra mogućnosti izaberite savremeni i dinamičan dizajn točkova u dimenzijama do 21 inče. Funkcija zahteva automatski prenos brzina i adaptivnu dinamiku. Dostupnost funkcije zavisi od vrste terena po kome se vozilo kreće.

Jaguar je prvi kompaktni SUV sa jedinstvenom kombinacijom upečatljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte savršen E‑PACE sa našim konfiguratorom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

*Dostupno samo ako je izabrana opcionalna funkcija Adaptive Dynamics.